Square 8 711 Opublikowano 22 maja 2013 Opublikowano 22 maja 2013 W dziale multiplatformy powinny sie jeszcze znalezc REsident Evil i Dead Space. Resident Evil jeszcze rozumiem, ale DS po co? Chyba, że chodzi Ci o przeniesienie do podforum ogólne, to jak zapowiedzą nowe gry z tych serii to tam będzie temat.
saptis 620 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 (edytowane) W sumie racja - obecnych nie ma moze co przenosic bo musielibyscie polaczyc istniejace tematy z dzialow PS3 i X360, moze pozniej gdy pojawia sie kolejne czesci gry warto bedzie zalozyc temat w dziale multiplatform. Jednak co do REsidentow warto byloby to zrobic bo premiera kolejnej czesci juz sie zbliza. Edytowane 23 maja 2013 przez saptis
Yano 3 697 Opublikowano 24 maja 2013 Opublikowano 24 maja 2013 nie wiem czy coś źle sam zrobilem czy co ale przed chwila jak sie probowalem logować to mi wyskoczyla strona z napisem GAME OVER a w linku było podane moje hasło ("hasłowww.psxextreme.info") WTF?
ofsajd 1 116 Opublikowano 24 maja 2013 Opublikowano 24 maja 2013 mam pytanie o działanie odnośników do poszczególnych tematów, bo ostatnio zaczęło mnie to trochę irytować, a z tego co pamiętam wcześniej to działało normalnie (przed rewolucją forumową) mianowicie, są dwie sytuacje: 1 / jestem na stronie głównej, widzę dział graczpospolita i po prawej stronie że ostatni aktywny temat (ostatni napisany post być w temacie np. CW), klikam na CW z poziomu strony głównej i przechodze do CW i pierwszego nieprzeczytanego posta. 2 / jestem na stronie głównej, widzę że w graczpospolitej są nowe posty (ostatni w CW) i wchodzę do całego działu. widzę listę tematów i podświetlone te w których pojawiło się coś nowego: klikam nazwę tematu - przenosi mnie na pierwszą stronę, klikam ostatnią stronę (pod nazwą tematu) - ląduję na samym końcu, klikam ostatni post i dzieje się to samo. Czy z listy tematów da się przejść do konkretnego tematu i od razu do pierwszego nieprzeczytanego posta? wiem że można to zrobić po wejściu do tematu bo nad postami jest do tego link, ale otwierając np. 10 tematów w różnych zakładkach staje się to uciążliwe. z tego co pamiętam wcześniej działało to tak że lądowało się na pierwszym nieprzeczytanym poście.
Perez 1 817 Opublikowano 24 maja 2013 Autor Opublikowano 24 maja 2013 Obok tematu masz kółko, na które jak najedziesz myszką, masz info "Idź do pierwszego nieprzeczytanego posta" . nie wiem czy coś źle sam zrobilem czy co ale przed chwila jak sie probowalem logować to mi wyskoczyla strona z napisem GAME OVER a w linku było podane moje hasło ("hasłowww.psxextreme.info") WTF? Hmm... pojęcia nie mam. Te subdomeny w stylu archiwum.psx... czy ta, co podałeś, to pozostałości po DNS-ach (też niebawem to wyeliminujemy). Ale żeby jakiś błąd z logowaniem i widoczne hasło - pierwsze słyszę. Podrzuć ewentualnie screena na perez@psxextreme.pl, sprawdzimy.
Gość Zaqair Opublikowano 24 maja 2013 Opublikowano 24 maja 2013 Panowie da sie cos zrobic z tym sytemem cytatow? Nowy sposob cytowania jest beznadziejny,ktorys raz napisalem posta tylko po to,zeby po napisaniu zobaczyc ze cala zawartosc wyparowala i zostaly same puste cytaty Cos w tym stylu sie robi:
Perez 1 817 Opublikowano 24 maja 2013 Autor Opublikowano 24 maja 2013 Niestety nie bardzo. Tak to sobie IPB wymyśliło, a zmienianie ręcznie to zabawa plus ten sam problem przy kolejnych aktualizacjach. Mogę zasugerować, że jak w tej opcji źle się odpisuje, to można się przełączyć do źródła, gdzie widoczne są tagi cytatów. Aczkolwiek to, że zniknął tekst, to już zupełnie dziwna historia.
raven_raven 12 014 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 pozatym teraz zwiekszy sie poziom wojenek między konsolami bo w jednym temacie będą siedziec ludzie z obu konsol Jak się będziesz trzymać z daleka od tego działu to nie powinno być problemu. Serio, wojenki w działach konsolowych? Która to już osoba z kolei, która nie zauważyła, że większość niezależnie od konsoli ludzi pisze w dziale od PS3 i jakoś nie było tam żadnego problemu? Dział Multiplatformy to świetny pomysł i dobry krok w kierunku większego porządku.
Agent_Man 165 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 U mnie ostatnio pojawił się dziwny babok. Podczas przeglądania tablicy korkowej czasem jeden gif łączy się z drugim, który jest parę postów dalej na tej samej stronie. Łot da faaak ? Komuś innemu takie "coś" wyskoczyło, czy to może moja Opera zaczyna wariować ?
Perez 1 817 Opublikowano 3 czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 czerwca 2013 Aktualizacje na dzień dzisiejszy: - IPB - 3.4.4 -> 3.4.5 - kalendarz 3.3.3 -> 3.3.4 - Tapatalk 3.4.0 -> 3.4.2 W przypadku zauważonych błędów proszę o informację.
Emet 1 100 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 Krótko - zablokujcie możliwość rejestracji albo wprowadźcie ręczną aktywację po jakiejś weryfikacji konta bo znowu s(pipi)iele zakładają co chwile nowe konta i spoilerują gry w różnych tematach (przy okazji podszywając się pod innych). <_< 2
Perez 1 817 Opublikowano 3 czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 czerwca 2013 Blokada rejestracji czy weryfikacja nic nie dadzą, bo pierwsze wykluczy wszystkich nowych userów, drugie jest niesprawdzalne - po IP czy adresie mailowym cięzko zgadywać, co dany user chce zrobić. Wprowadziliśmy jednak ograniczenie, które powinno wyeliminować userów, którzy wpadają na sekundę, żeby zaśmiecić forum.
Perez 1 817 Opublikowano 3 czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 czerwca 2013 Nowy user nie ma możliwości dodania posta bez moderacji. Zobaczymy, jak będzie wyglądało to w praktyce.
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 Bóg zapłać, bo co niektórzy już gry nie kupią znając prawdziwy lub nie finał gry
Mejm 15 363 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 Jezyk wyswietlanej daty posta jest pomieszany. Posty z dzis i wczoraj sa oznaczone po polsku. Ale starsze to np 21 May, 13 Apr itd.
Gość Zaqair Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Pytanie,za 2 dni jak wiadomo e3 jest szansa,ze forum wytrzyma?
Square 8 711 Opublikowano 8 czerwca 2013 Opublikowano 8 czerwca 2013 Z forumkiem nie było ostanio żadnych problemów, więc raczej nie ma się co martwić Już bardziej o PPE można pytać, bo ten ostatnio nie wytrzymał
Perez 1 817 Opublikowano 9 czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 czerwca 2013 Pytanie,za 2 dni jak wiadomo e3 jest szansa,ze forum wytrzyma? Jest duża szansa . Forum ma obecnie swój serwer niezależny od jakichkolwiek stron (m.in. PPE). Na bieżąco monitorujemy stan serwera, tak samo będzie podczas E3.
Gość Zaqair Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 To pytanie nr.2,jaki jest limit plusow na dzien?i dlaczego tak malo
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 (edytowane) wygląda to tak: najpierw strona bardzo długo się ładuje, potem na chwile zwiesza się cała przeglądarka, po 2-3 sekundach pojawia się monit i wysypaniu się wtyczki Shockwave. Taka sytuacja jest tylko na forumku tutaj. Windows 7, Chrome Wersja 27.0.1453.116 m tak się dzieje raz na 3-4 dni. nie przeszkadza mi to jakoś mega strasznie, ale daję znać że nie wiem ocb Edytowane 27 czerwca 2013 przez waldusthecyc
Perez 1 817 Opublikowano 27 czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 czerwca 2013 Hmm... pojęcia nie mam. Jedynie co przychodzi mi na myśl, to - jak widać - brak wtyczki, co może powodować zamuły, gdy jakaś reklama korzysta z tego rozszerzenia.
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 Hmm... pojęcia nie mam. Jedynie co przychodzi mi na myśl, to - jak widać - brak wtyczki, co może powodować zamuły, gdy jakaś reklama korzysta z tego rozszerzenia. to jest zalezne od jakieś reklamy, która wywala flasha . Mam to samo. Wtyczke mam
Rekomendowane odpowiedzi