Opublikowano 12 listopada 201410 l Ukonczylem Shadow Fall i teraz powoli zabieram sie za inFamousa. Uwielbiam serie i dla tej gierki kupilem PS4, dodatek w pudelku tez juz czeka. Potem pewnie ogram co z tych indykow plusowych oraz Resogun.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Słuchajcie własnie zamówiłem Gta V jako preorder (oczywiście ps4) szukam ekipy z którą będę mógł robić misję online jak i świetnie się bawić w otwartym świecie. Zapraszajcie na PSN: Dzarks93 Do zobaczenia 18 listopada. Pozdrawiam
Opublikowano 13 listopada 201410 l Codziennie standardowo coś porobie w singlu/coop/multi w Destiny bo uwielbiam ale na deser wieczorem TLoU. W międzyczasie zrobię platyne w First Light na spokojnie :-)
Opublikowano 14 listopada 201410 l Od dzisiaj zaczynam przygodę z nowym AC: Unity. Fifa 15 oczywiście również grana w miarę systematycznie. A w przerwach włączam darmowe indyki w ramach abonamentu. Aktualnie Dust an Elysian Tail oraz Steam World Dig.
Opublikowano 15 listopada 201410 l lords of the fallen, #driveclub, okazjonalnie pvp w the last of us, a już niedługo chyba się na far cry 4 skuszę. pierwsze recenzje i opinie graczy zachęcają bardzo.
Opublikowano 15 listopada 201410 l AC:U. I zaczynam się zastanawiać jak to pogodzić za dwa dni z GTA i dodatek za 1,5 tygodnia z LBP3
Opublikowano 16 listopada 201410 l Jeszcze driveclub a od wtorku FC4 i GTA V jazda bez trzymanki... specjalnie wtorek, czwartek, piątek biorę wolne w pracy
Opublikowano 17 listopada 201410 l Jak ktoś chce pograć w gta lub fc4 to zapraszać: spupkow12 Tylko napiszcie, ze z forum psx i gta v lub far cry 4
Opublikowano 20 listopada 201410 l Aktualnie łupie w TLoU ale już nastawiam się na GTA V. Jeśli ktoś chętny do multi TLoU- zapraszam
Opublikowano 23 listopada 201410 l Ja po becie zaczalem dopiero Destiny, takze jakby ktos chcial to zapraszam (Zigorek)
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Ja aktualnie gram w Destiny, jestem po prostu oczarowany tą grą PSN ID PrometherioN6sic Titan lvl 12, zapraszam chętnych do wspólnej gry. Obecnie mam 25 lvl, szukam chętnych na Strike i zgranej ekipy na Raid, gram kiedy tylko mam czas Wbity 29 lvl, dalej maxuje Tytana i jak zwykle zapraszam chętnych do gry 30 Wbity, pracuję nad 31:) i oczywiście zapraszam do wspólnej gry, Pozdrawiam! Edytowane 17 grudnia 201410 l przez DemogorgoN
Opublikowano 4 grudnia 201410 l Obecnie w GTA V. Bawię sie chyba lepiej niż rok temu, kiedy grałem na PS3. Sesje w Destiny coraz rzadsze, ale nadal są.
Opublikowano 19 grudnia 201410 l The Last of Us Remastered. Mimo, że na PS3 skończyłem 5 razy, to i tak wsiąkłem tym razem, multi również pierwsza klasa, syndrom jeszcze jeden mecz ponownie wdarł się w moje życie. HIT!
Opublikowano 20 grudnia 201410 l skończyłem platyne w Far Cry 4 i siadam do Lords of The Fallen i końcówki tour DriveClub
Opublikowano 20 grudnia 201410 l The Evil Within(w planach wbicie pierwszej platyny xD Akumu here i comes !!! xD) no i znienawidzone i zmieszane z błotem przez niektórych Destiny w którym ja się zakochałem wiem ze zawartość ogólnie w tej grze jest "uboga" bo niestety od premiery z 2 tyg zajęło mi wbicie 29 lvlu dodatek the dark below też nie jest jakoś szczególnie rozbudowany aczkolwiek coś ta gra ma w sobie takiego ze wciąga jak cholera
Opublikowano 20 grudnia 201410 l To akurat trafiłeś z LotF bo był patch wydany poprawiający masę błędów, jak dla mnie świetna gra a przynajmniej warta swojej ceny
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Destiny, właściwie dopiero zaczynam, 12 lvl, ale ta gra coraz bardziej mi się podoba.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Oj tak, Destiny mi też się bardzo podoba, a gram w nią codziennie od 8 grudnia, od momentu jak kupiłem konsolę PS4... Mam lvl 26 i teraz jest coraz ciężej, bo trzeba dużo się narobić, żeby zwiększyć sobie poziom i resztę parametrów, ale się nie poddaję... Powodzenia i do zobaczenia w świecie Destiny... Wczoraj próbowałem z silniejszą ekipą zrobić Raid VOG, ale niestety nam się nie udało... Ale za to z inną ekipą zrobiliśmy weekly strike... Generalnie gra daje dużo możliwości wyboru, co możesz robić i jak na razie mi się nie znudziła, oby tak dalej...
Opublikowano 23 grudnia 201410 l inFamous First Light i powoli bede bawil sie w DriveClub. Okazyjnie powalcze cos w Injustice.
Opublikowano 29 grudnia 201410 l TLOU Remastered Edition - co mogę powiedzieć... przez pierwsze 2 godziny trochę się nudziłem, gdyż znałem to z youtube'a.. To co się dzieje później to istna masakra i jazda bez trzymanki. Gra ma genialny klimat, bardzo ładną grafikę (Remastered edition) i fajne udźwiękowienie. Czego chcieć więcej ? Czasu.. dochodzi 2 w nocy, a na 8 do roboty. Destiny. Gram sobie z kumplem. Genialny szpil, kombajn po prostu.Wszystko miażdży. Mechanika, gameplay, muzyka, design, grafika. GRAĆ !
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Driveclub otrzymałem w prezencie pod choinkę Od tamtego czasu tylko ten racer kręci się w napędzie. Wbity 36level i prawie wszystkie gwiazdki wyciągnięte. Model jazdy bardzo mi podpasował. Graficzka daje radę, choć drażni ząbkowanie krawędzi. Najlepsze są wyzwania i rywalizacja o każdą setną sekundy Nie wiem czy jestem taki dobry, ale wczoraj na 12 wyścigów online wygrałem wszystkie... Jak dla mnie super giera daję 9-/10 Edytowane 29 grudnia 201410 l przez REZOK
Opublikowano 30 grudnia 201410 l The Wolf Among Us. Całe szczęście, że na PS4 hula to bez zgrzytu (nie to co wersja na PS Trzy/Vitę).