Skocz do zawartości

Wypruj Zg(red.)a- czyli pytania do redaktorów PE.

AumaanAnubis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstydzicie się mówić o swoich zarobkach ? :P

Nie, tylko nie rozumiem czemu mamy o tym rozmawiać na forum publicznym. Nie chcemy robić nikomu przykrości, w końcu nie każdy może sobie pozwolić na ferrari i willę na brzegu morza ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardziej dochodowy, nie głaskajmy się po jajkach.

Wojtku, stworzyłeś coś (PE ), co wpłyneło na zycie wielu graczy w Polsce. Dziekujemy. Powodzenia.

Gość Orson
Opublikowano

Prze ch.j z Mazura, żeby robić doktorat na japońskim uniwerku....bravo chłopaku! (o ile ci się uda, ale i tak próba godna oklasków)

Opublikowano

Czy ktos ze zgredow mi odpowie dlaczego w tym roku nie wyszedl Poradnik? Obieglem wszystkie empiki i kioski w rejonie i nic... Dopiero zadzwonilem do redakcji i poinformowala mnie jakas pani ze w tym roku nie bedzie...

Gość Orson
Opublikowano

Fenix pisał, że bedzie niebawem. Wylać babsko (za niedoinformowanie) :diablo:

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ural, wysmarzysz niebawem jakis tekst odnosnie sprzetu pod konsole?

Dopiero teraz wyczaiłem pytanie, więc o telewizorach, projektorach, itp. już wiesz że jest w obecnym numerze, za to w następnym będzie o już typowych akcesoriach konsolowych, a konkretnie o osprzęcie do samochodówek ;). Pozdro.

Opublikowano

Co przeskrobali Kali, Myq i HIV ze wszyscy w najnowszym numerze PE po nich jada? :) Standardowe spoznienie czy jeszcze jakies inne smaczki? :)

Raczej tylko spóźnienie, zresztą Ściera nawet o tym pisał w Hyde Parku.

Opublikowano

Co przeskrobali Kali, Myq i HIV ze wszyscy w najnowszym numerze PE po nich jada? :) Standardowe spoznienie czy jeszcze jakies inne smaczki? :)

HIV to chyba coś przekombinował bo nie ma go już wogóle w stopce redakcyjnej...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Skoro niektórch numerów poradnika nie da się kupić, to nie moglibyście ich udostępnić w pdf?

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Czy Mazzi zdał egzamin??

sam jeszcze tego nie wie ;)

No to minęły prawie dwa miesiące i teraz ja zadaję to pytanie. Zdał? :smile:

Opublikowano

Ubisoft Montreal? Ubisoft Shanghai? Ubisoft Paris? Ubisoft Polska? Pojęcie "był w Ubisofcie" jest szerokie :)

Hm.

Chciałem się dowiedzieć czy coś słychać o Driver 5 .

Opublikowano

Ubisoft Montreal? Ubisoft Shanghai? Ubisoft Paris? Ubisoft Polska? Pojęcie "był w Ubisofcie" jest szerokie :)

Hm.

Chciałem się dowiedzieć czy coś słychać o Driver 5 .

Słychać. Ale na razie za mało by o tym pisać.