Skocz do zawartości

W co teraz grasz..?

Siara_iwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie napocząłem Lord of the Fallen. Po pokonaniu trzech pierwszych Lordów muszę przyznać, że będzie to jakaś mordęga.

Już mi się podoba...

P.S.

Myliłem się. Gra jest trudna, ale tylko ja wstępie. Potem jest z górki. Całkiem dobra rozgrzewka przed Bloodbornem.

Edytowane przez Lati
Opublikowano

Zrobiłem sobie przerwę od xbąka tam mam jakieś 7 tytuł9w do ogrania, teraz na plejce4 pogrywam w GTA V,DC i Destiny, w kolejce na ps4 jeszcze the Evil Within i Tomb Raider DE

Opublikowano

Zagrywam się w inFamous Second Son, tak mnie wciągnął, że ograniczyłem odpalanie BL2 z Przystojnej Kolekcji. W międzyczasie śmigam w DriveClub, oraz Resogun, ale czasu mało na wszystko, więc część tytułów musi poczekać.

Opublikowano (edytowane)

DRIVECLUB - ta radość grania płynie chyba stad, ze dawno nie grałem w tak dobra scigawkę, albo rzeczywiście jest taka świetna.  

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

NFS Rivals mnie mocno znudziło, odłożyłem grę i w tym czasie zdążyłem skończyć Tomb Raider'a (kupiłem dzięki wielkanocnej promocji w PS Store) i Sniper Elite III Africa. No ale wracam do NFS'a, jak tylko skończę to wymieniam na UFC.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaliczyłem Wolfensteina na poziomie Uber. Teraz cisnę GTA V, ta gra jest genialna. Zacząłem też Order, ale klimat zupełnie mi nie pasuje, gameplay też taki sobie.

W międzyczasie od czasu do czasu dla odprężenia Driveclub, najlepsza scigalka w jaka grałem od dłuższego czasu.

Opublikowano

Mortal Kombat, Axiom Verge i BloodBorne. Platyna w tej trzeciej już dawno wpadła a gra wydaje się być nieśmiertelna.

Nie wpisujesz sie do P.C.? Platyna trudna?

Ja gram w Driveclub i Bloodborn dosc powoli.

Opublikowano

• ps4 na GTA 5 poświęcam 90% czasu głownie single i fabuła

ps4 na Drive Club poświęcam 5 % czasu staram się zdobyć 10 gwiazdek z dodatków DLC

ps3 na Resogun poświęcam 5 % czasu staram się ćwiczyć skilla regularnie przy okazji zaliczając brakujące trofea

Opublikowano (edytowane)

skończyłem Bloodborne na 100% i usiadłem w końcu do gierek z plusa, kończe Valiant Hearts

następnie Infamous First Light, Never Alone, Abe i w międzyczasie DriveClub 50lvl

do 19 maja starczy, już nie kupuje nic nowego :)

Edytowane przez Fanek
  • Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obcy: Izolacja, rozczarowałem się bardzo pozytywnie. Sądziłem, że to będzie strzelanina z masą obcych, a to bardziej skradanka, są momenty, że serce bije jak szalone. Jestem zachwycony.

Opublikowano

Torturuje wpółżywe truchło w Dying Light single player oraz mp . Trofka już tuż tuż ;-) Zabieram się za Bloodborne ale nie wiem czy czasem Wiesiek tych planów nie pokrzyżuje .