Cris 120 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 To dobrze , że chociaż słychać. Nie ma lepszego sandboxa z takim modelem jazdy. Cytuj
Trawis12 2 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Od kilku lat nic nie słysze o Norbim (co z nim) ? Jest tam jeszcze z wami? WTF Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Od kilku lat prowadzi sobie sklepik z konsolami http://www.norbit.pl/ Cytuj
Kali 85 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Co przeskrobali Kali, Myq i HIV ze wszyscy w najnowszym numerze PE po nich jada? Standardowe spoznienie czy jeszcze jakies inne smaczki? Ja tam nawet specjalnie sie nie spoznilem, bo mowimy o 10 godzinach, przy bardzo natezonej pracy (krotszej, niz regulaminowo). Tyle tylko, ze byly to Walentynki, wiec mozna bylo sie wsciec - takze i z mojego punktu widzenia (przepraszanie dziewczyny, ze w Dniu Zakochanych ucialem sobie randke z klawiatura;). Cytuj
Lain 107 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Walentynki - dzień jak dzień. >.< 1 Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Czy któryś ze Zgredów był na Pax East? Cytuj
Gość Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Czy ktoś z redakcji był na Captivate w tym roku? Kali?;> Cytuj
Kali 85 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Nie:). Captivate odpadlo ze wzgledu na niejasna sytuacje jezeli chodzi o wydawce gier Capcom w PL (CDP nie ma juz calego lineupu). Ale malo brakowalo, abym znowu nawiedzil Vegas w zwiazku z inna gra;). Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Co z tym powrotem Stara? Jest jakas szansa? Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 W kąciku RPGowym tu na forum masz o tym cały temat. Cytuj
szymek_maniak 2 Opublikowano 19 maja 2010 Opublikowano 19 maja 2010 wiadomo kto bedzie pisał recenzje red dead redemption ? Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Mam problem. Mam starego xboxa 20Gb i chce kupić now konsole. Zastanawiam się nad nowym Xboxem a Ps3 . Co wybrac? Cytuj
biszkopt78 1 Opublikowano 3 lipca 2010 Opublikowano 3 lipca 2010 Mam problem. Mam starego xboxa 20Gb i chce kupić now konsole. Zastanawiam się nad nowym Xboxem a Ps3 . Co wybrac? Yapyerdole. 1.Nie ma to jak trafny wybór tematu. 2.Wybierz 'ruskie jajka' 3.Jak chcesz puknąć panne , to też piszesz posta z pytaniem od tylca , czy po bożemu? bierz to co ci sie podoba a nie pytaj innych żeby za ciebie podejmowali decyzje. p.s. w sumie najlepiej spytaj mame 1 Cytuj
Witwiki 9 Opublikowano 7 lipca 2010 Opublikowano 7 lipca 2010 A ja widziałem Butchera na hyper. Siedział na konferencji związanej z live 'em . Był strasznie poważny . I gdzie w Krakowie mozna kupić tanie gry? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 8 lipca 2010 Opublikowano 8 lipca 2010 jak nie po dobroci to klasycznie trzeba ci wytłumaczyć Cytuj
m_waszka 0 Opublikowano 20 lipca 2010 Opublikowano 20 lipca 2010 (edytowane) Jakowoż że to temat "pytania do zgredów" to zadam pytanie do Butchera ! Ciekawi mnie ten projekt ze "strunową pado-gitarą" Ło to chodzi> http://www.ppe.pl/news-1309-Kolejny_do_muzycznego_stolu.html:D Właśnie b(i)utcher w hyde parku w PE 155 widziałem Cie z ową na fotce ale w artykule w temacie E3 cosik o tym nic:(Wiadomo coś więcej o tym:/Szkoda by było jakby skasowano projekt mimo wszystko :confused: !! Edytowane 20 lipca 2010 przez m_waszka Cytuj
din102 0 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Mam pytanko, macie gdzieś może wasz opis do ff7, Star by pewnie miał ale nikt nie wie co się z nim dzieje. Nie chodzi mi w sumie o sam opis przejścia a o wsparcie dotyczące czokobo, materii, sumonów itd Cytuj
Mr_Sciera 7 Opublikowano 28 października 2010 Opublikowano 28 października 2010 (edytowane) Mam pytanko, macie gdzieś może wasz opis do ff7, Star by pewnie miał ale nikt nie wie co się z nim dzieje. Nie chodzi mi w sumie o sam opis przejścia a o wsparcie dotyczące czokobo, materii, sumonów itd Wystaczy zaopatrzyc sie w PE7 z najlepsza okladka w historii pisma. A co do powrotu stara - moze kiedys, jest szansa. Edytowane 28 października 2010 przez Mr_Sciera Cytuj
Adkwach 6 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 A co do powrotu stara - moze kiedys, jest szansa. No to swietna wiadomosc.A chcialbym sie dowiedziec co z pomyslem sprzedawania PE w wersji elektronicznej? Kiedys o tym czytalem w magazynie. Czy zrezygnowaliscie z tego planu? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) Jak to się stało że Koso pisuje do konkurencji? Wiem, że już od jakiegoś czasu, ale ciężko mi sięz tym pogodzić. Koso, nie odpowiadało Tobie w PE? :| W "Extrimie" miałeś taką krzywą głowę, a tu taki "poważniak" Edytowane 17 listopada 2010 przez grzybiarz Cytuj
koso 114 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Jak to się stało że Koso pisuje do konkurencji? Wiem, że już od jakiegoś czasu, ale ciężko mi sięz tym pogodzić. Koso, nie odpowiadało Tobie w PE? :| W "Extrimie" miałeś taką krzywą głowę, a tu taki "poważniak" Prowadzę Gamezillę, Playa mam dosłownie "za ścianą", więc zawsze coś dla nich skrobnę. PE to aktualnie miły dodatek. Kto nie stoi cofając się, ten idzie w miejscu etc. Muszę nosić okulary, bo nie mogę soczewek - zapalenie spojówek od DJ Hero Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 23 listopada 2010 Opublikowano 23 listopada 2010 Dopóki Koso nie pisze w Neo + to świętości zostają zachowane;) Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Ural, jak Ci sie podobalo w GT5 RoadShow w Kato? Widzialem Cie miedzy kabinami jak dyskutowales z wiara Cytuj
Ural 13 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 No inicjatywa jak najbardziej spoko - poszedłem to właśnie obczaić . Tylko średnio mi się podobało, że de facto można było próbować tam jeździć w nieskończoność (tj. podchodzić wielokrotnie) i że wbijali się też ludzie, którzy brali udział w imprezie we wcześniejszych miastach, bo przez to niezbyt równe szanse były, no ale... i tak dobrze, że coś takiego zorganizowano, no i fajnie, że sporo ludzi się wkręciło - ogólnie pozytywnie Cytuj
Ekwador 1 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Witam, mam pytanie do Butchera, jaki masz PSN ID, przeczytałem w najnowszym Hyde Park'u, że pogrywasz w COD: BO (PS3) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi