Skocz do zawartości

W co teraz grasz..?

Siara_iwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rezok widze nowy kolega, witamy :)

jeśli nie grałeś to polecam ze swojej strony Infamous i Tomb Raider na PS4, dwa świetne lekko starsze tytuły, teraz w dobrej cenie je wyrwiesz, no i ofc TLOU ;)

a Killzone zacząłęm singla ale dla mnie nudny i szybko rzuciłem

ogrywam teraz NFS Rivals, męcze platyne, zostały mi 3 trofea

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Witam Wszystkich!

Gdzie moja kultura ;p 

Tomb Raidera ograłem na past genach, jak trafi się okazja to może odświeżę pamięć na nowej generacji. Infamous też jest w planach, ale poczekam chyba, aż będzie za free w ps+ (mam nadzieję :). TLOU także zaliczony na PS3, ale na PS4 w fullhd chętnie porozwalam klikaczy.

BTW Battlefield 4 na singlu nie odrzucił mnie, wczoraj pograłem sobie i po 4 godzinach została mi chyba ostatnia misja. Niekiedy grafika wypala oczy. 

Opublikowano (edytowane)

@Kielich

Jednak nie sprzedajesz PS4 ? : ]

Żeby nie było ot. To aktualnie gram w... TLOU multi. First Light areny. Trine 2 hc. I od czasu do czasu pyknę w Outlast, który szybko mnie męczy schematycznością.

Edytowane przez zimzvm
Opublikowano

Bardzo chciałem kupić dlc do Outlasta, od razu po zakończeniu, ale na razie to nie mogę skończyć głównej gry. Na zmianę albo uciekanie, albo przestaw 'wajchę'. Klimat owszem gęsty, ale formuła ciągłych jump scares szybko się wyczerpuje. Dobra to gra, ale schematyczna bardzo.

Opublikowano

Pozostało jeszcze 9 misji w Watch Dogs,później zaczynam grać w The Last of Us+DLC i do końca października powinienem się wyrobić ponieważ będzie premiera nowego CoDa i będę tylko w niego skupiony i także WWE2K15 które wychodzi w 28 października. Mam jeszcze inFamous Second Son w foli ale to dopiero jak będzie suchota (1 kwartał 2015 roku). Nie lubię przechodzić 2-3 gry na raz.

Opublikowano

Witam Wszystkich. Pomimo, że zarejestrowałem się tu w 2011 roku, zaraz po nabyciu PS3 to udzielałem sie na innym forum i zapomniałem, że jestem zarejestrowany :) W sobotę nabyłem bundla PS4 z The Last Of Us Remastered i po przejściu na nową generację, kompletnie nie chce mi się włączać PS3 :D Wracając do tematu. Gram aktualnie singla w TLoU i cieszę się, że nie zagrałem w ten tytuł na past genach, gra w 1080 i 60 klatkach po prostu jest miodna. Pod koniec miesiąca kupuje FIFA 15, więc narazie to będą te dwa tytuły, w którę będę grał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie FIFA15 i Metro. Metro może być jak za te kasę do ogrania ale ta fabuła jest szczątkowa, taka sztuczna, do książek się nie umywa. Gameplay i najbardziej klimat ratuje. FIFA natomiast masa bugow, nie zalicza spotkań często jak ludzie wychodzą z gry a nawet jak się wygrywa. Grałem z Juve które miało koszulki Bayernu, padaka. Karne z kapelusza typu mój obrońca wstaje z ziemi wbiega na niego w tym czasie przeciwnik wywraca się i karny. Ocena w PSX subiektywnie zaplacona.

wytapaćkane z BlackBerry

Opublikowano

Destiny i przez jakiś czas pewnie nie włącze nic innego. Ewentualnie na Vicie w wyrku przed spaniem coś na szybko. A na PS4 mam tak mało czasu że moge skupić się na 1 tytule max. A w D. mam co robić. Szczególnie wkrecilem się w pvp. Polecam :-)

Opublikowano

Ktos grał w Destiny ? Co dobrego moze powiedziec o tym tytule ? To faktycznie jest MMO w ujeciu FPP ? Warto w to inwestowac? ( nie bylem nigdy wielkim fanem Halo, swego czasu wkrecilem sie w Call of Duty MW ( pierwsza czesc) ale nic poza tym, zdecydowanie wole samotna rozgrywke )

Opublikowano (edytowane)

PS4: TLOU, Bf3,

PS3: Dla przyjemności multi w RDR oraz U2 i U3, Singiel TR: anniversary (jedyny Tomb w którym nie ogarnąłem platynki)

Preordery na AC:U oraz GTA (PS4)

Edytowane przez Lukas.