sentinel 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Panowie redaktorzy, dochodzą do was PW ? bo wysłałem Sentielowi jednego, ale nie widze żeby on był w wysłanych wiadomościach. jak nie można, to jak inaczej sie z nim skontaktować? niestety forum czasem zawodzi (choć wiadomość wysłana do "sentiela" nie mogła do mnie dojść - może to wyjaśnia po części sprawę ;-)), ale zawsze zostają jeszcze maile. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Dobre, mail napisany. sorry za Sentiela xD Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 19 maja 2009 Opublikowano 19 maja 2009 Kiedy wyjdzie 15 nr. Silesii od Illusion? Pozdro. Cytuj
lena163 5 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 (edytowane) A ja mam pytanie z innej beczki (które bardzo możliwe, że już się pojawiło:P) W każdym razie jestem ciekawa (i wcale nie boje się użyć tego słowa) którzy z zgredów są jeszcze stanu wolnego? mowiąc słowami mojej babci kawalerami do wzięcia? Nikt nie odpowiada więc mogę zagwarantować, że nie pytam się w celu matrymonialnym Kieruje mną czysta ciekawość Edytowane 22 lipca 2009 przez lena163 Cytuj
amdtm 0 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 (edytowane) A ja mam pytanie co robi Marcin Teller (Myszaq) w stacji "Super Stacja" w programie Gilotyna ? Jak ten program zobaczyłem na tej stacji to mówię nie to na pewno nie on Ale program przyznam fajny Ale ta stacja którą po prostu nie przepadam. Ale ok I wiecie co robią w ZUS-ie ? Myszaq odpowiada "(O-P-I-E-R-D-A-L-A-J-Ą) się" Padłem Edytowane 17 lipca 2009 przez amdtm Cytuj
garam 0 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Myszaq - co się stało z "tańcem z dragami" ? Ostatnio szukając jakiejś recenzji w starych numerach natrafiłem na zapowiedź Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 (edytowane) Pytanie do Zaxa - jak to się stało, że kącik RPG będzie pojawiał się tylko wtedy gdy na rynku będzie się działo coś ciekawego w temacie? Od tylu lat kącik pojawiał się nieprzerwanie na łamach PE a tu nagle zonk, zniknął na 2 miesiące i powrócił z tą niepocieszającą nowiną. Ja rozumiem że nie zawsze w dziedzinie RPG dzieje się coś ciekawego, no ale przecież spójż na dawne kąciki, co z ciekawostkami, z poradami do gier itp? Gdzie te czasy gdy kącik zajmował po dwie strony, wyczerpujące tabelki, solucje, osiągnięcia ludzi w grach RPG? Ok, można przeboleć tą jedną stronę gdy na rynku dzieje się mniej, ale epizodyczności kącika już nie. Ciężko zrozumieć ten fakt w obliczu podanej przez Ciebie informacji, iż jest to ulubiony kącik czytelników PE. Czemu więc kącik bijatyk, czy kącik sportowy może ukazywać się co miesiąc a Twój nie? Czyżby Ściera zapomniał o czasach gdy wraz ze Starem zagrywał się w stare dobre jrpgi? Pogadaj z nim i wyciągnij tę jedną stronę na kącik bo przecież to hańba żeby mojej ulubionej strony w PE nie było co miesiąc, tylko co dwa lub trzy. Wiem, że są gamefaqsy i inne, jednak lubię mieć wszystko na papierze, jak choćby questy do Persony 4, które bardzo mi się przydały. A gdy nie dzieje się absolutnie nic to nie wierzę by Twój pokrętny umysł nie mógł wymyślić jakiegoś ciekawego felietonu na miejsce newsów Pozdrawiam Edytowane 24 sierpnia 2009 przez Sowaa Cytuj
lena163 5 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Dołaczam się do apelu, bo zawsze pierwszą rzecz jaką sprawdzam w PSX'ie to właśnie kącikRPG. A w ostatnim numerze 9sierpniowym) patrze raz patrze drugi raz i nie ma Pamiętam też że od czasu do czasu pojawiały się dyskusje na temat niektórych RPG tego co w nich nie wyszło itd. Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Pytanie kieruję do tego Zgreda, który testował i zna się na bijatykach wydanych na PS2. Co sądzicie o grze "Saint Seiya: Chapter Sanctuary"? Czy to jest dobra gra, czy raczej potrafi zadowolić jedynie fanów anime "Rycerze Zodiaku" (oryg. Saint Seiya) ? I jakbyście wiedzieli, w którym z polskich sklepów z grami można ten tytuł zaku pić, to byłbym wdzięczny za pomoc, bo szukam tego tytułu w całej Polsce i nie mogę znaleźć. Cytuj
darthraf 0 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 witam bardzo poszukuje jakiejs stronki (kiedys taką znalazłem teraz zgubiłem ) ze starymi rankingami sprzedazy gier n.p Super Star Wars na Snesa czy może znasz jakies takie stronki ??? Bardzo prosze o pomoc, google nie umiało pomóc Cytuj
Karol633 2 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 (edytowane) Koso: Jakiemu klubowi pilkarskiemu kibicujesz? Zax: Ulubiona gra/seria RPG? Edytowane 28 września 2009 przez Karol633 Cytuj
Zax 1 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 (edytowane) Pytanie do Zaxa - jak to się stało, że kącik RPG będzie pojawiał się tylko wtedy gdy na rynku będzie się działo coś ciekawego w temacie? Od tylu lat kącik pojawiał się nieprzerwanie na łamach PE a tu nagle zonk, zniknął na 2 miesiące i powrócił z tą niepocieszającą nowiną. Ja rozumiem że nie zawsze w dziedzinie RPG dzieje się coś ciekawego, no ale przecież spójż na dawne kąciki, co z ciekawostkami, z poradami do gier itp? Gdzie te czasy gdy kącik zajmował po dwie strony, wyczerpujące tabelki, solucje, osiągnięcia ludzi w grach RPG? Ok, można przeboleć tą jedną stronę gdy na rynku dzieje się mniej, ale epizodyczności kącika już nie. Ciężko zrozumieć ten fakt w obliczu podanej przez Ciebie informacji, iż jest to ulubiony kącik czytelników PE. Czemu więc kącik bijatyk, czy kącik sportowy może ukazywać się co miesiąc a Twój nie? Czyżby Ściera zapomniał o czasach gdy wraz ze Starem zagrywał się w stare dobre jrpgi? Hej Sowaa! Sprawę Kącika cały czas wtłaczam Ścierze do głowy i powiem, że na pewno nie jest źle. To prawda, że nasz kącik wypadł w ostatniej ankiecie PE najlepiej i to jest ogromny argument ZA stałym miejscem dla maniaków erpegów. W następnym numerze (#147) myślę, że już na 95% ujrzycie nowe wydanie Kącika. A wraz z premierą Dragon Age czy Alpha Protocol, wrócimy do regularnych, comiesięcznych wizyt w Karczmie. Swoją drogą, to pamiętam jak jeszcze za kadencji Stara, ja również zaczynałem lekture PE właśnie od Kącika RPG... Teraz czasy się zmieniły znacznie, praktytcznie wszyscy mają dostęp do netu, opisów przejścia itd, więc nie ma sensu drukować solucji i tym podonych rzeczy. Natomiast zawsze jest miejsce na ciekawostki, felietony i inne oryginalne, odautorskie materiały. Pozdrawiam! Koso: Jakiemu klubowi pilkarskiemu kibicujesz? Zax: Ulubiona gra/seria RPG? Ułaaaa, trudne pytanie. Z japońskich RPG to będzie Suikoden 1 i 2. Jeśli chodzi o zachodnie to Fallout 2. Koso świata nie widzi poza Kolejorzem Edytowane 28 września 2009 przez Zax Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 W następnym numerze (#147) myślę, że już na 95% ujrzycie nowe wydanie Kącika. A wraz z premierą Dragon Age czy Alpha Protocol, wrócimy do regularnych, comiesięcznych wizyt w Karczmie. Trzymam za słowo, upudrowany błękitnokrwisty motocyklisto ;] 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Trzymam za słowo, upudrowany błękitnokrwisty motocyklisto ;] wtf? Ps. sorki ale musialem jak to zobaczylem... Cytuj
Zax 1 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Trzymam za słowo, upudrowany błękitnokrwisty motocyklisto ;] wtf? Ps. sorki ale musialem jak to zobaczylem... Chodzi o to, że mój motocykl zasilany jest pudrem specjalnie ekstrahowanym z błękitnej krwi członków poznańskiego ZDM-u. zax Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Co nie zmienia faktu, że zabrzmiało z leczka ciepło Cytuj
Gość Haibane Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 to było nawiązanie do pewnego artykułu o redaktorach PE, w którym to pojawiły się właśnie takie epitety 1 Cytuj
Mary Jane 0 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Czy Wyjdzie Poradnik PsxExtreme nr.13 ?? Jak Tak To Kiedy Cytuj
Rafael_Sorel 4 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Do kogo napisać proźbe o likwidacje konta z forum PSXEXTREME....? 1 Cytuj
suli 0 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Ja mam takie pytanie ile zgredzi ,zarabiają miesięcznie za pisanie tekstów do PE. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Ja mam takie pytanie ile zgredzi ,zarabiają miesięcznie za pisanie tekstów do PE. Pewnie mniej niż Al Bundy w roli sprzedawcy butów. :potter: 1 Cytuj
Rozbo 40 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 (edytowane) Ja mam takie pytanie ile zgredzi ,zarabiają miesięcznie za pisanie tekstów do PE. W rupiach indyjskich to będzie jakieś 1,500,000,000. Przelewem na konto szwajcarskie w 45 ratach. Plus darmowe wakacje w daczy koło Pietropawłowska . Edytowane 20 grudnia 2009 przez Rozbo Cytuj
Linu 0 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Wstydzicie się mówić o swoich zarobkach ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi