Kolos28 282 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 Assassin's Creed OriginsInjustice 2NBA Live 18COD WW2Battlefront 2Pogrywam jeszcze w inne tytuły jak Grand Turismo Sport, WRC 7, Dirt 4, FIFA 18, For Honor itp.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 Doom, rewelacyjna gra, będę maksował do platynki nie ma bata. Cytuj
Wredny 9 510 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 The Surge - świetny "souls-like" w klimatach lekko deadspace'owych. Jakiś czas temu trochę przedawkowałem gatunek, a ta pozycja powoli pozwala mi doń powrócić Cytuj
Gość Opublikowano 26 listopada 2017 Opublikowano 26 listopada 2017 Dragon's Dogma Dark Arisen na PS4, pomalutku już pęka, platyna niedaleko. A do rozpracowania już czeka Divinity Original Sin Enhanced Edition. Ale poczeka sobie aż uporam się z DD. Wolę skupić się maksymalnie na jednej grze niż rozpocząć kilka na raz i żadnej nie skończyć na 100%. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 Rozpoczynanie World of Final Fantasy zaraz po miliardzie godzin w Personie nie było najlepszym wyjsciem (zmeczenie materiału) Odpalilem po roku przerwy Just Cause 3 i jezu jakie to satysfakcjonujace Cytuj
Mani 685 Opublikowano 11 grudnia 2017 Opublikowano 11 grudnia 2017 Po wbiciu platynki w Onechanbara Z2 Chaos, i męczeniu The Evil Within 1 na AKUMU zaczałem AC Unity. I jak Black Flag mnie sie podobał tak Unity cos nie bardzo potrafi mnie urzec i nie wiem dlaczego. Pewnie wymęcze. Cytuj
Wredny 9 510 Opublikowano 11 grudnia 2017 Opublikowano 11 grudnia 2017 Pewnie dlatego, że to znów zatęchłe, europejskie miasto i znów Ezio (a przynajmniej jego podróba). Po Black Flag to niestety krok wstecz, ale chociaż graficzka robi. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 JC3 skonczone. Wchodzi Raczet. Ale fajne to jest <3 Cytuj
Boomcio 4 033 Opublikowano 12 grudnia 2017 Opublikowano 12 grudnia 2017 Call of duty world war II multi Assassin’s Creed origins singiel ofkors. Cytuj
Kavka 20 Opublikowano 16 grudnia 2017 Opublikowano 16 grudnia 2017 Aktualnie w Mass Effect: Andromeda. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 17 grudnia 2017 Opublikowano 17 grudnia 2017 Obecnie gram sobie w Ys Orgins... Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 17 grudnia 2017 Opublikowano 17 grudnia 2017 Ratchet & Clank i nostalgia mode on. Nikt nie pobije Drek'a z oryginalnej odsłony (był o niebo śmieszniejszy), ale gra całościowo jest prze(pipi)itna. Jeszcze tylko trzy trofki do platyny. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 (edytowane) PS4- Exist Archive, Need For Speed "Paycheck" Jeszcze pytanko z du py jak wstawić obrazek? Edytowane 21 grudnia 2017 przez Strife Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 21 grudnia 2017 Opublikowano 21 grudnia 2017 Temat jest do PS4, więc inne platformy nie tutaj Cytuj
PiotrekP 1 760 Opublikowano 22 grudnia 2017 Opublikowano 22 grudnia 2017 Homefront: Revolution Słyszałem o tej grze, że dopiero patche zrobiły z niej dobry tytuł. I fakt, te 12,4 GB aktualizacji zrobiło swoje. Fajny jest tu klimat. Nasi kumple też potrafią zabijać, a nie strzelać ślepakami, jak to często bywa w grach, w których są dodawani. Ciekawie zrobiony system broni i ich customizacji. I te animacje podczas tych czynności. Graficznie też całkiem nieźle, strzela sie fajnie. Jedynie co mi tu troche przeszkadza, to niemy bohater. Jakoś za nimi nie przepadam. Cytuj
Wredny 9 510 Opublikowano 22 grudnia 2017 Opublikowano 22 grudnia 2017 Homefront fajny jest - ma taki klimacik rodem z Terminatora - przekokszeni technologicznie Koreańczycy i nasz ruch oporu, składający się z obdartusów. Naprawdę udany klon Far Cry. Cytuj
Pauli87 47 Opublikowano 28 grudnia 2017 Opublikowano 28 grudnia 2017 Ostatnio odpaliłem od nie chcenia "Amnesia: Colection", no i wsiąkłem Lovecraftowy klimat udziela się tu często. Na razie ogrywam pierwszą część. Mam nadzieje że kolejne części, pod względem graficznym są troszkę lepsze, bo co by nie mówić to jednak tytuł swoje lata ma. Fanom horrorów, polecam. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 31 grudnia 2017 Opublikowano 31 grudnia 2017 Raczet pękł, powrót do World of Final Fantasy. No fajnie, że są znajome postacie (np. summony), zobaczymy tylko czy cukrowy klimat nie zemdli na dłuższą metę. Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Wiedźmin co to za gra 1 Cytuj
Wredny 9 510 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Ostatnio głównie The Division - ciężko się od tego szpila oderwać. Wykonywanie kolejnych misji wciąga, a zbieranie lootu uzależnia. Cieszę się, że Biedronka wrzuciła to na półki za 59,99, bo inaczej ciągle byłbym dziwnie uprzedzony i z premedytacją olewał ten świetny tytuł. Spodobał mi się tak bardzo, że nawet Season Pass zakupiłem w promocji Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 Wiedźmin 3. Ponad rok leżało na półce zanim się zabrałem. Ło Matko co to za gra . Wszystko jest tu idealne, no może poza walką, ale reszta to majstersztyk. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 U mnie też Wiedźmin 3 ogrywany, nabyłem edycję gry roku na styczniowej promocji w sklepiku. Genialna gierka! Jadę kilka rzeczy na raz, nie lubię tak, no ale co poradzę Wiedźmin 3 Dziki Gon - Edycja GOTY - główna gierka obecnie, chcę sobie spokojnie przejść całość + oba dodatki. Horizon Zero Dawn - gierka numer dwa, w sumie jak wyżej. Mam nadzieję że dodatek będzie na jakiejś promocji. Jak and Daxter The Precursor Legacy - w to już gram z przerwami od września Został mi finał i maksowanie do platyny (orby). Jak tylko skończę biorę się za dwójkę. Tearaway Unfolded - też nabyte na promocji. Lubię tę kolorową gierkę, ograłem kiedyś na Vicie, ale teraz chcę zrobić na 100%. Lego Jurassic World - naszła mnie ochota na jakiegoś Lego i wybrałem najtańsze jakie było w sklepie z grami Generalnie w tym roku ostro ruszam z giercowaniem na PS4. Poprzedni rok był dla mnie tragiczny jak chodzi o wolny czas i fundusze. No i w tym chcę nadrobić najważniejsze zaległości, zagrać wreszcie w najciekawsze indyki i oczywiście być na bieżąco z nowościami. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 stycznia 2018 Opublikowano 5 stycznia 2018 @aux jest promocja na dodatek na ps storze Cytuj
PiotrekP 1 760 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Deus Ex: Mankind Divided Zasadzałem się na ten tytuł od od dawna i ciągle przekładalem kupno. Aż tu wylądował w psplusie. Zassałem i gram. Cytuj
MEVEK 3 461 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 15 godzin temu, PiotrekP napisał: Deus Ex: Mankind Divided Zasadzałem się na ten tytuł od od dawna i ciągle przekładalem kupno. Aż tu wylądował w psplusie. Zassałem i gram. MGSa pokochalem od razu. Tutaj zas nie umiem sie w krecic. Jedynke odrzucilem i dwujke tez dzisiaj skasowalem. Nie spodobalo mi sie, po prostu. Koncze Uncharted: LL. Kilka pucharow i zabieram sie, za The Evil Within 2. Czasem popykuje jeszcze w Crasha, jak dzieciak poprosza, ale to wiecej oni graja, bo ja mam przerwe na razie, tylko doradzam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi