Wredny 9 573 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 W tym temacie nie pomogę, bo oprócz Ratcheta, Crasha i Spyro za bardzo w platformówkach się nie orientuję, a wpadłem tylko napisać, że wciąż gram w Death Stranding. Właśnie zacząłem dziewiąty epizod, scenka na jego początku kojimowska, jak tylko się dało, fabularnie czasami nie nadążam (albo jest to prostsze niż się wydaje i tylko ja niepotrzebnie szukam drugiego dna), ale gameplay nadal bawi (jak się nauczyłem radzić z BT, mułami i terrorystami to już praktycznie nic mnie tu nie wkurza). 1 Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 10 godzin temu, _Red_ napisał: Psi Patrol z synem Pewnie dla wytrawnego gracza to nawet koło platformera nie stało, ale dla 3latka to idealne wprowadzenie do bycia (tfu) graczem. Prowadzi za rękę, da się nauczyć zręcznościowych podstaw, narrator cały czas gada i tłumaczy. Dzieciak zafascynowany. Jest jeszcze coś z tego gatunku na PS4? Czyli totalnie proste dziecięce platformersy z jednoprzyciskowym sterowaniem (poza Dark Souls)? Możesz spróbować Loco Roco. Jest na ps4. Inna gra niz PP ale moja córa to wciągneła (akurat na PSP) jako nastepne po PP. 1 Cytuj
Elitesse 379 Opublikowano 18 października 2020 Opublikowano 18 października 2020 Próbowałem grać w Maid of Sker. Nie porywa mnie gierka, a kiedyś nawet chciałem ją kupić. Dobrze, że tak nie zrobiłem Cytuj
mario10 524 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Gram sobie nadal w HZD i troszkę pykam w Nioh, ale po skończeniu RDR2 jakoś już nie mam tego wow. Chyba wypalenie gracza mnie dopadło Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 20 października 2020 Opublikowano 20 października 2020 Zaczalem A Plage Tale: Innocence. Bardzo przyjemna gierka. Bez fajerwerkow i bitej smietany, ale idzie sie do przodu bez znudzenia i poczucia checi robienia czegos innego. No i ten setting... Cytuj
baniek 246 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 Nioh, po prawie roku od trzymania gry na dysku postanowiłem odpalić ponownie i wciągnęło mnie maksymalnie Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 21 października 2020 Opublikowano 21 października 2020 I pokonales drugiego bossa? Cytuj
mario10 524 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Nioh dobra gierka, jak ktoś lubi wyzwania to super pozycja . Spoiler Jeśli drugi boss to ta wampirzyca to napsuła mi krwi Cytuj
baniek 246 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 9 godzin temu, Figaro napisał: I pokonales drugiego bossa? Spoiler Do nietoperzycy nie mialem nerwow i wspomoglem sie kubkiem ochoco, ale wroce do niej jeszcze. Patrzylem staty to Onryoki pokonal mnie 150 razy zanim sie pokumalem o co chodzi w tej gierce taaaa Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 a czy mozesz do mnie wpaść i mi go przejść? 1 Cytuj
MEVEK 3 539 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 W dniu 18.10.2020 o 09:30, _Red_ napisał: Psi Patrol z synem Pewnie dla wytrawnego gracza to nawet koło platformera nie stało, ale dla 3latka to idealne wprowadzenie do bycia (tfu) graczem. Prowadzi za rękę, da się nauczyć zręcznościowych podstaw, narrator cały czas gada i tłumaczy. Dzieciak zafascynowany. Jest jeszcze coś z tego gatunku na PS4? Czyli totalnie proste dziecięce platformersy z jednoprzyciskowym sterowaniem (poza Dark Souls)? Ogrywales serie LBP? Rewelacja. Moj maly zaczal wlasnie, jak mial cos kolo 3 lat z hakiem. W pierwszej czesci to oboje zesmy sie zakochali bez granic. Pierwsze levele sa dosc proste. Troszke skakania i przesuwania. Z Towoja pomoca nie powinien miec problemu 1 Cytuj
mario10 524 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Fajne są jeszcze serie lego. Na przykład lego tajny agent mój młody się w tym zagrywał sporo i nawet do ogarnięcia choć 3 latek będzie potrzebował nieco pomocy. 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 (edytowane) Lego mam (Avengers, prawie nowe, ktoś chce kupić? xD), ale faktycznie tam się za dużo dzieje. Psi Patrol jest fajny bo tylko sie idzie w prawo i wciska przyciski wg schematu. LBP nie mam, kiedyś gralem, ale podobne sterowanie i schemat (platformer 2.5D) ma Unravel. Chetnie na to patrzył, ale puzzle nie są na jego rozwój jeszcze Ale spoko, w Psiego będzie grał jescze dlugo, nie chce by spędzał godziny przed tv, ale od czasu do czasu trochę poskakal, gdy muszę się czyms zająć Edytowane 22 października 2020 przez _Red_ 1 Cytuj
mario10 524 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Sprawdź tajnego agenta. Bo z tego co widziałem jak młody grał w Avengers to tam dużo się dzieje i postacie muszą wzajemnie współpracować. Z tego co pamiętam tajny agent był łatwiejszy Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 31 minut temu, _Red_ napisał: Psi Patrol jest fajny bo tylko sie idzie w prawo i wciska przyciski wg schematu. LBP nie mam, kiedyś gralem, ale podobne sterowanie i schemat (platformer 2.5D) ma Unravel. Chetnie na to patrzył, ale puzzle nie są na jego rozwój jeszcze Co Ty gadasz - jak Mevek ogarnia, to Twój dzieciak tym bardziej 5 Cytuj
MEVEK 3 539 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 (edytowane) 42 minuty temu, Wredny napisał: Co Ty gadasz - jak Mevek ogarnia, to Twój dzieciak tym bardziej Chciales chyba napisac: jak Mevka mlody ogarnia @_Red_ pamietaj jeszcze o wspanialym trybie kreacji wlasnych projektow w LBP. Na szybko mozesz mu zrobic prosty swiat i niech sie uczy podstaw gry. 5 minut i sam bedzie tworzyl wlasne projekty. Dla mnie to swietna gra wykraczajaca poza standardy Unravel. Ale to Twoj syn. Sam wiesz co jest dla niego dobre Edytowane 22 października 2020 przez MEVEK 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 22 października 2020 Opublikowano 22 października 2020 Jeśli Mosznochłopiec na PS5 będzie miał te same mechanizmy, to pewnie nabędę to prędzej czy później. Thx za polecenia. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Odkopałem cyfrę Giana Sisters Twisted Dreams. Bardzo przyjemny platformer z ciekawą mechaniką równoległych światów, które trzeba dynamicznie przełączać by dostawać się do niedostępnych miejsc. Zaj.ebista muzyka: jeden swiat ma soundtrack popowy, drugi (j)rock. Dodatkowo main theme z gitarami, oparty o klasyczną nutkę z pierwowzoru z Commodore 64 wywołał lekki grymas nostalgii <3 3 Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Po zdobyciu w drugim Nioszku (znakomity tytuł) kupiłem oba dodatki. Uczeń Tengu już zaliczony. Dobra rzecz, choć znacznie łatwiejsza niż DLC z pierwszej odsłony. Teraz zabieram się za 100% w kolejnym i czekam na trzecie, podobno ostatnie. Liczę przy tym, że gdzieś w okolicy 2022-2023r. otrzymamy trzecią odsłonę tej serii, bo jest Cytuj
mario10 524 Opublikowano 7 listopada 2020 Opublikowano 7 listopada 2020 Ja wróciłem do The Last Of Us uwielbiam przygodę Joela i Ellie 3 Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 23 listopada 2020 Opublikowano 23 listopada 2020 Po wielu latach wzbraniania się rękami i nogami zasiadłem do GTA V. I... chyba się uwsteczniam w rozwoju, bo zaczynam myśleć, że to najlepsza gra ever. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 24 listopada 2020 Opublikowano 24 listopada 2020 Ja cisnę w Vampyra. Bardzo podoba mi się ta gra. W pierwszym rozdziale mnie wywaliło 4 razy do głównego menu i od tej pory cisza. Żadnych problemów, fajna muzyczka no i Londyn z pocżatku XX wieku na plus. Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 Snowrunner od września non stop. Niesmialo ostatnio dołączył Bloodborn i GTA San Andreas. Łapska zacieram na Ghost of Tsushime. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 Hollow Knight > nowa generacja konsol. Tak, skończyłem gierkę prawilnie na Switchu 3 lata temu, ale jak dali w plusie to cisnę od nowa jak szalony i jak pojebion. Jeszcze Vampyr był ostatnio grany, bardzo dobra gra, ale chwilowo poszedł w odstawkę. Gdzie jest data premiery Hollow Knight: Silk Song kurła??!!! 4 Cytuj
TheProrok29 2 Opublikowano 27 listopada 2020 Opublikowano 27 listopada 2020 Ja osobiście wsiąkłem po raz pierwszy w serię Yakuza(uwielbiam) i mam problem bo biję się o ps4 z żoną która ostro gra w Hollow Kinght :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi