Yano 3 697 Opublikowano 11 lipca 2013 Opublikowano 11 lipca 2013 świetnie to wygląda same fajne patenty w AC3 były tylko liźnięte co czasem drażniło bo chciało sie porobić więcej pirackich akcji, a tutaj jest to znacznie usprawnione co bardzo cieszy Cytuj
Karas 433 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 (edytowane) Po polsku ten trailer nabiera nowego oblicza ("Sterburta , Edziu !") https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jzSuBvZoa9Q Zawartość limitki : Cenna 130$ czyli ok. 420 PLN w zamian dostaniemy : Ekskluzywne opakowanie Metalowe pudełko Artbook (80 stron) Oficjalny soundtrack z gry Czarną, piracką flagę Figurkę mierzącą 45 cm(!) Edytowane 17 lipca 2013 przez Karas Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 lipca 2013 Opublikowano 23 lipca 2013 Daje to radę, na taką grą o piratach czekałem latami. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 (edytowane) Wlasnie bylem na zakupach, szukalem jakies koszulki dla siebie i znalazlem niespodziewanie koszulke z Assassins Creed IV, oryginalna na licencji Ubisoft: Kupilem ja w niemieckim C&A za 12eur, moze w Polsce tez beda dostepne - sprawdzcie. Byly jeszcze koszulki z innymi grafikami, dwie biale i dwie czarne, ale mi nie pasowaly. Edytowane 3 sierpnia 2013 przez saptis Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Fajna koszulka Trailer z nurkowaniem i polowaniem swietny Ale patrząc na nurkowanie i to ze odbywa sie w samych gaciach czuje ze będzie tylko w oskryptowanych lokacjach. Tak jak w ac3 wchodzenie na swoj statek bylo oskryptowane i zmienioalo postaci ubranie na wdzianko kapitana. W ac4 wsiadac na statek mozna juz dowolnie bez loadingu ale czuje ze za to dostaniemy skryptowane nurkowanie bez mozliwosci wyskoczenia statku i podziwiania podwodnego swiata. A to zapewne z tego powodu ze dno morskie w wiekszosci będzie puste i ladne podwode lokacje będą tylko tam gdzie tworcy chcieli Troche szkoda Ciekawe jak to bedzie w GTA 5, prawdopodobnie tam podwodne tereny będą w wiekszosci ladnie zrobione (ale ogolnie bedzie tam mniej wody niz w ac4) Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 13 sierpnia 2013 Opublikowano 13 sierpnia 2013 (edytowane) Wreszcie jakiś gameplay bez statków (prawie), pokazujący to co w serii najlepsze czyli miasta. Przypomina to bardziej trylogię Ezia niż nieszczęsną trójkę, widać że po dachach będzie już można w miarę swobodnie skakać. Edytowane 13 sierpnia 2013 przez Kre3k Cytuj
Karas 433 Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QNxhcmi28aA Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 słaby gameplay z GC walka jest taka sama jak od początku - czyli schemat że wrogowie "stoją w kolejce" i czekają na atak, i takie coś było od początku i od początku było krytykowane przez graczy, ale jak widać nie potrafią sobie z tym poradzić i nie potrafią wymyślić nic nowego i ja jestem to w stanie przeboleć, już w AC3 troche mnie to bolało bo na trailerach mowili że to poprawili, ale okazało sie że to zwykła marketingowa ściema bo walka nadal sie sprowadza do stojących w kolejce wrogów których ataki gracz przechwytuje i zabija po kolei jestem w stanie to przeboleć bo świat gry zapowiada sie świetnie, zarówno wysepki jak i pływanie statkami , oraz piracki klimat będzie świetny (już w AC3 było fajnie mimo kilku wad) i wiem że ta gra to typowy bezczelny tasiemiec, ale mimo wszystko dają spory świat do zwiedzania, i sporo rzeczy do robienia i to mi sie podoba, do tego dochodzą pirackie klimaty i myśę że AC4 będzie dla mnie wyśmienitą częścią tasiemca oczywiście że mam nadzieje że w AC5 wprowadzą jakieś znaczące poprawki gdy gra już w całości przeniesie sie na next geny, ale nadal jest to kawałek fajnej gierki. nie jest to COD który co roku na tym samym 5 letnim silniku wypuszcza identyczną sieczne skryptów i plastikowych wybuchów. tutaj oczywiście też mamy tasiemca, ale tasiemca który oferuje o wiele więcej niż tasiemiec COD z kilkoma godzinami nowych skryptów i kalką multi z MW2 , i jedynie nowymi teksturami na "nowych" mapkach tak wiam, to tasiemiec, ale mimo wszystko tasiemiec posiada fajne elementy i fajny świat dlatego wybaczam mu tasiemcowość można powiedzieć nawet że gdyby wszystkie tasiemce miały co roku tak ciekawe nowe światy to życie gracza było by całkiem przyjemne nie to co fifa, COD i grant turismo które są tasiemcami do bólu a gry między sobą różnią sie jedynie kilkoma detalami, mapkami i teksturami ps nie twierdze że tasiece są fajne, sam wolał bym coś naprawde NOWEGO , ale w przypadku AC naprawde łatwiej znieść tasiemcowość gdy dostaje sie tak fajny świat do eksploracji Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Wlasnie chcialem o tym napisac, o ile ACV jest gra full nextgenowa (tzn. brak wersji na ps360, silnik z wd czy the division) a wszystko na to wskazuje bo Ubisoft juz w 2014 troche zlewa sobie current gen wydajac The Division I The Crew tylko na xo\ps4, o tyle jest to zdecydowanie najlepsza okazja na zrobienie systeu walki calkowicie od nowa. Jesli w przyszlym roku bedzie to samo to prawdopodobnie nie planuja zadnych zmian jesli o to chodzi. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Szczerze to wolał bym dostać AC5 nawet za te 2-3 lata byle by mieli czas nad nim porządnie popracować (min. wprowadzić nowy system walki) , jeśli AC5 wyjdzie za rok ta szczerze wątpię w jakieś radykalne (czyt. odświeżające) zmiany po za grafiką Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Rozróby w tawernach bardzo fajny motyw, wreszcie będzie można się pobawiać pięściami. Plus animacje fajniejsze. :o Zapowiada się na schemat: parzyste Assasyny - najlepsze Assasyny? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 (edytowane) Oby tylko nie zrobili tego zbyt schematycznie - każda nowa tawerta = animacja potrącenia i obowiązkowa bójkaTakie drobne smaczki sa fajne ale jesli zrobią je zbyt schematycznie to wyjdzie nudna i upierdliwa akcja btw potwierdza sie na tym filmiku moje przewidywanie że nurkowanie jest tylko w oskryptowanych lokacjach, prawdopodobnie poza nimi nawet nie można sie zanurzyć pod wodą, troche szkoda, ciekawe jak to będzie zrobione w GTA5 Edytowane 7 września 2013 przez Yano Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 września 2013 Opublikowano 10 września 2013 Rozróby w tawernach bardzo fajny motyw, wreszcie będzie można się pobawiać pięściami. Plus animacje fajniejsze. :o Przecież już we wcześniejszych częściach mogłeś walić z pięści. Dwie buły i po kolesiu - co za żenada. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Użycie touchpada w DS 4 w AC4: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 października 2013 Opublikowano 29 października 2013 zobaczcie jaka cena ledwo ponad 300zł za wersję z ogromną figurką i masą rzeczy http://www.ultima.pl/assassins_creed_iv_black_flag_pl_edycja_buccaneer/i13886/ w czasach gdy całkowicie ogołocona wersja potrafi ksztować 279zł to kurde... chyba sie ktoś pomylił Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 30 października 2013 Opublikowano 30 października 2013 Gral juz ktos i wie moze czy podwojne kontry wracaja w 4ce ? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 października 2013 Opublikowano 30 października 2013 Cholera, gra zbiera naprawdę solidne noty a recenzenci wskazują głównego bohatera jako godnego następcę Ezio. Sailowanie statkiem w ACIII to był zdecydowanie najlepszy element rozgrywki. Oj, zastanawiam się poważnie nad zakupem. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 30 października 2013 Opublikowano 30 października 2013 Tak, sa podwojne kontry, wczoraj taka wykonalem. Na razie pogralem z poltorej godzinki, nic nowego jesli chodzi o rozgrywke na ladzie. Nie zeby to bylo zaskoczenie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi