Yano 3 697 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 ja tylko przypomne jakie screeny dawali do wersji na psp bullshot prawdziwa grafika ale mam nadzieje że sam klimat bedzie fajny, i rozwiązania gameplayowe ciekawe... i że pirackie klimaty staną sie modne i wyjdą jakieś naprawde fajne pirackie gry Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Info ze wszystkich zapowiedzi w skrócie: -only short gameplay was shown -new team -development began in the summer of 2011 -written by the scriptwriter of Revelations -no campaign co-op -player will be an employee of Abstergo Entertainment, a subsidiary of Abstergo Industries -no Desmond, but other characters will return -something similar to the brotherhood of assassins will be back -setting includes Cuba, Bahamas, Nassau and south Florida -game includes jungles, temples, Mayan ruins, underwater ship wrecks and more -a lot of work is put in improving stealth -ocean combat and exploration center of the game -Player can use a spyclass to spot ships with an overlay explaining weapons, treasure etc -swimming and underwater combat is in -hunting whales is possible -no carefully crafted subtext or political intrigue -Templars will be back -enemy will be a collective of rival pirates -certain islands will be difficult to access at the beginning of the game -more tall buildings than in AC3 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Dziwną sprawą jest to, że czekam (znów) na sporym hajpie. Zawiodłem się na AC III, bawiąc się bardzo umiarkowanie, głównie z powodu Connora i jego miałkości. Nie wspominając o tragicznych miastach. Mam nadzieję, że Black Flag da radę. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 tak naprawde gra zapowiada sie bardzo bardzo fajnie, problem w tym że AC3 też zapowiadało sie bardzo fajnie i wszyscy wiemy jak wyszło (nie twierdze że bardzo źle ale było sporo rozczarowania) Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Pytanie: Czy ACIVBF jest grą nowej generacji? Jaka jest różnica między wersją na nową generację a wersją na PS3/Xboksa 360? Jean: Nadchodząca cześć będzie również dostępna na konsole nowej generacji. Prócz ulepszonej grafiki i fizyki, wersja na nową generację zaoferuje graczom nowe możliwości dzięki połączeniu przez sieć, co pozwoli im poczuć - nawet jeśli są zwolennikami Single Player - że lepiej być Single Connected Player. Oznacza to, że następna generacja konsol umożliwi graczom bawić się solo, a jednocześnie czerpać korzyści z bycia częścią ogromnej społecznosci Opcje Spolecznosciowe ewryłer http://zakon-ac.info/artykuly-a-1121-Assassins-Creed-IV-Black-Flag-Pytania-i-Odpowiedzi Tu macie długi wywiad na temat ac4 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Tutaj chyba są wszystkie nowe screeny w dobrej rozdzielczości (10) i kilka grafik: http://www.allgamesbeta.com/2013/03/assassins-creed-iv-black-flag_4.html Cytuj
Janush 224 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 (edytowane) Wygląda to za(pipi)iście. Ale już wcześniej dużo osób porównywało zdjęcia od ubi to faktycznego gameplay-u, więc nie ma co się zbytnio ekscytować narazie. Artworki są boskie Edytowane 4 marca 2013 przez terror Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 (edytowane) Żal. Tasiemiec robią z tego konkretny i będzie to pierwsza odsłona serii, której na pewno nie kupię na premierę. Miała być ogromna rewolucja między II i podchodnymi a III częścią, a wyszło lekkie podrasowanie kilku patentów, nowy setting, a reszta bez zmian. Tutaj w ciągu roku wydają prequela, który zapewne będzie po raz enty już odgrzewaniem. Poza tym bitwy morskie osobiście nie robiły mi zbytnio i tym bardziej nie czekam. Zamiast wstrzymać się chociażby do jesieni '14 i wypluć dopakowaną grę z pomysłem i na prawdę dużą dawką nowości na next-geny, dają najprawdopodobniej odgrzewankę, a szkoda. No, ale wiadomo, że kasa. Edytowane 4 marca 2013 przez Gość Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Ile oni maja tych teamów, że zaczeli tworzyć tego AC jeszcze zanim wyszło Revelations? Toż to produkcja taśmowa którą by CoD pozazdrościł :F Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 4 marca 2013 Opublikowano 4 marca 2013 Jak dobrze policzyłem to ok 23 http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ubisoft#section_10 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Problem w tym, że dla Ubi to kura znosząca złote jaja. Nie zarzyna się takiej ślicznoty ku nie zadowoleniu graczy. Hajs musi się zgadzać i albo to akceptujemy albo nie ma szans póki co na Assassina napisanego od podstaw. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Wywiad przeprowadzony przez Game Reactor, w którym dość sporo można się dowiedzieć. http://www.gamereactor.eu/grtv/?id=94411 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 Ile oni maja tych teamów, że zaczeli tworzyć tego AC jeszcze zanim wyszło Revelations? Toż to produkcja taśmowa którą by CoD pozazdrościł :FW produkcji jest juz AC na 2014 i 2015. Wkrotce zapewne ruszy na 2016. Ubi nie szczczedzi kasy, bo z AC sie glownie utrzymuja. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 5 marca 2013 Opublikowano 5 marca 2013 (edytowane) A niech sobie wychodzą kolejne części. Nikt nie każe Graczom wydawać kasy co roku na Asasyna (ja np. nie kupuję CODów). Najgorsze tylko, że te gry są niedorobione! Zresztą nie dziwne zbytnio- przecież to Francuzi. Porównałbym robienie przez nich gier do produkcji samochodów- wygląd i prezencja ładna a co w środku to wszyscy wiemy Mam nadzieję, że Watch Dogs pod tym względem mnie pozytywnie rozczaruje. Edytowane 5 marca 2013 przez _daras_ Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Te screeny w szczegolnosci to taki pure current gen Obstawiam, ze wersja next genowa wyjdzie w przyszlym roku, tak ok szesc miesiecy po wersji PS3/X360. Ciekawi mnie tylko czy PCtowa to bedzie kod current czy next genowy. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Nigdy nie byłem fanem serii, grałem właściwie tylko w jedynkę która podobała mi się lecz nie sprawiła żebym odczuwał ochotę grać w kolejne części. Natomiast osadzenie "czwartej" części w klimatach piratów momentalnie mnie złapało i na pewno nie odpuszczę tego tytułu. Yano swego czasu tak często pisał o "GTA na karaibach" że po zobaczeniu tych screenów i mając w pamięci jego posty spodziewam się fantastycznej przygody. Mnie mają! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Pozycz AC III i obadaj misje na morzu. Bedziesz wiedzial o czym bedzie 80% gry i czy Ci to sie spodoba czy nie Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Sory, ze post pod postem, ale jestem wlasnie po artykule z GI o AC IV Black Flag. Calosc skupia sie na wersji current genowej, a sam jej pomysl mi bardzo zasmakowal. Podoba mi sie, ze Ubi chce byc tym dla pirackich sandboxow co RDR dla westernowych. Zobaczymy jak wyjdzie. W ogole nie nastawiam sie na jakies zmiany w systemie walki czy AI przeciwnikow. Pojawia sie jakies male bonusy z przeskakiwaniem miedzy 4 pistoletami czy 2 mieczami. Liczylbym raczej na jeszcze wiecej animacji w czasie walki. To bedzie AC III +. Miasta. Szczerze? AC slynie z genialnych miast, po czym w AC III wywrocili ich koncept do gory nogami. Wiekszosci sie nie spodobal, ja jestem gdzies po srodku. Szybciej sie po nich przemieszcza, ale nie maja tego uroku co Damaszek, Wenecja, Florencja, Rzym czy Konstantynopol. Do tego wiekszosc terenu to Pogranicze (dobrze? Pogranicze?). Tutaj znowu miasta beda raczej podobne. Jednak szczerze powiedziawszy, to plywanie bedzie perelka. Jedna z lepszych rzeczy w AC III to bitwy morskie, a zaliczylem opad szczeny jak plynelo sie miedzy wysepkami blisko brzegu. Licze na niezla jazde i w wiekszosci zwiedzanie wysp. Jara mnie to, ze bedziemy sobie plynac po oceanie, zatrzymac sie, wyskoczyc ponurkowac, wrocic ze skarbem, plynac dalej. Wezmieny lunete w poszukiwaniu wysp, jakas wypatrzymy, plyniemy tam i odkrywamy miejscowke. Brzmi zaje.biscie i mam nadzieje, ze bedzie to zrobione ciekawie. W trakcie namierzania nie bedzie auto aimu, wiec teraz polowanie bedzie mialo sens. Szczerze to mam nadzieje, ze wroci luk to wtedy ten zaniedbany element w AC III nabierze rumiencow. Zobaczymy, trzeba czekac na E3 ale zapowiada sie smakowicie. AC jest tasiemcem niewatpliwie, ale to co mnie cieszy, to fakt, ze Ubi przynajmniej w kazdej czesci (najmniej odczuwalne co prawda to w Brotherhoodzie i Revelations) cos dodaje, zorbudowywuje gameplay. Obiecuja poprawe, jezeli chodzi o bledy (yeah right). To moze byc najlepszy Asasyn. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 (edytowane) Ciekawia mnie dwie rzeczy Czy Ubi zrobi to raz jeszcze i wykreuje takiego bohatera jakim był Ezio,postacią z która mogliśmy się zżyć. Obserwowalismy jego narodziny i jak stawał się Assasinem w AC2. Widzielismy jak stawał się mistrzem i mentorem Assasinow w AC:B,a AC:R pozwolilo na zobaczyc ostatnia podróż Ezia. Tak bardzo się z nim zżyłem ze po ukończeniu Reveletions i obejrzeniu Embers uroniłem łzy Zastanawia mnie czy Connor jeszcze powróci do AC czy był takim "jednorazowym wybrykiem" Edytowane 8 marca 2013 przez Lionel Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 Nie powróci, bo mimo bardzo dobrych wyników sprzedaży praktycznie nikt za nim nie przepadał. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 niech spada, nie mam nic do indian ale ten typek był daremny Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 Tak zapytam z czystej ciekawości. Skąd możesz wiedzieć że Connor był "daremny" jak nie grałeś w AC3?(wnioskuje to po tym http://psnprofiles.com/YanoPL) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 mówiłem już - wygląda ja dałn ac3 kupie jak ogram B i R i jak stanieje ;p Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 marca 2013 Opublikowano 8 marca 2013 Nie trzeba grać, to jest wiadome. Jest bezpłciowy jak żaden inny bohater AC. Słabo nakreślony, bez charyzmy. Czułem, że gram nołnejmem. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 http://www.ppe.pl/news-21198-Assassins_Creed_IV_nie_bedzie_gra_dla_dzieci.html Leon nie pograsz sobie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi