Opublikowano 20 grudnia 200915 l Wstydzicie się mówić o swoich zarobkach ? Nie, tylko nie rozumiem czemu mamy o tym rozmawiać na forum publicznym. Nie chcemy robić nikomu przykrości, w końcu nie każdy może sobie pozwolić na ferrari i willę na brzegu morza
Opublikowano 27 stycznia 201015 l Znalazł inny/ciekawszy/lepszy/poważniejszy* sposób na życie/zarobkowanie i odszedł z redakcji. Proste. * - niepotrzebne skreślić
Opublikowano 27 stycznia 201015 l Bardziej dochodowy, nie głaskajmy się po jajkach. Wojtku, stworzyłeś coś (PE ), co wpłyneło na zycie wielu graczy w Polsce. Dziekujemy. Powodzenia.
Opublikowano 3 lutego 201015 l Prze ch.j z Mazura, żeby robić doktorat na japońskim uniwerku....bravo chłopaku! (o ile ci się uda, ale i tak próba godna oklasków)
Opublikowano 4 lutego 201015 l Czy ktos ze zgredow mi odpowie dlaczego w tym roku nie wyszedl Poradnik? Obieglem wszystkie empiki i kioski w rejonie i nic... Dopiero zadzwonilem do redakcji i poinformowala mnie jakas pani ze w tym roku nie bedzie...
Opublikowano 28 lutego 201015 l Czy w przyszłym numerze PE będzie recenzja GoW3 i jeśli tak, to kto ją będzie pisał ?
Opublikowano 13 marca 201015 l http://demotywatory.pl/1183265/Nie-masz-czasem-wrazenia Czy to slawny sedes z redakcji PE, o ktorym mowa byla m.in. w 150 numerze?
Opublikowano 13 marca 201015 l Ural, wysmarzysz niebawem jakis tekst odnosnie sprzetu pod konsole? Dopiero teraz wyczaiłem pytanie, więc o telewizorach, projektorach, itp. już wiesz że jest w obecnym numerze, za to w następnym będzie o już typowych akcesoriach konsolowych, a konkretnie o osprzęcie do samochodówek . Pozdro.
Opublikowano 16 marca 201015 l Co przeskrobali Kali, Myq i HIV ze wszyscy w najnowszym numerze PE po nich jada? Standardowe spoznienie czy jeszcze jakies inne smaczki?
Opublikowano 17 marca 201015 l http://demotywatory.pl/1183265/Nie-masz-czasem-wrazenia Czy to slawny sedes z redakcji PE, o ktorym mowa byla m.in. w 150 numerze? Nieeee.... naklejka na kiblu z Sokolskiej była lepsza...
Opublikowano 17 marca 201015 l Co przeskrobali Kali, Myq i HIV ze wszyscy w najnowszym numerze PE po nich jada? Standardowe spoznienie czy jeszcze jakies inne smaczki? Raczej tylko spóźnienie, zresztą Ściera nawet o tym pisał w Hyde Parku.
Opublikowano 23 marca 201015 l Co przeskrobali Kali, Myq i HIV ze wszyscy w najnowszym numerze PE po nich jada? Standardowe spoznienie czy jeszcze jakies inne smaczki? HIV to chyba coś przekombinował bo nie ma go już wogóle w stopce redakcyjnej...
Opublikowano 31 marca 201015 l Ubisoft Montreal? Ubisoft Shanghai? Ubisoft Paris? Ubisoft Polska? Pojęcie "był w Ubisofcie" jest szerokie
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Crisowi chodziło chyba o ostatni event Ubisoftu jaki został opisany w PE. Chyba .
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Skoro niektórch numerów poradnika nie da się kupić, to nie moglibyście ich udostępnić w pdf? Edytowane 1 kwietnia 201015 l przez mate5
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Czy Mazzi zdał egzamin?? sam jeszcze tego nie wie No to minęły prawie dwa miesiące i teraz ja zadaję to pytanie. Zdał? :smile:
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Ubisoft Montreal? Ubisoft Shanghai? Ubisoft Paris? Ubisoft Polska? Pojęcie "był w Ubisofcie" jest szerokie Hm. Chciałem się dowiedzieć czy coś słychać o Driver 5 .
Opublikowano 8 kwietnia 201014 l Ubisoft Montreal? Ubisoft Shanghai? Ubisoft Paris? Ubisoft Polska? Pojęcie "był w Ubisofcie" jest szerokie Hm. Chciałem się dowiedzieć czy coś słychać o Driver 5 . Słychać. Ale na razie za mało by o tym pisać.