flamek20 1 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Ja cały czas ogrywam na necie BF 4. Chciałem się was zapytać, czy też na niektórych mpkach brak wam głosu otoczenia? Cytuj
Gwiazdka86 5 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 tak ale to chyba nie wina mapy tylko tego że mapa zle się wczytała bo jak drugi raz gram tą samą mapę to mam głos otoczenia ;] ps. BF4 zamieniam aktualnie na COD i wracam do ukochanych korzeni + Fifa w srode (jupi) Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 (edytowane) Z ciekawości spróbowałem zagrać w Killzone:Shadow Fall. Niestety ale gra nie jest w moim guście i poszła na aukcję. Dzisiaj nabyłem AC IV: Black Flag i to już jest zdecydowanie dla mnie Edytowane 10 grudnia 2013 przez anarom_pl Cytuj
Wolverinexxx 1 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 (edytowane) Cześć, nabyłem wczoraj COD, na opakowaniu stoi PL a za cholerę nie mogę ustawić rodzimych napisów. HELP !!! Dobra, już znalazłęm odpowiedź. Dostaliśmy informacje że w fazie produkcyjnej zostały pomylone wersję językowe, na dzień dzisiejszy wspólnie z wydawcą pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Żenua ... A co do samej gry to, graficznie mocno odstaje od BF4 ( nie widać że to nowa generacja sprzętu ), ale w multi gra się przyjemnie. U mnie nadal głównie BF4 choć czas ten wydłuża fakt, że do kampanii podchodzę 4 raz bo mi save'y wcięło :] Miałem to samo i trzeci raz nie mam motywacji, żeby od nowa zaliczać całą grę. Edytowane 14 grudnia 2013 przez Wolverinexxx Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 no ja właśnie w coda dziś zacząłem grać dzięki dobremu forumowiczowi w wersje pl ze sklepu. Na razie singiel i fajnie się strzela a jak gra się ściągnie wieczorem w multi. Mam BF4 i będę w niego grać ale jak naprawią multi kompletnie. Gram też w NBA 2k14 i jestem zachwycony trybem moja kariera Fakt jestem noobem w temacie nba od 2k ale właśnie przez to ta gra wydaje mi się tak świeża i inna Cytuj
CrossSleet 5 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 nie widzę w store dema Trine 2, gdzie je znajde? Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Resogun, staram się ćwiczyć urywać trofea aż dobije do 100% Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 nie widzę w store dema Trine 2, gdzie je znajde Kliknij w wyszukiwarce na Trine 2: Complete Story. Wyskoczą ci dwie opcje: 1. Dodaj do koszyka 71 zł 2. Bezpł. demo Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Singiel Killzone i multi Battlefield które z patcha na patch jest coraz lepsze Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Call of Duty: Ghosts do bólu! <3 Mimo porażającej ilości kampiących lamusów ;x Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 Singla Killzone i Battlefield 4 skończyłem. Przy tej drugiej bawiłem się lepiej. Teraz tylko Battlefield 4 online. Głupio mi trochę, że nie sprawdziłem nawet Killzone'a na multi, ale jakoś nie chce mi się tego włączać. Pewnie jakbym nie kupił BF4 od razu, to pewnie bym co nieco pograł. Szybka ocena: Killzone: Shadow Fall - 7.5/10 Battlefield 4 - 9.5/10 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Lego Marvel Super Heroes - rewelacja! Latanie Iron Manem jest świetne, a Manhattan jako wielki hub to strzał w dziesiątkę. No i ta muzyka, awesome! Niestety gierka ma sporo błędów, dwa razy musiałem zaczynać etap od nowa bo ludek się zaklinował. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 (edytowane) Singla Killzone i Battlefield 4 skończyłem. Przy tej drugiej bawiłem się lepiej. Teraz tylko Battlefield 4 online. Głupio mi trochę, że nie sprawdziłem nawet Killzone'a na multi, ale jakoś nie chce mi się tego włączać. Pewnie jakbym nie kupił BF4 od razu, to pewnie bym co nieco pograł.Szybka ocena:Killzone: Shadow Fall - 7.5/10Battlefield 4 - 9.5/10Grałem w multi każdego Killzone, ale to z SF urywa głowę przy samej (pipi)e. Poważnie. Od czasów multi w Americas Army nie doświadczyłem nic lepszego. Co do tego jak ktoś napisał, że Shadow Fall jest trudne to zgadzam się. To najtrudniejszy Kz w histori i to bez dyskusji. Ja osobiście chyba nigdy nie gralem w tak trudnego fpsa na normalu. Edytowane 21 grudnia 2013 przez marcinwks Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 nie widzę w store dema Trine 2, gdzie je znajde Kliknij w wyszukiwarce na Trine 2: Complete Story. Wyskoczą ci dwie opcje: 1. Dodaj do koszyka 71 zł 2. Bezpł. demo polecam obadac to demko w wersji 3D, chyba najładniejsze 3D jakie widziałem w grach do tej pory ostatnio skończyłem Shadow Fall, ale najbardziej rajcownym singlem okazuje się być...ACIV Black Flag, naprawdę solidna część która nie ma nic wspólnego z nieporozumieniem zwanym AC3, pirackie klimaty bardzo w tym pomagają Cytuj
Gość Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Teraz gram w Knacka i bardzo mi się podoba. Nie grałem w porządnego platformera/przygodówkę 3D od dawna Cytuj
s-a-m 6 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Właśnie skończyłem singla w COD Ghost i do tej pory byłem przekonany, że BF4 ma kiepskiego singla jednak aktualnie zmieniam zdanie bo przy BF4 dużo lepiej się bawiłem. Nowy COD totalnie nie ma nic do zaoferowania, nawet multi jest gorsze niż wcześniej. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Wczoraj skończyłem Asisyna 4. Grałem od premiery ok 22 h. Bardo dobra część, dla mnie chyba najlepsza. Od dziś męcze NBA 2k14, a dokładnie fabularny tryb my carer, który jest przesadznie rozbudowany i wciàgający, a od świąt zaczynam singla Killzone SF na przemian z NBA i Mario 3d World Aha i jak ktoś może napisać, że nie ma w co grać a PS4 ? Cytuj
Gość Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 (edytowane) Jak ktoś oprócz gierek ma życie, to jak najbardziej można sobie plan grania do wiosny ułożyć, polecam malkontentom! Edytowane 23 grudnia 2013 przez Gość Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Aktualnie gram żonie na nerwach. Siedzę przed konsolą zamiast pomóc jej w przedświątecznych porządkach itp. No co za baba, zawraca mi głowę pierdołami gdy ja muszę ratować świat Życzę wszystkim wesołych świąt 4 Cytuj
TitoBandito 5 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Aktualnie gram w "AC 4 Black Flag". Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Prawie gram w Knacka. Jeżeli listonosz będzie łaskawy to może jutro do mnie dotrze Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Resogun, Kilzone: SF, Don't Starve Cytuj
BodZioPL 1 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 (edytowane) AC: Black Flag skończony, 45 godzin wyśmienitej zabawy! polecam każdemu, aktualnie kończę Single'a w KZ, do przejścia BF4 singiel, CoD: Ghosts. no i szarpię w multi beefa Edytowane 1 lutego 2014 przez BodZioPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi