AumaanAnubis 1 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Ktory ze zgredow wpadl na pomysl aby zalozyc Sklep PE? Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Czy w planach jest stworzenie kolejnego konkursu Giga Testu? Pytanie to nurtuje pewnie nie tylko mnie... Cytuj
okens 541 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Gdyby ktorykolwiek ze zgredow mogl przekazac mutkowi, ze czeka tu na niego post: Czesc mutti tu okens, sluchaj chcialbym sie z toba skontaktowac i oddac ci pewna wlasnosc... dlaczego wyszlo jak wyszlo wyjasnie ci w mailu ale wszystko na ciebie czeka w nienaruszonym stanie. Wina nie lezy tylko po mojej stronie i mozesz miec pretensje ale postaram ci sie to zrekompensowac. bylbym wdzieczny za adres to wysle ci paczke bo nie ma mnie teraz w polsce... servus moj mail to okens@tenbit.pl jak sie odezwiesz to odpisze zarazu w przyszly poniedzialek( swiateczny bodajze) Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Gdyby ktorykolwiek ze zgredow mogl przekazac mutkowi, ze czeka tu na niego post:Czesc mutti tu okens, sluchaj chcialbym sie z toba skontaktowac i oddac ci pewna wlasnosc... dlaczego wyszlo jak wyszlo wyjasnie ci w mailu ale wszystko na ciebie czeka w nienaruszonym stanie. Wina nie lezy tylko po mojej stronie i mozesz miec pretensje ale postaram ci sie to zrekompensowac. bylbym wdzieczny za adres to wysle ci paczke bo nie ma mnie teraz w polsce... servus moj mail to okens@tenbit.pl jak sie odezwiesz to odpisze zarazu w przyszly poniedzialek( swiateczny bodajze) Fajnie, ze przyznajesz sie do "czegostam" ale zawsze mozesz isc za ciosem i skierowac "wyznanie" wprost do Muttiego - artur_salwarowski@o2.pl. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 jaki jest miesieczny nakład pe? to chyba nie tajemnica 2 Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 A ja mam w sumie pytania do obojętnie którego z zg(red.)ów. 1. Ostatnio przeczytałem że Dead Space zagości na naszych pułkach już w Halloween. Mowa tutaj o wersji na X360 czy PS3? 2. Kiedy będą kolejne newsy na temat Dead Space w PE? Coś więcej o Multi? 3. Ostatnio zastanawiałem się co z graczami z aktualnego XL, tzn. ranking. Wielu gra, wydaje kasę na gry żeby nabić swój GS, a co jeśli wejdzie "Xbox 3"? Wtedy ranking nadal będzie czy może wejdzie nowy? Są jakieś informacje na ten temat? 4. Czy wiadomo już coś o FIFIE 09? Na jakie platformy się pojawi (na PS2 tak czy raczej nie?). Jakieś newsów na temat tej właśnie produkcji kiedy ewentualnie mogą się pojawić w PE? No i czy elektronicy maja zamiar dotrzymać słowa z wersją na PC która ma w końcu wyglądać jak te z X360/PS3 czy może PeCetowcy znowu dostaną grę graficznie podobną do aktualnej Fify 08 na PC? Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 wróciliście już z urlopu? 8) Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Moje pytanie brzmi : po cholere ten temat skoro i tak macie go w (pipi)e i nie odpowiadacie na pytania ? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Moje pytanie brzmi : po cholere ten temat skoro i tak macie go w (pipi)e i nie odpowiadacie na pytania ? hehe, cóż - na to pewnie i tak nie dostaniesz odpowiedzi Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Nie wiem czy już ktoś zadawał to pytanie (ani nie wiem czy ktoś odpowie), ale zapytam : Czy Butcher KIEDYKOLWIEK uśmiechnął się do zdjęcia? Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Nie wiem czy już ktoś zadawał to pytanie (ani nie wiem czy ktoś odpowie), ale zapytam : Czy Butcher KIEDYKOLWIEK uśmiechnął się do zdjęcia? Nie. Butcher operacyjnie usunal sobie miesnie twarzy. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 co nie przeszkadza mu wciskać się na każde zdjęcie z miejsca które wizytuje ;] Cytuj
Gość Orson Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Pytanie do Komodo: czy wiesz, że jestes jedynym zg(RED)em, który jeszcze coś pisze na forum? Cytuj
KOMODO 67 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Sprzeciw. Jako, że nie jestem zgredem, to na forum nie udziela sie zaden zgred. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 To ja (jako rzecznik prasowy Zg(Red.)ów) odpowiem. Otóż... Mają wakacje !!! Proste i prawdziwe Każdemu się należy Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Jakie to uczucie pluć z Wieży Ajfla? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Nie wiem czy już ktoś zadawał to pytanie (ani nie wiem czy ktoś odpowie), ale zapytam : Czy Butcher KIEDYKOLWIEK uśmiechnął się do zdjęcia? Nie. Butcher operacyjnie usunal sobie miesnie twarzy. Butcher to twardziel, słucha White Zombie i innych gardłowyjców, więc swój chłop, a tacy się nie uśmiechają (chyba że to wydaniu kolejnego "za(pipi)istego" albumu zespołu popKORN) Mazzi na prezydenta! Za takie felietony/reportaże/rozprawki powinien co najmniej Pulitzer'a dostać. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Mazzi na prezydenta! Za takie felietony/reportaże/rozprawki powinien co najmniej Pulitzer'a dostać. ? Pisze świetnie, ale do poziomu publicystów z POLITYKI czy z GW to daleko, nieosiągalna droga... piszę to oczywiście z perspektywy czytelnika, nie pisarza Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Czy ktorys zgred gral na pirackich grach ( nawet bardzo bardzo dawno temu) ? Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Czy ktorys zgred gral na pirackich grach ( nawet bardzo bardzo dawno temu) ? Liczysz na szybki awans w policji? Cytuj
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Mazzi na prezydenta! Za takie felietony/reportaże/rozprawki powinien co najmniej Pulitzer'a dostać. ? Pisze świetnie, ale do poziomu publicystów z POLITYKI czy z GW to daleko, nieosiągalna droga... piszę to oczywiście z perspektywy czytelnika, nie pisarza O matko, to już trochę przesadziłeś . Równie dobrze mogłeś napisać, że Mazziemu daleko do Marqueza i też byś trafił . Mazzi mimo wszystko powinien być zadowolony, że się Go porównuje do Bandyka, Marqueza i innych Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Mazzi na prezydenta! Za takie felietony/reportaże/rozprawki powinien co najmniej Pulitzer'a dostać. ? Pisze świetnie, ale do poziomu publicystów z POLITYKI czy z GW to daleko, nieosiągalna droga... piszę to oczywiście z perspektywy czytelnika, nie pisarza O matko, to już trochę przesadziłeś . Równie dobrze mogłeś napisać, że Mazziemu daleko do Marqueza i też byś trafił . Mazzi mimo wszystko powinien być zadowolony, że się Go porównuje do Bandyka, Marqueza i innych Relacja Mazziego świetna- ale raczej dlatego gdyż odbył ciekawą podróż. Warsztat pisarski - bez uniesień. Za dużo scematów, nie zaskakujesz Mazurze (nie tylko ten text ale wogóle). Pracuj- bo warto być oryginalnym. Cytuj
Rafalinda 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Ja też mam pytanko. Dlaczego nie wspomnieliście, że Uwe Boll pracuje nad projektem nowego FPS pt "Tunnel Rats 1968"? (albo może ja nie zauważyłem tej wzmianki) Był pokaz tej gry w Lipsku? Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Z jednej strony, nie dziwie sie zgredom ze, praktycznie w ogole nie odpowiadaja na wasze pytania... wszak nie mialbym zamiaru spedzac calymi dniami przed forum. No ale z drugiej strony to po co jest ten watek ??. Moze faktycznie lepiej go zamknac ??:] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi