Gość Szprota Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 WTF AC4 i Ubisoft. Znowu zbugowaliście grę? Robił ktoś grę na 100%? Dzisiaj chciałem dokończyć i została mi Sekwencja 8 Wspomnienie 2 gdzie dodatkowymi celami było Uderzenie Królowej Perły Afryki ulepszonym taranem i zatopienie(czy tam uszkodzenie) statku obrony fortu. O ile z pierwszym dodatkowym celem nie było problemu to z drugim już tak. Robiłem tak i tak tak i nic,nie zaliczało o co cdo cholery chodzi? mam nadzieję ze to nie bug bo ac3 tez mi sie zbugowal. ekoledzy pomóżcie Pobijam pytanie. Ekoledzy pomóżcie Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 mi normalnie to wpadło. wydaje mi się, że jak podpłyniesz do fortu to musisz zaznaczyć ten okręt za pomocą lunety, bo u mnie ostrzał z fortu zaczął się dopiero po tym jak to zrobiłem. macie jakiś sposób na trofeum Sharing is Caring? to jest to co trzeba się podzielić każdym odkryciem. na ps4 ma je ponad 18%, więc powinno wpaść przy okazji, a ja nie kojarzę żebym chociaż jedno odkrycie znalazł Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 mi normalnie to wpadło. wydaje mi się, że jak podpłyniesz do fortu to musisz zaznaczyć ten okręt za pomocą lunety, bo u mnie ostrzał z fortu zaczął się dopiero po tym jak to zrobiłem. Rozumiem że Kawka mam podplynac pod sam fort,nacisnac przycisk lunety i wskazać na Perle Afryki czy jak? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Tak. Po drodze wykończ jeszcze obstawę i pod fortem bądź z samą Perłą Afryki. Wystarczy jedna salwa z fortu żeby zaliczyło Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 A te skarby to gdzie są? Płynę tak jak wskazuje mapa, dopływam a tam nic, sama woda, bez wyspy, następny skarb to samo. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 może źle na współrzędne patrzysz. na mapie skarbów są takie współrzędne, że jak szukasz punktu na mapie to jest ukazana dokładna miejsówka (miasto/wyspa/kryjówka przemytników) Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 A trzeba jakoś inaczej patrzeć na nie ? biorę współrzedne z mapy, szukam takich na swojej i nic. Pierwszy z brzegu skarb 749,625 mapk z mała wysepka i palmami. Fizycznie nie ma jej pod tymi współrzednymi. Cytuj
waciak 515 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 Dziwna sprawa. Na każdej mapce są zaznaczone cechy charakterystyczne. Np. na mapie miałem wrak statku i dopóki fabuła nie poszła do przodu i go tam nie było to nie mogłem z tamtej miejscówki wykopać skarbu. Sprawdź jeszce inne mapy. Ewentualnie jakiś bug. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 No to pewno jak u ciebie, za mało fabuły. Mam 16 % trochę bezsens że z czasem pojawi sie tam wyspa. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 7 grudnia 2013 Opublikowano 7 grudnia 2013 No to pewno jak u ciebie, za mało fabuły. Mam 16 % trochę bezsens że z czasem pojawi sie tam wyspa. Niby tak ale z drugiej strony jest to jakieś urozmaicenie gdy n'ty raz przemieszczasz się po tej samej "trasie". Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 No ale kiedy będę wiedział ze jest tam już wyspa? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 graj to ci się odblokuje w miejscu o tych współrzędnych jest tylko ikona wyspy do szybkiej podróży, wyspa jest odrobinę obok. możesz popłynąć tam statkiem i zobaczyć Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 Mam pytanie do posiadaczy AC IV na PS4, a mianowicie czy bawiliście sie juz opcją drugiego ekranu bo ja za cholere nie moge jej uruchomić, na apce playstation, chyba że to musi być jakaś oficjalna apka do AC? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 a ja mam pytanie - jak w 4 wygląda sytuacja w terazniejszosci? w końcu w AC3 pewien wątek sie zakończył. wiec co teraz wymyślili? nie gralem jeszcze w AC4 ale napewno kiedyś kupie, ale własnie ciekawi mnie co tym razem wymyslili w wątku terazniejszym (którego nie lubie i wolałem zawsze zeby go nie bylo) Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 a ja mam pytanie - jak w 4 wygląda sytuacja w terazniejszosci? w końcu w AC3 pewien wątek sie zakończył. wiec co teraz wymyślili? nie gralem jeszcze w AC4 ale napewno kiedyś kupie, ale własnie ciekawi mnie co tym razem wymyslili w wątku terazniejszym (którego nie lubie i wolałem zawsze zeby go nie bylo) wątek teraźniejszy jest scisle powiazany z tym z przeszlosci przez jedna osobe co pojawia sie tutaj i tutaj i terazniejszosc jest tak (pipi)owa ze mogloby jej nie byc Cytuj
waciak 515 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 Czy ja wiem. Odstaje od reszty ale wcale nie jest taka zła. Dla mnie robiła klimat i dawała domysły co do następnych części. Pojawią się też starzy znajomi Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 i terazniejszosc jest tak (pipi)owa ze mogloby jej nie byc jeszcze gorsza niż wcześniej? zawsze mnie strasznie męczyły fragmenty w terazniejszości i wybijały z rytmu i klimatu Cytuj
waciak 515 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Wcześniejsza mi się mniej podobała poza pierwszą częścią. Nie podobał się motyw w tym zawieszeniu kiedy bohater był w śpiączce, nudne. Tutaj są ładne widoki na miasto. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Yano dla mnie teraźniejszośc zawsze była słabo-średnia, tu też jes podobnie jednak w końcu trochę inaczej (choćby widok fpp w niej), więc można ją jakoś przełknąć. Co do samej czwórki to dla mnie jest to najlepsza część serii, zdecydowanie! Jednak jak masz w planach kupno ps4 to wstrzymaj się i tam go ograj. Miałem styczność z obiema i naprawdę jest mimo wszystko duża różnica. Dodatkowo za jakiś czas biorąc pod uwagę startowe bundle z AC4 będą niskie ceny na tego Asisyna. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 terazniejszosc tutaj jest slaba. Otwiera wiele wątków a na koniec nie zamyka żadnego. Widać, że będą nastepne części aby zrobic pomost między ac4 a ac3 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Grałem póki co jedynie w Black Flag i Killzone. AC wygrywa w cuglach. Do tego CoD to szrot, Fifa, NfS i BF z tego co słyszałem technicznie są niedorobione, więc na placu boju zostaje jedynie NBA 2k14 i Knack, który jest dla dzieci Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Marek serio - dla mnie to gra roku 2013. GTA V objawione jako Mesaja, nie wytrzymało mimo wszystko. Po ograniu, mam ją w (pipi)e. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Ej nie moge już =/Najlepszy AC zdecydowanie, ale przez to dojenie marki, seria mi się kompletnie przejadła i nie mam ochoty nawet głównego wątku skończyć.Jestem na 6 sekwencji, warto dociągnąć do końca, czy mogę olać i nie czuć, że coś ciekawego mnie ominęło? Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Nie wiem czy wyłapaliście pewne puszczenie do nas oka przez Ubi w jednej z notatek służbowych w Abstrego: "Biorąc pod uwgę nasz obecne tempo pozyskiwania danych, nasze możliwości wydawnicze oraz naszą wiedzę na temat rynkowych trendów...zarząd Abstrego Zindustries wyznaczył mi za cel tworzenie jednego pełnego tytułu rocznie, nie licząc mniejszych projektów." Hehe , wyciskacze kasy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi