Opublikowano 23 lipca 201113 l Po prostu wcześniej mnie to nie interesowało i to dlatego, a co to za różnica jakie forum ? I po co mi blog ?
Opublikowano 23 lipca 201113 l Nie rozumiesz jednego. Chcesz pracować w piśmie o grach, a nie potrafisz nawet poprawnie pisać, o logicznym myśleniu i kojarzeniu faktów już nie wspomnę
Opublikowano 24 lipca 201113 l Warsztatem pisarskim, jakimś portfolio, współpraca z jakimś magazynem / poważniejszym portalem przez dłuższy czas.
Opublikowano 24 lipca 201113 l To czym musiałbym się wykazać żeby mnie ewentualnie przyjęli ? Sorry, ale przede wszystkim nie zadawaniem głupich i inflantylnych pytań
Opublikowano 7 sierpnia 201113 l Ja yebie... Koleś nie ma konsoli, nie wie co to felieton, zadaje durne pytania i chce pisać do czasopisma o konsolach Normalnie " nie matura, lecz chęć szczera zrobi z Ciebie recenzera". Wiem, że nie ma rymu sorry. Ej Butcher: mam na imię Bartek i jestem studentem dziennikarstwa, nie wiem, o czym mógłbym dla Was pisać, ale umiem składać literki i mam maturę- zatrudnicie mnie? Edytowane 7 sierpnia 201113 l przez szaden
Opublikowano 7 sierpnia 201113 l Ja yebie... Koleś nie ma konsoli, nie wie co to felieton, zadaje durne pytania i chce pisać do czasopisma o konsolach Normalnie " nie matura, lecz chęć szczera zrobi z Ciebie recenzera". Wiem, że nie ma rymu sorry. Ej Butcher: mam na imię Bartek i jestem studentem dziennikarstwa, nie wiem, o czym mógłbym dla Was pisać, ale umiem składać literki i mam maturę- zatrudnicie mnie? Z takim CV to jedynie mozesz liczyc na to ze cie JJ przy "papie" zatrudni
Opublikowano 8 sierpnia 201113 l Nie, bo nie umiesz uzywac myslnika ;/ Przepraszam yaczes, od czegoś jest korekta prawda? JJ by mnie nie zatrudnił bo studenciaki to lenie i mają lęk wysokości.
Opublikowano 8 sierpnia 201113 l Widzę,że to był błąd,żeby to tutaj umieścić, no ale człowiek uczy się na błędach. Edytowane 8 sierpnia 201113 l przez krzysiekao
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l E tam - nie gadajcie:). Ja bym gościa zatrudnił i przerobił na maskotkę.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l Roger jest aktualnie na targach gamescom. Z tego co mi wspominał, konkurs rozstrzygnięty zostanie w przyszłym tygodniu.
Opublikowano 17 sierpnia 201113 l E tam - nie gadajcie:). Ja bym gościa zatrudnił i przerobił na maskotkę . i już macie jednego czytelnika mniej, Kali uraziłeś go. ps pozdrowenia od Eweliny Chruścińskiej
Opublikowano 18 sierpnia 201113 l Hmmm... Nie wiem, jakim cudem "maskotka" może się negatywnie kojarzyć, czy też kogoś urazić?. PS Zabiłeś mi ćwieka:). Pozdrów koniecznie Ewelinę także ode mnie:)
Opublikowano 20 sierpnia 201113 l Wyślijcie mi zdjęcia tej Eweliny to ocenia czy warto... Powoli odnoszę wrażenie, że Andrew czai się w każdym kąciku forum czekając tylko na okazję do zakiszenia ;D
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l Całe szczęście, że jako homo sapiens posiadamy przegrodę nosową - co by Andrew nie korciło;).
Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Sorry wszystkim za off. Ale chciałbym się dowiedzieć co się stało ze ściera? Zniknął z ze stanowiska reaktora naczelnego. Opuściłem kilka nr psx extreme dlatego pytam. Pewnie temat już był ale za dużo do szukania. Proszę o odpowiedz albo o odnośnik do tematu jeśli istnieje. Dzięki z góry. Koniec offu