Skocz do zawartości

Wypruj Zg(red.)a- czyli pytania do redaktorów PE.

AumaanAnubis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiesz jednego. Chcesz pracować w piśmie o grach, a nie potrafisz nawet poprawnie pisać, o logicznym myśleniu i kojarzeniu faktów już nie wspomnę :whistling:

Opublikowano

To czym musiałbym się wykazać żeby mnie ewentualnie przyjęli ?

Sorry, ale przede wszystkim nie zadawaniem głupich i inflantylnych pytań :)

Gość Ofsajd
Opublikowano (edytowane)

tumblr_l6bxzhp9Dw1qbg3x7.jpg

przykro mi.

Edytowane przez Ofsajd
  • Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja yebie... Koleś nie ma konsoli, nie wie co to felieton, zadaje durne pytania i chce pisać do czasopisma o konsolach :D Normalnie " nie matura, lecz chęć szczera zrobi z Ciebie recenzera". Wiem, że nie ma rymu sorry.

Ej Butcher: mam na imię Bartek i jestem studentem dziennikarstwa, nie wiem, o czym mógłbym dla Was pisać, ale umiem składać literki i mam maturę- zatrudnicie mnie?

Edytowane przez szaden
  • Plusik 1
Opublikowano

Ja yebie... Koleś nie ma konsoli, nie wie co to felieton, zadaje durne pytania i chce pisać do czasopisma o konsolach :D Normalnie " nie matura, lecz chęć szczera zrobi z Ciebie recenzera". Wiem, że nie ma rymu sorry.

Ej Butcher: mam na imię Bartek i jestem studentem dziennikarstwa, nie wiem, o czym mógłbym dla Was pisać, ale umiem składać literki i mam maturę- zatrudnicie mnie?

Z takim CV to jedynie mozesz liczyc na to ze cie JJ przy "papie" zatrudni :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

E tam - nie gadajcie:). Ja bym gościa zatrudnił i przerobił na maskotkę ;).

i już macie jednego czytelnika mniej, Kali uraziłeś go.

ps pozdrowenia od Eweliny Chruścińskiej :)

Opublikowano

Sorry wszystkim za off. Ale chciałbym się dowiedzieć co się stało ze ściera? Zniknął z ze stanowiska reaktora naczelnego. Opuściłem kilka nr psx extreme dlatego pytam. Pewnie temat już był ale za dużo do szukania. Proszę o odpowiedz albo o odnośnik do tematu jeśli istnieje. Dzięki z góry. Koniec offu