Biedrona 0 Opublikowano 15 lipca 2012 Opublikowano 15 lipca 2012 Kto według was jest lepszym dostarczycielem internetu? Neozdrada czy Netia? 2 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Kiedy można spodziewać się sesji zdjęciowej Moniki w psx extreme ?? A co? Zakisilbys ogora? Generalnie po tej odpowiedzi zwiędły mi kartki w encyklopedii. Mam zapytanie do sz.p. redaktor: odpowiedź jest na Pani poziomie czy odpowiedź dostosowała Pani do poziomu usera? Chciałbym poznac odpowiedź jeśli to mozliwe. Edytowane 4 listopada 2012 przez da$io 1 Cytuj
Yuhas 8 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 Mysle ze tu chodzilo akurat o aluzje do slynnego cytatu Andrew, spokojnie:) Cytuj
Monia.liveteam 94 Opublikowano 4 listopada 2012 Opublikowano 4 listopada 2012 (edytowane) Kiedy można spodziewać się sesji zdjęciowej Moniki w psx extreme ?? A co? Zakisilbys ogora? Generalnie po tej odpowiedzi zwiędły mi kartki w encyklopedii. Mam zapytanie do sz.p. redaktor: odpowiedź jest na Pani poziomie czy odpowiedź dostosowała Pani do poziomu usera? Chciałbym poznac odpowiedź jeśli to mozliwe. Nie wierzę, że jednak istnieją użytkownicy tego forum nie znający fenomenu owego cytatu! Da$io-jak się trafnie domyślił Yuhas, odpowiedź była żartem, aczkolwiek zrozumiałym jedynie dla użytkowników PPE. Więc cóż, na Twoje pytanie mogę odpowiedzieć jedynie... twierdząco. Mój wpis został dostosowany do poziomu usera, co wcale nie świadczy o tym, że jest on niski (jak chyba sugerowałeś). Andrew ma specyficzne poczucie humoru, które akurat podzielam, dlatego nawiązałam do Jego sztandarowego wpisu. Mam nadzieję, że wystarczająco wyjaśniłam całą sprawę? Edytowane 5 listopada 2012 przez Monia.liveteam Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Kiedy można spodziewać się sesji zdjęciowej Moniki w psx extreme ?? A co? Zakisilbys ogora? Generalnie po tej odpowiedzi zwiędły mi kartki w encyklopedii. Mam zapytanie do sz.p. redaktor: odpowiedź jest na Pani poziomie czy odpowiedź dostosowała Pani do poziomu usera? Chciałbym poznac odpowiedź jeśli to mozliwe. Nie wierzę, że jednak istnieją urzytkownicy tego forum nie znający fenomenu owego cytatu! Da$io-jak się trafnie domyślił Yuhas, odpowiedź była żartem, aczkolwiek zrozumiałym jedynie dla urzytkowników PPE. Więc cóż, na Twoje pytanie mogę odpowiedzieć jedynie... twierdząco. Mój wpis został dostosowany do poziomu usera, co wcale nie świadczy o tym, że jest on niski (jak chyba sugerowałeś). Andrew ma specyficzne poczucie humoru, które akurat podzielam, dlatego nawiązałam do Jego sztandarowego wpisu. Mam nadzieję, że wystarczająco wyjaśniłam całą sprawę? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Za odpowiedź dziękuję. Jeśli chodzi o specyficzne poczucie humoru, to jak ktoś z moich znajomych ponarzeka na moje, odpowiem, że "kiszenie ogóra jest na topie" w oddatku w kobiecym wydaniu 1 1 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Sprawa z ogórem była nawet w którymś numerze PE w dziale Co Nowego w tabeli z liczbami. Sporo osób PPE dowaliło plusami za ten tekst. Swoją drogą Andrew ma dobry pomysł. Wielu czytelników oglądało już facjaty zgredów na łamach magazynu na przestrzeni lat, a Monika "chowa" się za okularami. Więc dobry pomysł z tą sesją. Może nawet cosplay z jakiejś gry. 2 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 To ten news z rekordem Andrzeja http://www.ppe.pl/news-8670-Czy_Andrzej_zakisi_ogora.html Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 7 listopada 2012 Opublikowano 7 listopada 2012 Sprawdzam etykiety w sklepie i żaden ogór nie pasuje do Andrzeja 21 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 Butch co ty robisz w Teraz rocku? to tylko chwilowe czy będziesz się udzielał ? Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 25 stycznia 2013 Opublikowano 25 stycznia 2013 Poszukuję adresu mailowego do Mazziego, czy ktoś z redakcji może potwierdzić, czy ten psxextrimowy jest jeszcze żywy? Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 (edytowane) Czy myśleliście może o założeniu równoległego czasopisma o grach retro w stylu Retro Gamer Magazine? Edytowane 6 marca 2013 przez metalcoola Cytuj
snake pliskin 5 Opublikowano 3 marca 2013 Opublikowano 3 marca 2013 (edytowane) Witam czytelnik od numerku pierwszego psx extreme Jedno pytanko nie będe zajmował zbyt wiele szasu Pytanie 1 czy HIV dalej gania na rowerku ps jak zawsze świetne listy Najlepsza gazetka o grach konsolach w kraju ps szkoda że nie ma już z nami pana Przemka ściera :confused: Edytowane 3 marca 2013 przez snake pliskin 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi