Skocz do zawartości

Wypruj Zg(red.)a- czyli pytania do redaktorów PE.

Featured Replies

Opublikowano

Po prostu wcześniej mnie to nie interesowało i to dlatego, a co to za różnica jakie forum ? I po co mi blog ?

• Odpowiedzi 213
  • Wyświetleń 65,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Monia.liveteam
    Monia.liveteam

A co? Zakisilbys ogora?

• Powoli odnoszę wrażenie, że Andrew czai się w każdym kąciku forum czekając tylko na okazję do zakiszenia ;D

• Gość Orson
    Gość Orson

już widzę Andrzeja przed sądem   "wysoki sędzio, prowokowała , pytała czy chcę zakisić. Uznałem to za zachętę bo ja zawsze chce zakisić ,kazdy to wie, po co by w takim razie pytała" ?

Opublikowano

Nie rozumiesz jednego. Chcesz pracować w piśmie o grach, a nie potrafisz nawet poprawnie pisać, o logicznym myśleniu i kojarzeniu faktów już nie wspomnę :whistling:

Opublikowano

@Stona, dlaczego niszczysz dziecięce marzenia? :mellow:

Opublikowano

Życie to nie bajka o Troskliwych Misiach.

Opublikowano

To czym musiałbym się wykazać żeby mnie ewentualnie przyjęli ?

Opublikowano

Warsztatem pisarskim, jakimś portfolio, współpraca z jakimś magazynem / poważniejszym portalem przez dłuższy czas.

Opublikowano

To czym musiałbym się wykazać żeby mnie ewentualnie przyjęli ?

Sorry, ale przede wszystkim nie zadawaniem głupich i inflantylnych pytań :)

Opublikowano

tumblr_l6bxzhp9Dw1qbg3x7.jpg

przykro mi.

Edytowane przez Ofsajd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja yebie... Koleś nie ma konsoli, nie wie co to felieton, zadaje durne pytania i chce pisać do czasopisma o konsolach :D Normalnie " nie matura, lecz chęć szczera zrobi z Ciebie recenzera". Wiem, że nie ma rymu sorry.

Ej Butcher: mam na imię Bartek i jestem studentem dziennikarstwa, nie wiem, o czym mógłbym dla Was pisać, ale umiem składać literki i mam maturę- zatrudnicie mnie?

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Nie, bo nie umiesz uzywac myslnika ;/

Opublikowano

Ja yebie... Koleś nie ma konsoli, nie wie co to felieton, zadaje durne pytania i chce pisać do czasopisma o konsolach :D Normalnie " nie matura, lecz chęć szczera zrobi z Ciebie recenzera". Wiem, że nie ma rymu sorry.

Ej Butcher: mam na imię Bartek i jestem studentem dziennikarstwa, nie wiem, o czym mógłbym dla Was pisać, ale umiem składać literki i mam maturę- zatrudnicie mnie?

Z takim CV to jedynie mozesz liczyc na to ze cie JJ przy "papie" zatrudni :(

Opublikowano

Nie, bo nie umiesz uzywac myslnika ;/

Przepraszam yaczes, od czegoś jest korekta prawda? JJ by mnie nie zatrudnił bo studenciaki to lenie i mają lęk wysokości.

Opublikowano

Widzę,że to był błąd,żeby to tutaj umieścić, no ale człowiek uczy się na błędach.

Edytowane przez krzysiekao

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Roger kiedy będą wyniki konkursu TRENING CZYNI MISTRZA???

Opublikowano

Roger jest aktualnie na targach gamescom. Z tego co mi wspominał, konkurs rozstrzygnięty zostanie w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

E tam - nie gadajcie:). Ja bym gościa zatrudnił i przerobił na maskotkę ;).

i już macie jednego czytelnika mniej, Kali uraziłeś go.

ps pozdrowenia od Eweliny Chruścińskiej :)

Opublikowano

Hmmm... Nie wiem, jakim cudem "maskotka" może się negatywnie kojarzyć, czy też kogoś urazić?:).

PS Zabiłeś mi ćwieka:). Pozdrów koniecznie Ewelinę także ode mnie:)

Opublikowano

Wyślijcie mi zdjęcia tej Eweliny to ocenia czy warto...

Powoli odnoszę wrażenie, że Andrew czai się w każdym kąciku forum czekając tylko na okazję do zakiszenia ;D

Opublikowano

Całe szczęście, że jako homo sapiens posiadamy przegrodę nosową - co by Andrew nie korciło;).

Opublikowano

Sorry wszystkim za off. Ale chciałbym się dowiedzieć co się stało ze ściera? Zniknął z ze stanowiska reaktora naczelnego. Opuściłem kilka nr psx extreme dlatego pytam. Pewnie temat już był ale za dużo do szukania. Proszę o odpowiedz albo o odnośnik do tematu jeśli istnieje. Dzięki z góry. Koniec offu