Perez 1 676 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ściera, po zmianie wydawcy, udał się na zasłużony urlop . Postanowił, po 14 latach, trochę odpocząć od PE. Jest, żyje, ma się dobrze, po prostu na razie odpoczywa od PE. Uprzedzając ewentualnie pytania - czy wrócić i kiedy? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) hmm....a czy Przemek podjął jakąs prace czy serio lokaj odpala mu cygara od setek? jesli to pierwsze- to nie wróci...zresztą jako kto? Nie widzę opcji by Butcher oddał stanowisko "bo Ściera to kegenda" (swoją drogą Przemku masz mój olbrzymi szacunek - ty i kilka osób jeszcze to filary budownictwa polskiego rynku...wielkieeee dzieki za te wszystkie lata, mam nadzieję ,ze wrócisz ale jako ktos kto pisze a nie zarządza) Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 a czy Przemek podjął jakąs prace czy serio lokaj odpala mu cygara od setek? już nie przesadzaj od pięćdziesiątek :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
gapol 1 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Chciałbym zapytać jak wypadła wyprowadzka do "syreniego grodu"? Jakie są wasze odczucia co do zmiany miejsca redakcji? Czy wpłynęło to jakoś na waszą pracę oraz podejście do niej? Czy Warszawa spowoduje metamorfozę psx extreme? Chociaż widać ją już po budowie magazynu i zmianę redaktora naczelnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoczek73 1 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 a czy redakcja PE dorobiła się sztabu asystentek w nowym miejscu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kali 85 Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Mam taką nadzieję - choć nie miałem okazji jeszcze sprawdzić . Wciąż reprezentuję stolicę (Z)Dolnego Śląska i ani mi się widzi gdzieś stąd przenosić, stadion dopiero otwierają, Euro i ESK nadchodzi;))). Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Droga redakcjo PSX Extreme Wlasnie sie dowiedzialem, ze cierpie na Zespol Jelita Drazliwego. Co powinienem jesc? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Jedz wiecej kielbasy i popijaj piwem niemcu ... A tak powaznie to nie spamuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Kali 85 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Oczywiście:). Wprawdzie ze stadionu dotarłem po 1:00 w nocy do domu, ale za to odkryłem w tym rejonie idealną metę na przeczekanie, aż ruch się rozładuje - po co się cisnąć, jak można chwilę odsapnąć przy piwku?. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ładne (a przynajmniej zgrabne) te niewiasty z HP. Salutowanie w takim gronie będąc półnagim, to PROpsik. Oczywiście o ile zimna woda nie umniejszyła zalet naszego zg(red'a). Jak widać dobrze mieć układy z barmanami, a z kelnerkami jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
fabiander1 0 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Sorki, bylem sporo czasu poza obiegiem, czy moze mi ktos powiedziec co sie stalo ze sciera i magda? Z racji miejsca w ktorym przebywam czytam pismo 3-4 miesiace po wydaniu i chyba gdzie mi to umknelo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 3-4 miesiące po wydaniu? w sensie mieszkasz na księżycu bo nawet do kryminału by szybciej dotarło Sciera odszedł , napisał , że "robi sobie przerwę" - no a żona -jak to wzorowa żona- poszła "za chłopem" Cytuj Odnośnik do komentarza
fabiander1 0 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 3-4 miesiące po wydaniu? w sensie mieszkasz na księżycu bo nawet do kryminału by szybciej dotarło Sciera odszedł , napisał , że "robi sobie przerwę" - no a żona -jak to wzorowa żona- poszła "za chłopem" mieszkam po prostu w na innym kontynencie i nie ma tu dystrybucji ekstima...ktos mi je przesyla ze sporym opoznieniem, Cytuj Odnośnik do komentarza
Kali 85 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 3-4 miesiące po wydaniu? w sensie mieszkasz na księżycu bo nawet do kryminału by szybciej dotarło Sciera odszedł , napisał , że "robi sobie przerwę" - no a żona -jak to wzorowa żona- poszła "za chłopem" mieszkam po prostu w na innym kontynencie i nie ma tu dystrybucji ekstima...ktos mi je przesyla ze sporym opoznieniem, To szacunek za wytrwałość i determinację. Nie chciałbym czegoś palnąć, bo nie znam dokładnie tematu, ale PE ma także zagraniczną prenumeratę - jak mi się zdaję, możesz otrzymywać aktualne numery na bieżąco, bez aż tak wielkiego opóźnienia. Skontaktuj się z biurem i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Dokładnie, nie ma kontynentu, gdzie nie ma PE . Tak że ewentualne pytania na prenumerata@psxextreme.pl i chętnie damy znać, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 1. Czemu Perez wstydzi pokazać się swojej facjaty? 2. Jak wygląda nowa redakcja (w sensie fajnie jakby ktoś dał zdjęcie) ? 3. Co tam u nowego, growego pokolenia? W sensie dawno nie czytaliśmy co tam u Kacpra czy Patrycji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 1. Perez nie znosi zdjęć i ostatnie ma ze ślubu (bo musiał) i z komunii (bo nie był świadom ). Ale facjata była, bo Roger podstępnie gdzieś kiedyś zmajstrował fotkę ukrytym aparatem . A swoją drogą czemu od razu "wstydzi" . 2. Redakcja mieści się w piwnicy, jest szaro-buro i ciężko o fotki . A tak poważnie to postaramy się podrzucić kilka zdjęć (może Roger znowu zmontuje jakieś zakulisowe klimaty), ale to zapewne po nowym roku, bo dosłownie na dniach czeka nas przemeblowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Nie wiedziałem gdzie to pytanie umieścić, więc piszę tutaj. Czy można się spodziewać recenzji FF XIII-2 i Kingdoms of Amalur w przyszłym numerze PSX? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Kiedy można spodziewać się sesji zdjęciowej Moniki w psx extreme ?? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kali 85 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 bump Cytuj Odnośnik do komentarza
Monia.liveteam 93 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Kiedy można spodziewać się sesji zdjęciowej Moniki w psx extreme ?? A co? Zakisilbys ogora? 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 już widzę Andrzeja przed sądem "wysoki sędzio, prowokowała , pytała czy chcę zakisić. Uznałem to za zachętę bo ja zawsze chce zakisić ,kazdy to wie, po co by w takim razie pytała" ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Kiedy można spodziewać się sesji zdjęciowej Moniki w psx extreme ?? A co? Zakisilbys ogora? "zmarszczył freda" raczej Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez chris85 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kiedy można spodziewać się sesji zdjęciowej Moniki w psx extreme ?? A co? Zakisilbys ogora? Zakisłbym ogóra i to nie raz. A tak przy okazji zbliżającego się sezonu ogórkowego nie szukasz przypadkiem sugar daddyiego?? Na zdjęciach wyglądasz tak niewinnie i apetycznie więc pomyślałem że warto zapytać. Spokojnie nie gryzę. No chyba że mnie poprosisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 żywiołowa odpowiedź Moniki oznacza tylko jedno: Ona cię pragnie stary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi