Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Ma w profilu - GrzesiekPL Cytuj
Ekwador 1 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Dzięki wielkie, nie pomyślałem, żeby sprawdzić Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Zax mam pytanie ty ostatnie zdania Hd pisales serio? Ze masz nadzieje ze przyzwolenie ludzi na budowe sie zmieni? jesli tak to juz wiem czyje strony w psx bede pomijal Cytuj
misika 8 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 Butcher czy będziesz w tym roku na Gamescom? Cytuj
zephon 0 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Na 94 stronie najnowszego numeru jest napisane czym się aktualnie zajmuje . Cytuj
Richer 6 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 (edytowane) Czy felieton Mazziego będzie w najbliższym numerze?? Edytowane 15 lipca 2011 przez Richer Cytuj
Richer 6 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 (edytowane) Zax mam pytanie ty ostatnie zdania Hd pisales serio? Ze masz nadzieje ze przyzwolenie ludzi na budowe sie zmieni? jesli tak to juz wiem czyje strony w psx bede pomijal Lol w tamtym numerze Zax tylko zastanawiał się czy to wpłynie na opinie Polaków. Nie mówił, że ma taką nadzieję. Czytajcie ze zrozumieniem zanim napiszecie głupoty ;p Edytowane 15 lipca 2011 przez Richer Cytuj
krzysiekao 0 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 (edytowane) Nie wiem czy to,aby dobry temat,ale prosiłbym o odpowiedź na to co tu napiszę , proszę Witam nazywam się Krzysztof Borek od kilku lat jestem fanem waszego miesięcznika i z niecierpliwością oczekuję na kolejne numery waszego wspaniałego czasopisma. Fascynuje mnie wiedza zebrana w waszym czasopiśmie, czytuje je dosyć często. Gdyż wiadomości są podane w jasny i klarowny sposób. Tematem tej wiadomości jest moje wielkie zainteresowanie grami komputerowymi i konsolowymi, piszę tą wiadomość, ponieważ jestem zainteresowany nawiązaniem współpracy z waszą redakcją, bądź pracę w niej. Osobiście jestem posiadaczem komputera klasy PC, jestem aktywnym moderatorem serwisu www.PSbreak.pl , można znaleźć mnie pod pseudonimem „krzysiekao”.Lubię pomagać innym, dawać im najświeższe informacje z rynku gier komputerowych, jak i konsolowych. Najbardziej interesuje się konsolami takimi jak : Playstation 3,PSP,Xbox 360.Również dobrze zaznajomiony jestem z seriami gier, takimi jak : Pro Evolution Soccer, Metal Gear Solid , Tekken, Final Fantasy. Poza grami komputerowymi i konsolowymi, interesuję się sportem, bo przecież nie można całe dnie poświęcać się jednemu zainteresowaniu. Obecnie uczę się w Liceum Ogólnokształcącym im. C.K.Norwida w klasie o profilu matematyczno-geograficznym, teraz będę w klasie maturalnej. Chciałbym podjąć z wami współpracę lub pracować , bo chciałbym się spełnić w którymś z moich zainteresowań. Z poważaniem Krzysztof Borek Jak można się ze mną skontaktować : Gad-Gadu : 35746437 E-mail : krzysiekao@o2.pl Edytowane 19 lipca 2011 przez krzysiekao Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 Nie wiem czy to,aby dobry temat,ale prosiłbym o odpowiedź na to co tu napiszę , proszę Witam nazywam się Krzysztof Borek od kilku lat jestem fanem waszego miesięcznika i z niecierpliwością oczekuję na kolejne numery waszego wspaniałego czasopisma. Fascynuje mnie wiedza zebrana w waszym czasopiśmie, czytuje je dosyć często. Gdyż wiadomości są podane w jasny i klarowny sposób. Tematem tej wiadomości jest moje wielkie zainteresowanie grami komputerowymi i konsolowymi, piszę tą wiadomość, ponieważ jestem zainteresowany nawiązaniem współpracy z waszą redakcją, bądź pracę w niej. Osobiście jestem posiadaczem komputera klasy PC, jestem aktywnym moderatorem serwisu www.PSbreak.pl , można znaleźć mnie pod pseudonimem „krzysiekao”.Lubię pomagać innym, dawać im najświeższe informacje z rynku gier komputerowych, jak i konsolowych. Najbardziej interesuje się konsolami takimi jak : Playstation 3,PSP,Xbox 360.Również dobrze zaznajomiony jestem z seriami gier, takimi jak : Pro Evolution Soccer, Metal Gear Solid , Tekken, Final Fantasy. Poza grami komputerowymi i konsolowymi, interesuję się sportem, bo przecież nie można całe dnie poświęcać się jednemu zainteresowaniu. Obecnie uczę się w Liceum Ogólnokształcącym im. C.K.Norwida w klasie o profilu matematyczno-geograficznym, teraz będę w klasie maturalnej. Chciałbym podjąć z wami współpracę lub pracować , bo chciałbym się spełnić w którymś z moich zainteresowań. Z poważaniem Krzysztof Borek Jak można się ze mną skontaktować : Gad-Gadu : 35746437 E-mail : krzysiekao@o2.pl Już widzę jak się z Tobą kontaktują... Z niczego roboty nie dostaniesz, musisz się jakoś wykazać. Też mogę sobie tu napisać "Interesuję sie tym, tym i tym chcę u Was pracować", ale kto by wziął to na poważnie? Tu masz słowa Butchera z reklamy nowego numeru PE na PPE: "Jeżeli uważacie, że macie ciekawy temat i potraficie go „sprzedać” - moja skrzynka pocztowa stoi przed Wami otworem". Cytuj
krzysiekao 0 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 No tak,ale hmm... rozumiem,że mam napisać coś tak ? Tak,żeby go zainteresowało ? Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 19 lipca 2011 Opublikowano 19 lipca 2011 No tak,ale hmm... rozumiem,że mam napisać coś tak ? Tak,żeby go zainteresowało ? Dokładnie, w takiej branży liczy się warsztat pisarski, bo same zainteresowania to za mało. Cytuj
krzysiekao 0 Opublikowano 20 lipca 2011 Opublikowano 20 lipca 2011 Dobra rozumiem,dzięki za wskazówki Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Proponuję też do każdego pisma/portalu podchodzić indywidualnie, a nie wklejać wszędzie to samo "CV" Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 To znaczy, że Stonek znalazł Twoje 'CV' na innych stronach lub portalach :potter: Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Szczerze mówiąc to nie znalazłem Nawet nie szukałem, ale po prostu sposób w jaki to napisałem pasuje mi do podania o pracę w TESCO [np w Peterborough] niż do GAZETY o grach. Cytuj
krzysiekao 0 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 To jak jesteście tacy ogarnięci to co powinienem napisać ? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Na początek kilka recenzji na PPE :potter: Cytuj
krzysiekao 0 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 No nie mając konsoli na pewno uda mi się to zrobić Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Zamień sobie wyraz "recenzja" na wyraz "felieton". <skąd ja czerpię siły żeby pisać takie rzeczy takim ludziom?> Cytuj
krzysiekao 0 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Rozumiem,ale mógłbyś mi wyjaśnić o co z tym chodzi, bo wiesz na razie udzielam się tylko na różnych forach, a nigdy felietonu nie pisałem. Cytuj
koniol21 9 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 Jesteś w klasie maturalnej, i nie wiesz co to felieton? Nie masz pomysłu na tekst, ale chcesz pisać dla czasopisma, myślisz że ktoś Ci jak prace domową narzuci temat? Zapomnij. Załóż jakiegoś bloga, naucz się pisać, wtedy dopiero weź się za wysyłanie CV (i na bank nie podawaj w nim adresu forum z nielegalnymi materiałami, to nie pomoże) Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 lipca 2011 Opublikowano 23 lipca 2011 No ja też się udzielam na różnych forach tak jak większość użyszkodników tutaj. Myślisz że przyjmą nas wszystkich jako pracowników lub współpracowników PE? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi