okens 541 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Tomb Raider Definitive Edition- Czekalem dluzej niz Nitro na Xcoma i chociaz zawsze wydawalo mi sie, ze to bedzie sredniak, wyszedl z tego calkiem porzadny TR. Pojedynki i sekcje zrecznosciowe troche za latwe ale generalnie jak na gre z poprzedniej generacji to super sprawa. Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Chciałem dobić U4 do platyny, ale meczy mnie ta gra w tej chwili, wiec sie nie zmuszam. U2 wciąż niedościgniony killer. Grafa to nie wszystko, a mi sie juz przeżarł ten kapiszon. Byc może inaczej juz patrze na niego, dzięki takim grą, jak Bloodborne, czy Wiedźmin 3. Aktualnie Wiedźmin 3 - Akt 1: Skellige Edytowane 1 października 2016 przez MEVEK Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Bloodborne, ależ to jest dobre. Co prawda ginę często i gęsto, głównie z bossami, ale frustracji nie ma i walcze dalej. A no i design Yharnam ciągle zachwyca. Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Bloodborne, ależ to jest dobre. Co prawda ginę często i gęsto, głównie z bossami, ale frustracji nie ma i walcze dalej. A no i design Yharnam ciągle zachwyca. Ciekawe, czy pobijesz takiego jednego? Jak on mial - iMEVEK ? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Z pewnością nie pobije Twojego lvl przy zwykłym NG Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Z pewnością nie pobije Twojego lvl przy zwykłym NG Przede mną wciąż dlc jak dobrze podkręcę to licznik przekręcę taka gra. Cytuj
Pawel_PL 1 Opublikowano 8 października 2016 Opublikowano 8 października 2016 https://www.youtube.com/watch?v=jWY6fqgQClQ Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Doom! Na początku ta gra była fajna, no super sobie tak szczelać bronią na środku ekranu niczym za dawnych lat. Teraz to już jest czysty hardkor i co raz to większa frajda odkąd K/D ratio śmiga pomiędzy 5 a 10 Jeśli są chętni pognębić lamusów jako zgrany team, to zapraszam Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=jWY6fqgQClQ Co to za debil? Z tym uwielbieniem do PlayStation, chaotycznym wysławianiem się i ogólną trzęsiawką na punkcie Obcego, obstawiałbym sławnego Johna117 vel Autoklasyka, ale z samych komentarzy miałem o nim trochę inne wyobrażenie, więc mam nadzieję, że to nie on. Przecież tego się oglądać nie da, gościu ma słowną sr.aczkę, per.doli bez ładu i składu, bluzga non stop i ma zerowe pojęcie o grach, a do tego jeszcze te teksty o ekranie kinowym - typ najwyraźniej taki sobie sprawił, więc od teraz to jedyna słuszna metoda grania w gry. Co za imbecyl... Edytowane 11 października 2016 przez Wredny Cytuj
Boomcio 4 053 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 Doom! Na początku ta gra była fajna, no super sobie tak szczelać bronią na środku ekranu niczym za dawnych lat. Teraz to już jest czysty hardkor i co raz to większa frajda odkąd K/D ratio śmiga pomiędzy 5 a 10 Jeśli są chętni pognębić lamusów jako zgrany team, to zapraszam Pomęczyłem trochę tego Dooma, ale mam wrażenie, że ta gra jest jakaś taka nerwowa. Dlatego przesiadłem się na No man sky i gram relaxacyjnie. W oczekiwaniu na bf one odstawiłem też bf4. Cytuj
okens 541 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 NMS i relaks? Jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic. No a ja moi drodzy robie sobie przerwe od Until Dawn i zaczalem wczoraj ME Catalyst. Pogralem moze z godzinke wiec nawet nie moge opisac pierwszych wrazen bo ich jeszcze nie mam, ale nie moge sie dzisiaj doczekac kontynuacji.. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Titanfall 2. Jakby ktoś chętny był do wspólnego grania, to zapraszam Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Skończyłem TLOU boziu co za giera. Teraz mogę wreszcie usiąść do BF1. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 World of Final Fantasy, miły czaso-umilacz przed XV. Cytuj
snejkiPL 8 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Spontanicznie kupiłem Titanfall II i The Order 1886. O ile w przypadku tej drugiej wiem że klimat mi przypasuje, o tyle TF2 to był już kompletny strzał ze ślepaka. No i skusiłem się na NFS Rivals które będę przegryzał The Crew. Mój plejak teraz odrobi z nawiązką miesiące kurzenia się Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Wrocilem do Uncharten 4, by dobic brakujace procenty do platynki Ladnie ta gra wyglada, kompletnie níe potrzebne jej zadne hdr. 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Równocześnie w U4, AC:S i Tomba . Na dodatek za chwilę Ezio Collection i chyba będę musiał zwolnić się z roboty by to wszystko ograć A tak na serio to rozciągnie się to w czasie bo do premiery RDR2 jakiś rok więc i znajdzie się czas na ogranie Mafii 3 ☺ Cytuj
koffkongen 666 12 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 https://www.youtube.com/channel/UCv7ydbksgfpgo-T8Fqrb8Fw Oto w co pogrywam aktualnie! Cytuj
dziursonator 0 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 titanfall2 - dobra gierka, ale trochę dziwna...tzn. ogólnie lubię strzelanki i w overwatcha, r6s, czy bf1 jestem całkiem dobry, a w t2 mam rangę 3.13 i często zdarzają mi się wyniki 6 zabitych 7 razy martwy itp. Też tak macie? Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 https://www.youtube.com/channel/UCv7ydbksgfpgo-T8Fqrb8Fw Oto w co pogrywam aktualnie! No ale na pewno nie na PS4 Jak wrażenia ? Cytuj
okens 541 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 Wlasnie wkrecilem sie na dobre w Mad Maxa. Tak bardzo brakowalo mi gry skupiajacej sie w taki osobliwy sposob na jezdzie samochodem. Generalnie to tak jak wszyscy wiedza nie jest to tytul AAA ale ma calkiem niezla oprawe, swietne klimaty pustynne i przyjemny mechanizm chociaz bylby przyjemniejszy gdyby nie jedna drobnostka. Chodzi o to, ze aby wykonac pewne czynnosci: wejsc do wozu, podniesc przedmiot... nie wiem, otworzyc brame musimy stanac dokladnie w takim miejscu aby pojawila sie nam ikonka przycisku ktory musimy wcisnac. Ale pozatym po pierwszych... dwoch, trzech godzinach gry odczucia pozytywne. Nie jest to moze gra zasypana detalami jak Fallout ale dalej calkiem miodna Cytuj
FeMn 2 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Gra ktoś może jeszcze w DriveClub ? Cytuj
MEVEK 3 507 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Resident Evil HD (PS4) - jade juz 3 raz Cytuj
xbor 54 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Kontuzja to sie człowiek nudzi, więc ps4 kupione i ogrywam Wiedźmina 3 i CoD:MW remaster Resident Evil HD (PS4) - jade juz 3 raz Mam na płytce (razem z 0) no i muszę przejść bo za dzieciaka na psx nigdy się nie udało:D Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Let It Die - Całkiem fajna produkcja od Sudy. Podróżujemy do góry wieży, zbieramy loot, levelujemy postacie, expimy w używanej broni, wykonujemy questy, bronimy się przed najazdami innych graczy do naszego huba przy pomocy fighterów których zdobyliśmy, sami atakujemy. Wszyscy dołączają do swojej drużyny jakim jest ich kraj zamieszkania, ale wybór jest dokonywany przez nas. Mocno specyficzny tytuł, dawkuje go sobię 2-3 godz dziennie i odstawiam bo może w większej się odechcieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi