szejdj 2 804 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 ja chce FFVIII na iOS Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Granie w rpgi na dotykowych ekranach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 O (pipi)a final 9 chyba mój ulubiony :-o Cytuj Odnośnik do komentarza
andrew777 15 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Lost Odyssey albo Resonance Of Fate na PC z lekko odświeżoną oprawą i solinym portem to bym nawet zapłacił im w preoderze cyfrowym . No to chyba będziesz miał okazję. Według plotek Vanquish Resonance of Fate Hatsune Miku: Project Diva franchise Virtua Fighter 5 Valkyria: Azure Revolution trafią na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 No to chyba będziesz miał okazję. Według plotek Vanquish Resonance of Fate Hatsune Miku: Project Diva franchise Virtua Fighter 5 Valkyria: Azure Revolution trafią na PC. Źródło? Hatsune Miku: Project Diva franchise Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 (edytowane) Vanquish Resonance of Fate Hatsune Miku: Project Diva franchise Virtua Fighter 5 Valkyria: Azure Revolution Nie uwierzę dopóki nie zobaczę linka do choćby jednej stronki,która to potwierdzi. Ale jeśli to prawda to Ok,znalazłem źródło tych doniesień: http://www.tssznews.com/2016/01/01/source-offers-insight-into-potential-sega-pc-releases/ Czyli równie dobrze może to być zwykły click bait Ale jak czytam ten fragment: considering bringing the Yakuza franchise to PC, in order, beginning with Yakuza 0. To liczę na to,żeby okazało się to prawdą. Our source also indicated Sega wants to being several titles in the Atlus library to PC, but is facing some resistance from the Japan side. SMT/Persona na pc??? Edytowane 2 stycznia 2016 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
andrew777 15 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 (edytowane) O ile na te większe tytuły bym się nie napalał to porty tych chińskich bajek wydają się być w miarę możliwe. Nowy TR będzie dodawany do kart graficznych od 970 w górę. Miałem na myśli Resonance of Fate i Hatsune Miku. Edytowane 2 stycznia 2016 przez andrew777 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 O ile na te większe tytuły bym się nie napalał to porty tych chińskich bajek wydają się być w miarę możliwe. Nowy TR będzie dodawany do kart graficznych od 970 w górę. Ja raczej sądzę,że to właśnie te chińskie bajki od Atlusa mają najmniejsze szanse,zresztą same ploty wspominają,że japońce mają opory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Mało wiarygodne źródło, niestety. Nie żebym miał coś przeciwko, gdyby okazało się to jednak prawdą, ale nie robię sobie nadziei. Wygląda to na typową gadkę typu "chcielibyśmy, może, kiedyś, jak się uda". Hatsune Miku ma o tyle szanse, że już teraz są działające emulatory wersji z automatów, więc port nie powinien być jakiś ciężki w opracowaniu. No i popularność serii na zachodzie rośnie. Vanquish z obsługą myszy i klawiatury + 60fps bym nie pogardził. Jeśli coś mnie zniechęca do przejścia wersji PS3, to właśnie framerate i sterowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Patrzcie jaki monitor: http://allegro.pl/pierwszy-na-swiecie-monitor-augmented-reality-i5882061037.html Chyba muszę wymienić swojego leciwego Asusa z wystawki (jeden monitor 23.5' na sklepie, a byłem już nastawiony na zakup) i tak właśnie przeglądam aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Na zdjeciach i papierze zawsze to się fajnie prezentuje, ciekawe tylko czy rzeczywistość jest równie świetna co sam opis monitorka. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2016 Nie no, planuję kupić taki za max 1000zł. Ale żeby było lepsze odświeżanie i pivot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 Kolejna j-gierka zmierza na Steama. Tym razem będzie to dungeon crawler: image: http://gematsu.com/wp-content/uploads/2016/01/ESRB-SoSC-PC-Rates.jpg The Entertainment Software Rating Board has rated Stranger of Sword City from NIS America for PC in addition to PS Vita. NIS America is publishing the PS Vita version of Stranger of Sword City at retail and digitally on March 22 in North America and March 25 in Europe. Experience is publishing the Xbox One version of the game digitally on March 22 in North America. Back in December, Stranger of Sword City showed up in a massive leak of potential upcoming Steam games. That said, it’s likely NIS America is also bringing it to PC. Read more at http://gematsu.com/2016/01/esrb-rates-stranger-sword-city-pc#HaupVClsFklpVJwO.99 Ja się cieszę, bo tytuł ma bardzo ładny design i miło słyszeć,że zostanie on wydany na zachodzie zarówno na konsole jak i pc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2016 NIS coraz bardziej atakuje PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 I dobrze, keep it coming Swoją drogą świetnie,że dadzą możliwość wyboru oryginalnego designu postaci. Bo wraz z wydaniem na XOne w JP to dali ten element do zrobienia innemu typowi i cóż wyszło typowe kawaii góvno bez polotu. Ori "Ulepszona wersja" Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 10 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2016 Wg SteamDB obie Danganronpy są bardzo regularnie 'aktualizowane', więc prawdopodobnie doczekamy się obu części, gdyżto właśnie od NIS. Co prawda ja jestem w trakcie ogrywania wersji na Vitę, ale już teraz mogę stwierdzić, że jest to jedna z tych pozycji, które trzeba będzie mieć w bibliotece. Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 (edytowane) We wtorek na steamie pojawi się fajna platformówka z wii, A Boy and His Blob. http://store.steampowered.com/app/281200/ Edytowane 17 stycznia 2016 przez pic3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 (edytowane) Edytowane 17 stycznia 2016 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Oryginalna wersja z NESa też jest całkiem niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 (edytowane) Platformowy slasher 2D Prepare to be Slain! zaliczatrz już trzecią obsuwę na steamie,tym razem premiera gry została przesunięta na marzec.Powodem ma być to że gra jest zbyt trudna i wymaga kilku poprawek. Edytowane 19 stycznia 2016 przez pic3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Gierka czeka na wishliscie, szkoda,ze znow przesuneli premiere. Oby tylko obeszlo sie bez obsow w nieskonczonosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Prawdziwi twórcy Descenta robią duchowego spadkobiercę. Jak dla mnie wygląda na tą chwile lepiej od Undergrounda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Quantum Break wychodzi na PC: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/quantum-break-premiera-w-kwietniu-na-xbox-one-i-pc.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 http://pclab.pl/news68359.html Czyli piractwo nie umiera ps crackowałbym tą chinke ze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Rebellion planuje odświeżenie starej dobrej serii. Sam zagrywałem się w dwójkę ale jedynkę chętnie obadam. http://store.steampowered.com/app/301650/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi