ray_man 0 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Dragon Age, Last Of Us, Nba 2k17, Fifa 17, Far Cry 4 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Rise of the Tomb Raider i BF1 multi (mam nadzieje, ze w koncu kampanie rusze) no i od dzis zapewne wracam do The Division co by dlc ograc i byc gotowym na przetrwanie. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Rise of the Tomb Raider i BF1 multi (mam nadzieje, ze w koncu kampanie rusze) no i od dzis zapewne wracam do The Division co by dlc ograc i byc gotowym na przetrwanie. To może razem pobiegamy w Division? Bo u mnie gra się kurzy od dawna na dysku i wypada ją w takim razie odświeżyć Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 No jasne snake tez sie pisze na pewno. W razie czego bede ok 21-22 Cytuj
okens 541 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Dragon Age, Last Of Us, Nba 2k17, Fifa 17, Far Cry 4 Boze jak ja nie lubie ogrywac kilku tytulow na raz. Ok dwa na zmiane sa jeszcze spoko ale wiecej jest juz przykre, ciagle przyzwyczajasz rece do nowego sterowania, wybijasz sie z fabuly, z rzeczy ktore zaplanowales sobie do zrobienia. Moze to dlatego, ze nie gram regolarnie i nie mam tyle czasu ale jeden tytul na raz jest dla mnie optymalny. Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Skyrim od premiery /remaster/. Infinite warfare - raczej tylko singiel. Cytuj
badzejo 361 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 u mnie na tapecie the last of us (multi) uncharted 4 (multi) i kilkanaście minut temu odebrałem od listonosza przesyłkę z final fantasy X/X-2 remaster także głownie teraz to będzie męczone Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 Dragon Age, Last Of Us, Nba 2k17, Fifa 17, Far Cry 4 Boze jak ja nie lubie ogrywac kilku tytulow na raz. Ok dwa na zmiane sa jeszcze spoko ale wiecej jest juz przykre, ciagle przyzwyczajasz rece do nowego sterowania, wybijasz sie z fabuly, z rzeczy ktore zaplanowales sobie do zrobienia. Moze to dlatego, ze nie gram regolarnie i nie mam tyle czasu ale jeden tytul na raz jest dla mnie optymalny. No ja też czasem mam taką listę, choć ostatnio staram się ograniczać. Ale to wina nowych gier - w większości są mało interesujące i albo porzucę ją na bliżej nieokreślony czas, albo przegryzę ją innym tytułem i może jest szansa, że zatęsknię i wrócę. W każdym razie po skończeniu magicznego The Last Guardian, wróciłem na PS3 i na zmianę ogrywam dwa tytuły - Ratchet & Clank A Crack in Time oraz Splinter Cell Blacklist - zwłaszcza to drugie mi imponuje, szczególnie w kwestiach technicznych i samego gameplayu, podoba mi się ten flow, wszystko jest takie płynne i intuicyjne. Sam nie wiem czemu to chyba moje czwarte podejście do tego tytułu, ale tym razem skończę na 100% Cytuj
okens 541 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Gra ktora po relacjach z forum wywoluje u mnie bardzo sprzeczne uczucia. Z jednej strony mam ja od premiery na nosniku i czeka na swoja kolejke, naczytalem sie, ze tytul ponadczasowy bijacy TTG na kolana, z drugiej cala masa osob zali sie, ze naczytali sie, ze takie arcydzielo a okazuje sie przecietniakiem/ niczym porywajacym. Jak bedzie zatem ze mna? Klimat na screenach bardzo mi sie podoba, ta nuta tajemniczosci- bedzie fajnie czy nie- tez. Wiec czekam sobie spokojnie. Ja, co napisze juz chyba po raz trzeci tutaj ;p ciagle na spokojnie przechodze Mad Maxa, jak skoncze chyba zabiore sie za Mafie 3, z postanowien noworocznych ;P Wiesiek 3 ale wychodzi tyle tytulow, ze sie zobaczy Cytuj
MEVEK 3 506 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Ja zaluje ze Wieska odstawialem rok czasu. Jest kozacki. LiS zawsze mozna nadrobic. Krotka jest. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Dorwałem dzis assassina syndicate. Powiedzmy ze wymieniłem za innego raka od ubi i ta godzinka za mną. Cieżko po bloodbornie przestawić sie na grę tego typu, ale bede poprpstu ogrywał na zmianę BB w NG+ i tego AC, wtedy byc moze nie bedzie zle i dotrwam do konca Cytuj
Rudiok 3 367 Opublikowano 30 grudnia 2016 Opublikowano 30 grudnia 2016 Doom na rozdziewiczenie konsoli i MK XL dla rozrywki. Cytuj
Big Jack 2 Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 Po tylu latach przyszedl czas na KNACK'a okazuje sie, ze jak narazie jest to bardzo fajna produkcja. Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 Po tylu latach przyszedl czas na KNACK'a okazuje sie, ze jak narazie jest to bardzo fajna produkcja. Faaaak... powiadasz? Kurde, na półce stoi od dawna, ale jakoś zawsze ogarnia mnie przerażenie, gdy mam po to sięgnąć Choć z drugiej strony aktualnie też gram w tytuł, przez większość hejtowany i nie mogę się tym hejtom nadziwić, oraz oderwać od samej gry. Dawno nie miałem tak, że zupełnie nie mam ochoty na inne tytuły, że gdy nie gram to myślę tylko o tym, żeby znów to za chwilę odpalić. I to jeszcze sandbox! Nie wiem, czy to dzięki tym wszystkim patchom (na pewno), bo choć napotkałem kilka śmiesznostek czy graficznych glitchy, to bawię się przednio i gierka z miejsca wskakuje do mojego Top 10 2016, a tytuł jej... MAFIA III Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 1 stycznia 2017 Opublikowano 1 stycznia 2017 90 godzin w skyrimie i trochę go odstawiłem z uwagi na rozpoczęte watch dogi 2. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Wczoraj rozpocząłem i skończyłem Virginię po niespełna 2h. Nie będę tu opisywał czy omawiał gry, bo bardziej mnie ciekawi opinia osób, które już to ukończyły. Jak to odbieracie? Jak dla mnie 6-7/10, bardziej film, niż gra i to od samego początku i układu napisów początkowych, jak do napisów końcowych. Wszystkie te przeskoki w akcji, fabule przywołują filmy. Strasznie pokręcone i zakręcone. Muzyka wspaniała przywołująca serial Twin Peaks, jak i sama gra mocno zapatrzona w tego typu seriale. Poczytałem po ukończeniu w internetach opinii ludzi i z tego co widzę wrażenia są bardzo zróżnicowane i chyba nikt do końca nie wie...o co tu tak naprawdę chodzi. Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Też ostatnio skończyłem, podobało mi się mimo tego całego po(pipi)ania i sam do końca nie wiem jak interpretować zakończenie :) Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Co prawda nie skończyłem jeszcze Alien Isolation, ale w prezencie dostałem Ratcheta, którego uwielbiam. Obcy mnie trochę zmęczył, ciężko się w to gra :p nawet na easy :p Pytanie odnośnie Ratcheta, zawsze grałem w oryginale oczywiście, a teraz jest niby ten dubbing. Ktoś się wypowie czy warto po polsku, czy od razu angielski brać? Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Zawsze tylko oryginalny VA, dubbing jako ciekawostka i tylko dla masochistów. 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Akurat dubbing w Ratchecie jest bardzo dobry, lip sync trochę kuleje ale podobnie jak w animacjach dla dzieci polski dubbing sprawdza się i śmiało można tak grać. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Darkest Dungeon (wspaniała gra), Salt and Sanctuary czeka na swoją kolej, w przerwach od dzisiaj będzie grany Battlefield 1 i raz na jakiś czas powracam do Project CARS. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 na PS Vita w DLC do wipeout 2048 na PS3 w Wiepeout HD można powiedzieć że odświeżam skilla przed Omegą 1 Cytuj
Wredny 9 547 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Pytanie odnośnie Ratcheta, zawsze grałem w oryginale oczywiście, a teraz jest niby ten dubbing. Ktoś się wypowie czy warto po polsku, czy od razu angielski brać? Zawsze tylko oryginalny VA, dubbing jako ciekawostka i tylko dla masochistów. Dokładnie tak, jak kolega napisał - przez wszystkie poprzednie części musiałeś zżyć się z głosami głównych bohaterów, więc teraz polski wypadnie jeszcze bardziej karykaturalnie. No i głos Clanka to tragedia - tylko oryginał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi