Skocz do zawartości

W co teraz grasz..?

Siara_iwj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie gram w.. Alien: Resurrection (PSX) i dalej przechodzę Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4) Przeszedłem Until Dawn

Świetny mocarny horror z klimatem. Czekam na HALO 5. Forza 6 (grałem) nie przekonała mnie do siebie. Czekam sobie dalej na   :morning1: 

Gran Turismo 7. Czekam na Uncharted Remastered. 

• Plusik 1
Opublikowano

To chyba John, który pisał podobne posty na ppe.

Nie "chyba", ale na pewno. Autoklasyka to jego drugie imię - ten sam niepodrabialny, rozentuzjazmowany, chaotyczny styl, przesiąknięty PeeSczwórkowym fanbojstwem :D

Kierownik ma absolutną racyję. Autoklasyka czy - John 117 to gracz kozak. Nie pie@doli się w tańcu. Pisze co ma napisać, i niszczy graczy bez popity którzy nie mają racji.

Pozdrawiam Wrednego :) 

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z racji tego, że dość niedawno zainwestowałem w Pe eS 4 z zestawem kolekcji Uncharted to namiętnie pogrywam w ten tytuł. Od dłuższego czasu nie miałem okazji grać na jakiejkolwiek platformie, więc wyobraźcie sobie jak muszę się czuć odpalając konsole

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem Uncharted Kolekcje trzy części, aktualnie Battlefront multi, TLOU multi, beta Uncharted 4 i zacząłem AC Syndyciate

• Plusik 1
  • Minusik 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem AC Syndyciate i na razie nic nowego nie biore, zacząłem Fallout 4, co za crappppppp

Battlefront multi i Driveclub, Walking dead kończe

i czekam na Life is strange pudełko 19 stycznia

Opublikowano

Jak tylko nie ma konserwacji usługi psn to gram w Destiny. Czemu ja tak dlugo z tym zwlekalem (moze dzieki temu tez zaoszczedzilem bo 119zl za caly pak to mega cena). Jak ktos lubi grindowac to polecam :) strzelanie w bossa przez kilkadziesiat minut i zgarniecie slabego lootu....polecam :)

Opublikowano (edytowane)

Armello, bardzo przyjemna gra strategiczno-karciana(?) skrojona pod multi. Bardzo kolorowa i przyjemna oprawa graficzna. Zapraszam do obejrzenia mojego przejscia prologa i wspolnej gry.

Edytowane przez dApo
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

dokladnie... wybrali jakies (pipi) ktorego nawet nie sciaglem. 49zl to nie majatek, a kusila mnie od tamtej pory

Edytowane przez dApo
Opublikowano

Borderlands handsome edition. Skok na ps4 w stosunku do bd2 na ps3 jest znaczny - lepsza grafika, wygładzone tekstury, więcej fps i jak grasz w kilka osób to jest ważne - czas zapisu gry jest prawie nieodczuwalny (przy przechodzeniu do nowych lokacji jest to szczególnie istotne).

Opublikowano

Aktualnie przechodzę (wczuta) od premiery giery - niszczatora w swojej klasie. Król Wiedźmin 3: Dziki Gon.

Nie mam teraz za dużo czasu na gry Video. Ale myślę do czasu premiery najlepszej gry na planecie Ziemia.

Absolutnego killera - zjada i chla inne gry na śniadanie. Brak konkurencji* ( nie dotyczy ex-ów na PS4 )*

Oczywiście w tej chwili nam na myśli Króla - Uncharted 4. To Może uda Mi się przejść Wiedźmina 3 (PS4)

do tego czasu. Mam ugrane w Wiedźminie już jakie 300 godzin. Gram tylko na projektorze w Wiedźmina.

Mam wszystkie magie jakich Wiedźmin posiada.  Wiedźmin 3: Dziki Gon to piękna i cudowna przygoda.

Grając w Wiedźmina 3: Dziki Gon czuć że ten świat żyje. Gra roku 2015.  Potem może wrócę do kolekcji

Uncharted (PS4)

I czekam z radością na OBCY IZOLACJA 2 (PRZEBUDZENIE)    

Opublikowano

Miałem PSX, później kupiłem PC i żałuję że ominąłem kilka generacji konsol. Teraz mam PS4 i powoli będę nadrabiał zaległości, głównie będę ogrywał exy. Pierwszy na ząb wziąłem Infamous: Second Son, później będą inne. Najbardziej ostrze sobie zęby na The Last Of Us.