Kaliszke 13 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Cześć. Nareszcie ten moment gdy kupiłem konsole W zestawie z Uncharted, jedynka jakoś po połowie zaczęła się robić monotonna, ale jak tylko ukończę to mam nadzieje że 2 i 3 będą lepsze wiem wiem, ta gra ma już swoje lata Cierpliwości, zaraz zaskoczy. Pod koniec trójki będzie Ci niezmiernie smutno, że to koniec, ale U4 is coming Po wszystkich otwartych światach odpaliłem w końcu The Order... i jestem za(pipi)iście zadowolony, bo graficzna dbałość o każdy detal rekompensuje jedyną słuszną drogę. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Pare dni temu skonczylem Dying Light (i wbilem platyne przy okazji), od razu ruszylem z dodatkie The Following. Swietna zabawa. Chociaz fabuly za bardzo nie ruszam, to misje poboczne, czyszczenie gniazd z kumplem i ogolne taranowanie zombiakow, sprawia wielka frajde. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Skończyłem ostatnio Outlast i usiadłem do Heavy Rain PS4, pozniej Beyond. Beta Uncharted czasami Starwarsy Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Resident Evil Revelations 2, Amplitude, oraz męczę do końca Life is Strange. No i oczywiście za(pipi)iste multi Uncharted 4. Cytuj
Kuba M. 2 Opublikowano 7 marca 2016 Opublikowano 7 marca 2016 Kończę Alien:Isolation. Kapitalny tytuł, aż się sobie dziwię, że dopiero teraz się za to wziąłem. Świetny klimat, fantastyczna rozgrywka. Kto nie szarpał, polecam Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Przez najbliższy długi czas Division, zapraszam chętnych do wspólnych wypadów i gry zawsze po 20 . Cytuj
okens 541 Opublikowano 8 marca 2016 Opublikowano 8 marca 2016 Wolfenstein- The Old Blood: Co za klimat ja pieprze. Moze graficznie nie wypruje wam galek ocznych ale oprawa stoi na przyzwoitym poziomie. Za to wszytsko pozostale wygrywa internet. Od skradania sie pomiedzy Supersoldaten do hasel propagandowych. Jestem oczarowany. Teraway Unfolded: Okazuje sie latwiejsza niz sie spodziewalem ale gram w nia z 4letnim synkiem wiec taki uklad mi pasuje. Swietna sprawa z personalizacja gry: mase rzeczy ktore sie w niej pojawiaja sami wycinamy z papieru. Swietny klimat, oprawa graficzna. Tylko szkoda, ze dosyc prosta. Cytuj
MEVEK 3 498 Opublikowano 19 marca 2016 Opublikowano 19 marca 2016 Wrocilem do platynowania MGSV. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 21 marca 2016 Opublikowano 21 marca 2016 Po ponad 60h z Division, czas sprzedac i w koncu ogarnac zaleglosci (Watch Dogs, Mad Max i kolekcja Uncharted). Cytuj
Myriu 76 Opublikowano 25 marca 2016 Opublikowano 25 marca 2016 Platyna w Far Cry Primal Dałem szansę Unity po raz drugi , zanim przyjdzie Life is Strange Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 26 marca 2016 Opublikowano 26 marca 2016 Zacząłem kolejny raz inFamous Second Son. Po przejściu odpalę First Light, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że Delsin to osiedlowy chuligan w porównaniu do Fetch jeżeli chodzi o sianie destrukcji. Po stopniowym odstawieniu DriveClub, wróciłem do regularnego grania w Rocekt League, a na dniach pewnie przysiądę do Street Fighter V, bo będzie patch z wyzwaniami. 1 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Skończone jakiś czas temu Beyond Two Souls oraz Heavy Rain. W to pierwsze na PS3 nie grałem (o fabule można by pisać długo, za to muzyka i animacje twarzy to majstersztyk) A płytka z HR na PS3 poległa, a że konsola też zaczyna chyba podupadać, to mam pakiet na PS4. Z HR czas obszedł się trochę mniej łaskawie, ale to nadal świetny tytuł. Obecnie mam zaś posuchę, bo z przechodzeniem TLoU na grounded się poddałem. Szkoda mi pada, konsoli i TV. Cytuj
jakubde85 14 Opublikowano 29 marca 2016 Opublikowano 29 marca 2016 Po Gran Turismo 6, czas na Driverclub. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 30 marca 2016 Opublikowano 30 marca 2016 Dark Souls 2 scholar. Czekam aż dojdzie do mnie DMC Definitive Edition i Rocksmith 2014 Cytuj
okens 541 Opublikowano 31 marca 2016 Opublikowano 31 marca 2016 Alien Isolation. Pewnie pisali to juz wszyscy przede mna ale co za klimat! Te smugi dymu widoczne pod lampa, wszytsko. Najlepsza gra w uniwersum. Wywalony jezor i podziwianie otoczenia po raz pierwszy od dawna. Oby ktos wzial sie za dwojke. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Opublikowano 3 kwietnia 2016 Nights of Azure - gierka całkiem spoko ale cały czas szuję się jakbym grał w coś stworzonego pod PS4 ale przez przypadek wydanego na PS4. Praca kamery wkurza a gameplay to takie trochę gorsze Chaos Legion. Cytuj
jakubde85 14 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 W Project CARS , Forza i Gran Turismo to przy tej grze łatwizna. Cytuj
MEVEK 3 498 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Opublikowano 8 kwietnia 2016 Zombie wieczorami. Lajtowa giera. Cytuj
jakubde85 14 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Teraz tylko Dark Souls 3. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Opublikowano 11 kwietnia 2016 Bastion - kurde, ta gra jest naprawdę dobra. Znacznie lepsza od swojej młodszej siostry Transistor. Ciagle jest ten denerwujący narrator, ale reszta bije Transistor pod każdym wzgledem. Mnóstwo broni do odkrycia, ulepszenia tychże, ulepszenia siebie samego, wyzwania, znajdźki i wiele innych. Najlepiej wydane 4 dolce, bo tyle gra kosztowała na wyprzedaży w amer. PSNie. Cytuj
MEVEK 3 498 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) W czytniku "Ratchet & Clank" rzecz jasna. Nie moglem sie oderwac.. ale w koncu oddalem pada mlodszemu pokoleniu. Delicje! Edytowane 24 kwietnia 2016 przez iMEVEK Cytuj
Prekor 5 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Opublikowano 25 kwietnia 2016 W czytniku mojej PS4 tylko Kolekcja Unchartead. Taka mała rozgrzewka przed premierą Uncharted 4. Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Rocket League ;P od razu rzucam pytanko, jest tu jakis temat poswiecony tej grze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi