okens 541 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 sorry, racja bylo. No ale przynajmniej wyrazilem swoje zdanie o tych filmach Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 mieszkam w Salzburgu Zazdroszczę ci jak murzyn białemu rasy. Cytuj
okens 541 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) jest czego pysiu... Temat powoli umiera, czego bardzo zaluje bo w koncu nie wywiazala sie zadna über rozkminka na temat musicali. Niemniej przypomnial mi sie jeszcze jeden bardzo znany i podobno bardzo doceniany, ktory zarazem mi wydaje sie calkowicie po(pipi)y( chociaz jest niecodzienny i wzruszyl mnie) i nie do ogarniecia, moze dlatego, ze nie lubie tworczosci Björk. Tanczac w ciemnosciach- kojazy to ktos?? Gra tam, obok Björk oczywiscie, David Morse( chyba jego rola badguya zycia). Tu macie trailer: Edytowane 8 marca 2013 przez okens Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 marca 2013 Autor Opublikowano 31 marca 2013 mój nowy ulubiony musicalowy song. nie wiedziałem, że z governora taki dobry śpiewak: Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 31 marca 2013 Opublikowano 31 marca 2013 (edytowane) Jakimś specjalnym fanem musicali to nie jestem, ale jeden sobie odżwieżam regularnie. Przyznać ilu z was nie wiedziało, że ta muza jest z musicalu? Bo "Morze" oglądał każdy ;P Edytowane 31 marca 2013 przez acidizer Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Jak się kończyło intro to wyłączałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi