Gość _Be_ Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 No platynki z youtube to jest sam skill i warto sie tym pochwalić! Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Napisze to w starym stylu. Provo albo debil. Cytuj
MEVEK 3 460 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Nie przyjmuje obelg od żółtodziobów. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Mevek wydajesz sie ok kolesiem, ale mam wrazenie, ze trafiles do zlego srodowiska za mlodu i przez to nie ogarniasz czasem co robisz. To juz tak odchodzac od robienia tej platyny. Cytuj
MEVEK 3 460 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Cos w tym jest. Wracajac do platyny to dam se jaja obciac, ze nie ma na forum goscia ktory zaliczyl gre bez poradnika. Cytuj
MEVEK 3 460 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) No platynki z youtube to jest sam skill i warto sie tym pochwalić! Musze Cie rozzłościć Bartku. Własnie zaliczylem challenge w The Witness, ktorego po patchu, nie da sie zatrzymać. Tak, wiec Honor obroniony. Edytowane 7 sierpnia 2017 przez MEVEK Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Obecnie gram w Mafia 3, no gra nie powiem, jest do bólu generyczna i powtarzalna, ale jest frajda z zabijania kolesi z bronią z tłumikiem, a także jazda samochodami, zwłaszcza jak włączysz symulację to jest ok. Nie to, co było w WD2. Cytuj
PiotrekP 1 760 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Dalej męczę multi Titanfall 2, kończe powoli DiRT4 no i jeszcze Freedom Cryi No Man's Sky. Od Just Cause 3 sie odbiłem, ale może dam grze kolejną szansę. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Dirt Rally, chyba najtrudniejsze mistrzostwa rajdowe za kierownica Audi Quatrro w Group B [4WD]. Stardev walley, piekny symulator rolnika Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 (edytowane) Szarpię w następujące gierki: -Rime - śliczne to i w moim guście, ale duszy tu niestety nie ma. Niemniej jak ktoś kocha Ico i inne Podróże, to zagrać musi. Bardzo przyjemna przygoda i fajne zagadki. Jedynym minusem jest fatalna optymalizacja. Ponoć na PS4 nie jest jeszcze tak źle. -Jak & Daxter HD - za darmo dawali do nowego Uncharted to wziąłem. Na PS3 rozgrzebałem i porzuciłem to przynajmniej tutaj zrobię platynę. Gierka rewelacyjna, piękna i w ogóle, ale kamera potrafi czasem wkurzyć. -Mass Effect Andromeda - ja nie wiem, czy za każdym razem coś musi być zje.bane w kolejnym ME? Tym razem lista grzechów jest dość długa - szarpiąca animacja, tragiczna auto-osłona i najgorszy idiotyzm - always online w singlu żeby wpadały trofea (stałe połączenie z serwerami EA). Niby pikuś ale oczywiście niektórzy gracze mają problem i gra działa w trybie offline. Straciłem godzinę na różnych forach, supportach i grzebiąc w ustawieniach routera. I nic. Puściłem więc internet z komórki, jak radził jeden typek. I zadziałało. Kurcze pieczone, niech ktoś zaora to całe EA, co za dziadostwo! A sama gra wciąga jak bagno, chce wszędzie wejść i z każdym pogadać. Nie przeszkadza mi że nie ma Sheparda i spółki. Edytowane 10 września 2017 przez _A_ 1 Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Mass Effect Andromeda. Nie wiem czemu większość narzeka na tą grę. Ma swoje wady ale mi się gra o wiele lepiej niż np. w ostatni deus ex, który mnie wynudził niemiłosiernie. Poprzednią trylogię ME ograłem i żałuję, że ta część nie będzie kontynuowana. Cytuj
Gość Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Everybody's Golf. Niby tylko wbijanie piłeczki do dołka ale ile w tym miodu.. Cytuj
Square 8 560 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Zacząłem dzisiaj Jak and Daxter dodawany do U:TLL i pomimo archaizmów (emulacja PS2) gra się bardzo fajnie. Gdyby zrobili remake na silniku Uncharted albo Ratcheta to Z pozostałych to dalej ćwiczę skilla w Nex Machina i masteruje Matterfall, co trzy dni odpalając multi Uncharted i nieśmiertelne Rocket League, a raz w tygodniu Resogun. Przymierzam się też do kolejnego przejścia Borderlandsów (BL2 i TPS) z utęsknieniem wyczekując konkretów odnoście BL3 albo remastera jedynki. 1 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Jakby co to piszę się na coopa w B2 Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 The Escapists 2 , jedynka mnie ominęła, ale dwójka bardzo pozytywnie jak na razie. COOP online jak i lokalny mocno na plusa. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 PS4: Ys VIII Lacrimosa of Dana PSV: Tales of Hearts R Cytuj
Ken Marinaris 373 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Wolfenstein: New Order. Pożyczyłem i męczę. Na początku było OK, ale już mam dośc tej bezmyślnej jatki. Skończę i zapomnę. Pora na lepsze tytuły. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Miałem dokładnie tak samo z wolfem (jeszcze old blood leży na dysku ale raczej nigdy nie odpalę po doświadczeniach z NO) Aktualnie gram w Personę 5 i pewnie przez najbliższe 6 tygodni to się nie zmieni. 1 Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Wolfenstein: New Order. Pożyczyłem i męczę. Na początku było OK, ale już mam dośc tej bezmyślnej jatki. Skończę i zapomnę. Pora na lepsze tytuły. A tak to chwalili. To i Doom leżą nieruszone od x miesięcy, chyba nie mam serca do fpsow. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 (edytowane) Wolf to jeden z najlepszych FPSow poprzedniej generacji. Dla mnie wlasnie poczatek byl taki se. Od szpitala bylo rewelacyjnie. Jak nie lubisz jatki to nie graj w jatki. P R O S T E. Edytowane 16 września 2017 przez Plugawy Cytuj
Ken Marinaris 373 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Nie gram w dużo FPSów, to fakt. Ale takie Singularity np., z za(pipi)istą fabułą, ciekawym pomysłem to jedna moich ulubionych gier na PS3. Sorry, ale Wolf nie ma zbyt ciekawej fabuły, choć wykonanie to dobra robota. Nie wspomnę już o takich rzeczach jak dziatkowie Ani swobodnie porozumiewający się po ang. i sama Ania ekspert od wszystkiego (pielęgniarka,ragiotelegrafistka, historyk, etc.) 1 Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 No co, prawdziwa Matka Polka, zrobi wszystko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi