qvstra 3 213 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Prison Architect to koncentrująca się na aspekcie ekonomicznym gra strategiczna autorstwa zespołu Introversion. Gracze wcielają się w naczelnika więzienia i ich zadaniem jest zarządzanie tą placówką oraz jej rozbudowa. Konieczne jest dbanie o potrzeby więźniów i pracowników, wymuszenie porządku wśród kryminalistów oraz odpowiednie zbalansowanie przychodów i wydatków. Gre mozna kupic tutaj: http://www.introversion.co.uk/prisonarchitect/ i mimo tego, ze gra jest w fazie alpha to zarobila juz ponad milion dolarow. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Fajna giera ale jeszcze jest w niej sporo do zrobienia. Jakieś scenariusze, ala Tropico, bo budowa w sandboxie jakoś mnie nie zainteresowała. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 No i na razie zbyt dużo błędów przez co gra niezbyt grywalna.Miałem chyba z 6 podejść zanim udało mi się wybudować w końcu to co planowałem. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 marca 2013 Autor Opublikowano 2 marca 2013 Wiecie co zrobic, zeby wiezniowie nie atakowali siebie nawzajem i personelu? Bo praktycznie kazda wizyta pod prysznicem lub w kantynie konczy sie napi.erdalaniem co troche dezorganizuje mi plan dnia. Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Przeszukaj ich, zrób oddzielne bloki, postaw strażnika na środku, spełniaj zachcianki. Ja w kantynie miałem ustawionego cały czas strażnika i dymów nie było. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Wszyscy wydaliście 30 dolców na bete? IMO trochę za duża cena, a chętnie bym sprawdził co to za tytuł. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Możesz spróbować przecież "Szwedzką" wersję Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 (edytowane) Źle bym się czuł okradając indie'owców Edytowane 2 marca 2013 przez kaz_ Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Lionel sugeruje, że skoro możesz rżnąć na kasie pazerne EA i Activision to można by też o(pipi)ać 3 kolesi spędzających dnie w garażu. Przecież każdy chce zagrać, a nie każdy ma kasę - a rozrywka Ci się przecież (pipi)a należy bo jesteś graczem, co nie? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Przecież jak ci się spodoba szwedzka wersja to normalne że kupisz wersję pełną. Nie? Gdyby twórcy udostępnili wersje demo to by nie trzeba było do zatoki cumować Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 Przecież jak ci się spodoba szwedzka wersja to normalne że kupisz wersję pełną. Nie? No właśnie to jest błędne myślenie. Niektórzy faktycznie tak zrobią, ale zdecydowana większość pomyśli "Skoro już to mam to po uja mam płacić za to? Lepiej kupię se browara w weekend. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi