Opublikowano 29 stycznia 20178 l Mam pewien problem z padem:Nie chcę od razu się parować z konsolą, po kilku resetach (pada i konsoli) jakoś się udaje, ale po wyłączeniu konsoli czynność trzeba powtarzać. Mam innego pada i z nim tego problemu nie mam. W "trybie awaryjnym" ten pad (z którym jest problem) działa bez problemu po kablu.Jakieś rady/pomysły ? Dzwonić na info ? Na konsolę i pady mam nadal gwarancję.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Brzmi jak problem z BT w padzie. Sprawdź jeszcze na innej konsoli jak możesz, jeżeli będzie dalej występować to reklamuj. Na kablu działa dobrze, czy też nie bardzo?
Opublikowano 29 stycznia 20178 l No właśnie po podłączeniu po kablu nie działa dopiero jak kilka razy zresetuje pada/konsole. Bez problemu działa tylko w tym trybie awaryjnym.
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Dziś kurier dostarczy mi nowego pada V2 :). Dodam że będzie to już 4 pad od premiery PS4 jakoś SONY jak w mordę strzelił.
Opublikowano 30 stycznia 20178 l Dual shocka 3 którego miałem z drugiej mojej ps3ki zakupionej w 2008 mam do dzisiaj i poza czasami szwankującą lewą gałką dalej używany xd
Opublikowano 13 lutego 20178 l Czy dualschocków 4 przypominających z układu drążków pada od X0 jest więcej? Póki co znalazłem pada od Hori: https://www.amazon.co.uk/Hori-Wired-Controller-Gamepad-Black/dp/B0106XFCPI Ktoś używa i może podzielić się wrażeniami? Może jest coś lepszego?
Opublikowano 15 lutego 20178 l A jeszcze jedno pytanie, tego v2 są jakieś nowsze i starsze modele czy obojętnie jaki kupie? dzięki za odp
Opublikowano 15 lutego 20178 l Nie wiem czy nowsze ale zaczęły się pojawiać w różnych kolorach, jak ja kupowałem tylko czarne były.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Ten nowy pad jest mega dopracowany. Nic nie skrzypi, R1,2 i L1,2 wchodzą jak masełko, światełko na touch padzie super sprawa (tym bardziej dla mnie, bo dalej zaklejam lightbara). Założyłem jednak gumki HAMA, bo wolę większe i wklęsłe gałki. Ogólnie lepsze, solidniejsze wykonanie, a bateria wytrzymuje naprawdę dużo dłużej. Nie ma się nad czym zastanawiać.
Opublikowano 22 lutego 20178 l Witam! Ostatnio pojawił się bardzo irytujący problem. Kontroler podczas gry potrafi się sam wyłączyć. Występuje losowo. Raz rozłączył się po godzinie, a innym razem po kilku dniach. Do pada podłączone są słuchawki, czy to one mogą powodować problem?
Opublikowano 22 lutego 20178 l Mówisz o padzie tym nowym od PRO/SLIM tak? z jaką konsolą? Ja miałem tak na PRO na początku, raz na 5 ładowań tracił jakby komunikacje z konsolą. Od kilku tygodni ani razu się nie rozłączył, nic nie robiłem :)
Opublikowano 22 lutego 20178 l Tak, nowy DS4 v2, Pro. Problem pojawił się dopiero po tym jak zacząłem podłączać słuchawki od HTC10 do pada. Nagle urywa dźwięk, a DS po prostu się wyłącza. Po ponownym wciśnięciu PS button wszystko zaczyna działać... Co prawda nie występuje często i jak na razie przytrafiło się dwa razy- raz podczas gry w Gravity Rush, a drugi w Sleeping Dogs. Wcześniej podpinałem słuchawki pod TV i wszystko było okay.
Opublikowano 23 lutego 20178 l No to u mnie taka sama sytuacja tylko sznurówka z zestawu. Od kilku tygodni ani razu jakby samo się naprawiło, a żadnego softu nowego nie było. Jeśli będzie to z czasem uciążliwe i nadal na sofcie 4.5 pada reklamuj.
Opublikowano 16 marca 20178 l Jakieś sugestie odnośnie togo problemu - http://www.psxextreme.info/topic/110547-firewatch/?p=3963630
Opublikowano 16 marca 20178 l Planuję zakup drugiego pada do PS4, szukałem na stronach sklepów jak i na allegro. Niektóre oferty są dużo lepsze, jednak mam pytanie czy w przypadku DS4 nie ma takiej sytuacji jak w przypadku DS3, że na allegro jest sporo podrabianych padów sprzedawanych jako oryginalne?
Opublikowano 16 marca 20178 l Nie ma podróbek DS4, jedynie jakieś licencjonowane i "e-sportowe" wersje
Opublikowano 16 marca 20178 l Dzięki za info. Chociaż i tak widzę na aukcjach, że nieźle kombinują pudełko na zdjęciu od V2 a sprzedawany pad V1
Opublikowano 17 marca 20178 l Dlatego lepiej brać w jakimś elektro markecie albo w sprawdzonym sklepie, zapłacisz może dychę więcej ale będziesz miał spokój
Opublikowano 17 marca 20178 l Dzięki za info. Chociaż i tak widzę na aukcjach, że nieźle kombinują pudełko na zdjęciu od V2 a sprzedawany pad V1 Raczej jak ktoś wymienił pada na v2 to może puścić starego w nowym kartoniku, chyba że w opisie się już tym nie chwalą. BTW jakiś czas temu media expert miało V2 tańsze od starych padów.