Gość Szprota Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Gdyby nie max lvl w multi do wbicia to może bym grindował A czasu teraz coraz mniej Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 30 listopada 2013 Opublikowano 30 listopada 2013 (edytowane) Jakie są dostępne języki do wyboru w pl wersji na ps4 Edytowane 30 listopada 2013 przez Codename Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 2 grudnia 2013 Opublikowano 2 grudnia 2013 WTF AC4 i Ubisoft. Znowu zbugowaliście grę? Robił ktoś grę na 100%? Dzisiaj chciałem dokończyć i została mi Sekwencja 8 Wspomnienie 2 gdzie dodatkowymi celami było Uderzenie Królowej Perły Afryki ulepszonym taranem i zatopienie(czy tam uszkodzenie) statku obrony fortu. O ile z pierwszym dodatkowym celem nie było problemu to z drugim już tak. Robiłem tak i tak tak i nic,nie zaliczało o co cdo cholery chodzi? mam nadzieję ze to nie bug bo ac3 tez mi sie zbugowal. ekoledzy pomóżcie Cytuj
odja 0 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Gdzie mogę sprawdzić, jaka mam wersje gry na PS4? Podobno miał być jakiś patch, ale ja nic nie zauważyłam co by się doinstalowywało. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 w menu idziesz do obrazka z grą ac i tam klikasz opcje i wybierasz informacje Cytuj
balon 5 339 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 Panowie jak się korzysta z szybkiej podróży? Co jeszcze muszę spełnić, nie licząc wszystkich pkt widokowych na całej wyspie, żeby szybka podróż była dostępna? Ja mam wersję 1.02 to już ta w 1080p ? TV mi tak niby pokazuje... Cytuj
odja 0 Opublikowano 3 grudnia 2013 Opublikowano 3 grudnia 2013 No u mnie był problem, bo obraz się trząsł, szczególnie było to widoczne na liściach drzew, i się okazało, że miałem tylko patch 1.01. Nie wiem czemu z automatu się nie dociągnął, lub nie zainstalował. Usunięcie gry i ponowna instalacja spowodowały, że patch 1.02 się zainstalował. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 PIĘKNY powrót do korzeni jeśli chodzi o klimat. Connor najsłabszy imo. Znów podjarka na maksa. Co ciekawe, dopiero teraz to zobaczyłem, kto robił muzę dla Black Flag. Nie kto inny jak Brian Tyler, odpowiedzialny min. za moją ulubioną serię Fast & Furious. Czułem, że już pewne sample gdzieś słyszałem Dlatego nie robił ścieżki dla F&F 6, bo zajął się produkcją Black Flag. REWELACJA. Obok Jespera Kyda - must have. http://www.youtube.com/watch?v=sObsv8TWqVs Złączyłbym ich kompozycje z przygód Ezio i Black Flag - i wrzucił w kolejnej części. Musk rozyebany. Cytuj
balon 5 339 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 @Up może ty odpowiesz na moje pytanie ? Panowie jak się korzysta z szybkiej podróży? Co jeszcze muszę spełnić, nie licząc wszystkich pkt widokowych na całej wyspie, żeby szybka podróż była dostępna? Ja mam wersję 1.02 to już ta w 1080p ? TV mi tak niby pokazuje... Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 (edytowane) No na mapie masz odblokowane punkty widokowe i wyspy gdzie możesz sie teleportować wciskasz kwadrat i masz szybką podróż. Tylko nie możesz jej użyc jak jesteś poszukiwany lub prowadzisz bitwy na morzu. Edytowane 4 grudnia 2013 przez Ma_niek Cytuj
balon 5 339 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 No kurde , nie mogę. No chyba, że nie mogę robić szybkiej podróży w obrębie jednej wyspy. Po wciśnięciu kwadratu, na żółto napisane, że szybka podróż niedostępna. Cytuj
waciak 515 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Może jeszcze tego nie odblokowałeś na tym etapie gry. 1 Cytuj
balon 5 339 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 No to jest możliwe. Mam 10 % postępu. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Mi działało raczej od początku. Na pewno przy pierwszej wizycie w Havanie i zsynchronizowaniu wszystkich punktów w tym mieście. Cytuj
waciak 515 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Ja już dokładnie nie pamiętam ale powinien się pojawić komunikat, że "szybka podróż jest już dostępna". Normalnie jak jestem w mieście czy na morzu i klikałem na szybką podróż to przenosiło mnie tam gdzie chciałem kiedy ta opcja była dostępna. Czasami nie była jak było mówione wcześniej. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 gdzie znajdę schematy do ulepszania statku? są w skrzyniach, w manuskryptach, czy jeszcze gdzie indziej? te z wraków już wszystkie mam Cytuj
waciak 515 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Z tego co pamiętam to w zakopanych skrzynkach były jako nagrody - mapa skarbów miała adnotację jaki tam jest schemat. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Zastanawiam się nad zakupem AC4 w wersji na PS4 - warto? do tej pory grałem tylko w AC1, następne wersje mnie już nudziły, a o Black Flag słyszę same pozytywne opinie. Warto wydać 200zł te tego tasiemca? Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 raczej nie. nie powiem gra jest fajnym odswierzeniem i stawiam ja na rowni z ac2 noja ulubiona czescia ale trzeba przyznac ze pozniej zaczyna troche nuzyc. poczekaj jak stanieje. Cytuj
waciak 515 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Ja natomiast bawiłem się z AC4 najlepiej od czasów pierwszej części i uważam, że warto dać 200zł (ale po przejściu sprzedać ofc) za gierkę. Gdybym miał tylko curent gena to jednak nie kupowałbym nowej konsoli dla ciut lepszej grafiki. Bankowo edycja na tą generacje szybciej stanieje niż na next geny. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Panowie (i Panie, jeśli też czytają ten wątek) czy jest wśród Was może ktoś, kto ma Black Flag w wersji na PS3 i nie zamierza/nie potrzebuje robić upgrade gry do PS4, a w związku z tym nie potrzebuje kodu z vouchera, który był w pudełku? Chętnie przygarnę lub odkupię za sensowną cenę. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Rozumiem, że masz płytę z grą z PS3 ? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Zastanawiam się nad zakupem AC4 w wersji na PS4 - warto? do tej pory grałem tylko w AC1, następne wersje mnie już nudziły, a o Black Flag słyszę same pozytywne opinie. Warto wydać 200zł te tego tasiemca? używkę pewnie taniej znajdziesz niż 200zł. ja grałem tylko w AC2, więc porównania z innymi częściami nie mam, ale w Black Flag gra mi się przezayebiście do tego stopnia, że postaram się o platynę. bardzo dużo zabawy i bardzo fajna gierka. póki co mam na koncie 29 godzin, a killzona jeszcze nie włączyłem Cytuj
Antares 20 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Rozumiem, że masz płytę z grą z PS3 ? Tak, mam niestety bez kodu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi