creatinfreak 3 828 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Po godzinie grania chciałem to ściągnąć bo aż mnie wszystkie palce bolały. Zrobiłem sobie przerwę i znowu zagrałem. Musiałem zacząć trochę inaczej pada trzymać, do tego na początku miałem wrażenie, że serdecznym i małym palcem za słabo pada trzyma. Później po 3h grania w Apex i chwilę w coda było lepiej i nawet fajnie zaczęło wchodzić skakanie i kucanie jak do Ciebie strzelają. Myślę, że przez weekend się przyzwyczaję i będzie fajnie się grało. Cytuj
Fatboy01 0 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Mam problem z padem. Przy celowaniu w grze kamera sama w pewnych momentach leci do góry. Da sie jakos samemu to w latwy sposob naprawic? Pisalem do goscia od napraw i napisal ze wymiana analoga alpsa 50 pln. A drugi pad ma podobnie tylko ze ogolnie prawie wgl nie chodzi. 2 x50 =100 czyli prawie nowy pad. Na allegro sa po 120. Kupilem tego drugiego pada kiedys na allegro za 200 pln nowka nie smigana ale jednak chyba to byla jakas podroba bo jest kilka gram lzejszy i zepsol sie szybciej niz ten co byl przy konsoli od poczatku Cytuj
czapa 671 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Tszeba uwaszadź co sie kupuje Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 Ja bym nie kupił pada na allegro chyba że od jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy. A tak to jakieś Euro, MM, ME, Neonet itp. - 100% pewności że oryginał. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 15 lutego 2020 Opublikowano 15 lutego 2020 1 godzinę temu, Fatboy01 napisał: Mam problem z padem. Przy celowaniu w grze kamera sama w pewnych momentach leci do góry. Da sie jakos samemu to w latwy sposob naprawic? Pisalem do goscia od napraw i napisal ze wymiana analoga alpsa 50 pln. A drugi pad ma podobnie tylko ze ogolnie prawie wgl nie chodzi. 2 x50 =100 czyli prawie nowy pad. Na allegro sa po 120. Kupilem tego drugiego pada kiedys na allegro za 200 pln nowka nie smigana ale jednak chyba to byla jakas podroba bo jest kilka gram lzejszy i zepsol sie szybciej niz ten co byl przy konsoli od poczatku Spróbuj tego: Dwa dni temu to robiłem i pomogło. Miałem problem z lewym analogiem, postać często zamiast biegać to chodziła itp. Cytuj
Fatboy01 0 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 Tez myslalem nad kupieniem uzywanego oryginalnego. Tylko nie mam pewnosci czy nie pochodzi z miesiac i tez cos zacznie sie dziac. Bo zazwyczaj np. W lombardzie jest okres rozruchowy Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 Jak się nie mylę to zaraz jakieś Days of Play w marcu będzie jak co roku i będzie można oryginał wyrwać nówkę za dobre pieniądze Cytuj
Fatboy01 0 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 20 minut temu, Figuś napisał: Jak się nie mylę to zaraz jakieś Days of Play w marcu będzie jak co roku i będzie można oryginał wyrwać nówkę za dobre pieniądze Tylko ciekawe za ile. Bo teraz to w takim media markt po 260 o ile sie nie myle Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 Po 159 zł zazwyczaj kosztują, prawie w każdym markecie jak jest promocja. Cytuj
Fatboy01 0 Opublikowano 16 lutego 2020 Opublikowano 16 lutego 2020 Kurcze obejrzalem ten filmik ale troche rozbierania jest. Wydaje sie proste. Kusi mnie zeby to zrobic ale troche (pipi)zka ze sie cos nie uda... Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Mam zamiar wysłać na gwarancje pada do Sony. Czy ktoś korzystał już z tej przyjemności? Przez stronę zgłosiłem usterkę, wygenerowali mi erykiete kuriera i teraz pytanie. Czy wysyłka jest na ich koszt i czy mogę policzyć za naprawę? Pad ma niecały rok wiec gwarancja jest 12 miesięczna? Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 (edytowane) Rok jest chyba z tego co pamietam wiec nie zaplacisz za naprawe. Mojego z ps3 nie naprawili tylko nowy wyslali z Francji lol Wysylka na ich koszt ofkoz. Edytowane 23 lutego 2020 przez Plugawy 1 1 Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 Mam kilka padów do PS4. Nie macie wrażenia ze każdy egzemplarz jest inaczej zrobiony? W każdym inaczej chodzą analogi, triggery, przyciski, touchbar, złożenie. Istna loteria. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 24 lutego 2020 Opublikowano 24 lutego 2020 (edytowane) W dłoni dual shock dobrze mi leży, ale jakość wykonania tego pada to woła o pomstę do nieba. Driftujące analogi, triggery padają, no i bateria też do wysokich lotów nie należy. Oby się postarali już z DS5. Edytowane 24 lutego 2020 przez Faka Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 25 lutego 2020 Opublikowano 25 lutego 2020 20 godzin temu, madhunt3r napisał: Mam kilka padów do PS4. Nie macie wrażenia ze każdy egzemplarz jest inaczej zrobiony? W każdym inaczej chodzą analogi, triggery, przyciski, touchbar, złożenie. Istna loteria. Tak jak piszesz. Z wygladu niby taki sam ale bebechy sa inaczej zrobione. Wiem bo do tej pory suka brata pogryzla mi 3 pady i kazdy byl inaczej zrobiony. Z tego co kojarze to jeden byl od Fata a dwa od wersji Pro z roznych okresow. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 25 lutego 2020 Opublikowano 25 lutego 2020 (edytowane) Mam dwa duale 4 w jednym drifting lewej gałki w drugim prawej. Nie mam już siły do tych padów!! A żeby było śmieszniej to w PROsiaku pada mi czytnik Zeby odpalić grę z płyty muszę przechylać konsolę jak w czasach PSX'a xD Edytowane 25 lutego 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 27 lutego 2020 Opublikowano 27 lutego 2020 Kupiłem czytnik z Ali za 60 zł, sam wymieniłem i działa jak złoto. Także polecam, Żanet Kaleta. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 2 marca 2020 Opublikowano 2 marca 2020 ok mam dual shocka model CUH-ZCT2E i nie ładuje mi go z power banka da się to jakość obejść czy po prostu nie ma takiej możliwości? Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 7 marca 2020 Opublikowano 7 marca 2020 Źonie w czasie sprzątania do wiaderka z wodą wpadł kontroler. Czy jak go rozkręcę, wysłuszę to jest szansa, że będzie działał? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 7 marca 2020 Opublikowano 7 marca 2020 Jak ktoś napisze, że nie to nawet nie spróbujesz? Spoiler Tak, jest szansa, że będzie działał. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 18 marca 2020 Opublikowano 18 marca 2020 Siema mam problem z padem, mianowicie nie ładuje to, wszystkie inne urządzenia bez problemu się ładuje A Pad nie. Jak był na kablu to leciał na niebieskiej diodzie, konsola wykrywala że jest na kablu Ale go nie ladowala. Reset pomoże? Kur.wa trochę żal wydawać hajs teraz na nowego pada. Dodam że ładuje go za pomocą oryginalnego kabla usb. Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 18 marca 2020 Opublikowano 18 marca 2020 Rozkręcałeś go? Przeważnie problemem jest taśma źle włożona, albo przetarte piny. Inny powód to bateria, albo kabelki od baterii, ale wtedy raczej cały pad by nie działał. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 18 marca 2020 Opublikowano 18 marca 2020 Nie rozkrecalem, reset pada coś da? Cytuj
xColaRS 0 Opublikowano 28 marca 2020 Opublikowano 28 marca 2020 Cześć, jestem nowy na forum i zainteresował mnie temat modyfikacji kontrolera tak, żeby z tyłu miał dodatkowe dwa guziki od dołu. Wiem, że są gotowe zestawy, wiem że można się wlutować w poszczególne guziki ale tak zostaje na stałe chyba, że wlutujemu się gdzieś indziej. Interesowałoby mnie przerobienie tak, żebym od dołu miał dwie programowalne łopatki. Znajomy ma drukarkę 3d to mógłby mi takie łopatki wydrukować. Teraz kwestia elektroniki. Guziki i kabelki to można sobie kupić na allegro, ale co potrzebuje żebym mógł zaprogramować i w każdej chwili zmienić dane przypisanie? Ktoś bawil się w coś takiego? Pozdrawiam i liczę na pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi