MEVEK 3 504 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 Wzialem sie za naprawe wszystkich padow z PS4 ktorych dotknela usterka dryfowania. Okazuje ze to jest prostsze niz sie wydaje. Troche oberwal plastik od narzedzi ale efekt koncowy zaskakuje. Jak widac powyzej wszystko wyglada sprawnie. Wydaje mi sie ze poprostu zabraklo smaru. Wyczyscilem dla pewnosci, nawalilem smaru i zlozylem. Zobaczymy ile podziala 1 Cytuj
Shankor 1 613 Opublikowano 21 grudnia 2023 Opublikowano 21 grudnia 2023 Hej. Jest jakiś prosty sposób, żeby używać DS4 na PS5 (chodzi mi o gry PS5, wiem że do wstecznej działa bez problemu)? Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 21 grudnia 2023 Opublikowano 21 grudnia 2023 Nie ma co jest strasznie dziwne, bo np przez SharePlay można grać na DS4. Cytuj
Shankor 1 613 Opublikowano 21 grudnia 2023 Opublikowano 21 grudnia 2023 Próbowałem grać w Tekkena 8 na dual sense i to jest dramat. Na PC DS4 bez problemu i elektryki od razu wchodzą. Cytuj
Kowalos95 0 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Witam, miałem problem z baterią w padzie, otóż zaczęła się bardzo grzać, co skutkowało szybkim rozładowywaniem się pada. Rozkręciłem pada, żeby sprawdzić jaką wtyczkę ma bateria i zamówiłem nową. Od tamtej pory bateria przestała się grzać i już się tak szybko nie rozładowuje. Ktoś ma pomysł co mogło być przyczyną ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi