Skocz do zawartości

Prison Architect

qvstra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

510962d471769.jpg

Prison Architect to koncentrująca się na aspekcie ekonomicznym gra strategiczna autorstwa zespołu Introversion. Gracze wcielają się w naczelnika więzienia i ich zadaniem jest zarządzanie tą placówką oraz jej rozbudowa. Konieczne jest dbanie o potrzeby więźniów i pracowników, wymuszenie porządku wśród kryminalistów oraz odpowiednie zbalansowanie przychodów i wydatków.

Gre mozna kupic tutaj: http://www.introversion.co.uk/prisonarchitect/ i mimo tego, ze gra jest w fazie alpha to zarobila juz ponad milion dolarow. 

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiecie co zrobic, zeby wiezniowie nie atakowali siebie nawzajem i personelu? Bo praktycznie kazda wizyta pod prysznicem lub w kantynie konczy sie napi.erdalaniem co troche dezorganizuje mi plan dnia.

Opublikowano

Przeszukaj ich, zrób oddzielne bloki, postaw strażnika na środku, spełniaj zachcianki.

Ja w kantynie miałem ustawionego cały czas strażnika i dymów nie było.

Gość kaz_
Opublikowano

Wszyscy wydaliście 30 dolców na bete? IMO trochę za duża cena, a chętnie bym sprawdził co to za tytuł.

Gość Szprota
Opublikowano

Możesz spróbować przecież "Szwedzką" wersję :P

Gość kaz_
Opublikowano (edytowane)

Źle bym się czuł okradając indie'owców :(

Edytowane przez kaz_
Opublikowano

Lionel sugeruje, że skoro możesz rżnąć na kasie pazerne EA i Activision to można by też o(pipi)ać 3 kolesi spędzających dnie w garażu. Przecież każdy chce zagrać, a nie każdy ma kasę - a rozrywka Ci się przecież (pipi)a należy bo jesteś graczem, co nie?

;)

Gość Szprota
Opublikowano

Przecież jak ci się spodoba szwedzka wersja to normalne że kupisz wersję pełną. Nie?

Gdyby twórcy udostępnili wersje demo to by nie trzeba było do zatoki cumować ;)

Opublikowano

Przecież jak ci się spodoba szwedzka wersja to normalne że kupisz wersję pełną. Nie?

No właśnie to jest błędne myślenie. Niektórzy faktycznie tak zrobią, ale zdecydowana większość pomyśli "Skoro już to mam to po uja mam płacić za to? Lepiej kupię se browara w weekend.

• Plusik 1