Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No to nawet niech bedzie 15min off. Od godziny probuje sie dostac do niktorych tematow i wywala bledy.

Żebym ja wiedział, ile to będzie, to bym napisał :). Jak wyżej - zazwyczaj trwało to 10 minut i było cacy, teraz aktualka wprowadza więcej poprawek dotyczących bazy, przez co forum dłużej wszystko "trawi". Na razie usunęliśmy update, jest więc po staremu - 3.4.5. 

Przeklikałem forum, wydaje się wszystko działać. Jak coś nie trybi, proszę informować. Jutro/pojutrze jeszcze raz spróbujemy z aktualką - będę informował. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

A moze ktos mi wytlumaczyc czym rozni sie moja zawartosc, od obserwowanych?

I jak dodac nowe tematy do zawartosci?

Opublikowano
  • Autor

Jak się nie mylę, to Moja zawartość odnosi się do tematów, w których coś napisałeś (i ta lista tworzy się automatycznie). Natomiast Obserwowane to tematy, które sam zdefiniowałeś bez względu na to, czy się w nich udzielasz, czy tylko czytasz. 

Opublikowano

a trzeba mieć jakas liste postow? Bo sa tematy w których cos napisałem ale mimo tego nie widnieją w zawartości.

Opublikowano

Mnie też od jakiegoś czasu "Moja zawartość" się nie do końca aktualizuje. Jeśli piszę w tematach dawno do niej dodanych - działa, ale nie dodaje nowych tematów.

Opublikowano
  • Autor

Przetestujemy to już po aktualizacji skryptu.

Opublikowano
  • Autor

Opcja "Wyświetl nową zawartość" nie pokazuje nowych postów z działu PSX Extreme i Niezależni

Szukając problemu z Moją zawartością (jeszcze przekopuję się przez różne opcje), dokopałem się do ustawień, które, nie wiem czemu, wykluczały niektóre działy z Nowej zawartości, m.in. PSX Extreme. Teraz powinno być OK. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z którego działu nie widzisz nowych postów? Dalej ten o PE?

Opublikowano
  • Autor

Moja zawartość nie działa - to ogarniemy dopiero po aktualizacji forum (o ile nowa wersja to naprawi). To, o czym pisałem, że działa, dotyczy opcji "Wyświetl nową zawartość", gdzie nie pokazywało wyników wyszukiwania z niektórych tematów. 

Opublikowano

Od dłuższego czasu zastanawiam się nad sensownością minusów i możliwością wyłączenia ich, ale zanim w ogóle miałbym ewentualnie rozpisać się na ten temat, to zapytam administrację i moderację: czy taka możliwość wchodziła by w ogóle w grę, zarówno technicznie jak i systemowo? Inaczej mówiąc, czy byłoby to w ogóle możliwe i czy system tylko z plusami uważacie za sensowny, bądź widzicie potrzebną rolę minusów której może ja nie dostrzegam.

Opublikowano

Jest możliwość wyłączenia reputacji, ew. zostawienia tylko pozytywnej (/system "lajków).

Opublikowano

Ale skąd będę mógł wiedzieć czy post jest warty przeczytania? Przecież nie będę go czytał i oceniał samodzielnie! SZALEŃSTWO!

Opublikowano

Jak dla mnie, to mogłyby zostać same minusy. Ludzie byliby gorsi i gorzejsi, nikt by się nie woził.

Edytowane przez acidizer

Opublikowano

Dobry pomysł, skończyłyby się posty na A4 pisane w pseudo-śmiesznym, ironicznym stylu (z dystansem do siebie).

Opublikowano
  • Autor

Przepraszamy za tak długi czas aktualizacji, ale należało przemielić sporo danych, stąd wyłączenie forum. 

Aktualna wersja skryptu 3.4.6. Proszę zgłaszać wszelkie uwagi. Aktualnie znane problemy:

- błąd z wyświetlaniem Mojej zawartości

Opublikowano

Plusy i minusy niech zostana, czesto mam tak ze zamiast czytac sciane tekstu patrze czy w ogole jest sens sie za to zabierac. Albo zgadzam sie z kims to daje plusika, zamiast pisac 'ten wyzej ma racje polac mu'.

nie wiem jak to moze komus przeszkadzac, moim zdaniem super opcja.

Opublikowano

Niezbyt wczytałeś się w to, co napisałem. Ja zacząłem temat wyłączenia minusów, tak, by tylko plusy zostały.

Choć ja o systemie reputacji nie mam podobnego zdania, jeśli już mówimy o całości.

Opublikowano

dla mnie moglby by one nie istniec, tym bardziej ze byly juz przypadki ze ktos sam siebie plusowal lub tworzyl pelno alterow zeby dawac minusy xD 

z drugiej strony jak juz chcecie miec tylko plusy to niech zostanie tak jak jest, bo czasem ktos taka glupote napisze ze nie pozostaje nic innego jak dac minusa, a jak kogos jeszcze dupa o to boli to na forumku przez to jest weselej ;)

Opublikowano

Niezbyt wczytałeś się w to, co napisałem. Ja zacząłem temat wyłączenia minusów, tak, by tylko plusy zostały.

To już w ogóle nie ma sensu. Lizanie się po kutaskach jak na fejsiku albo neogejo. IMO jest dobrze jak jest

Opublikowano
Aktualna wersja skryptu 3.4.6. Proszę zgłaszać wszelkie uwagi. Aktualnie znane problemy:

- błąd z wyświetlaniem Mojej zawartości

Chodzi o aktualizację historii swoich postów w "moja zawartość"? Z tego co widzę, nadal ostatnim postem jaki jest tam pokazany jest mój wpis z 5 września (korzystając z filtra "Tylko posty").

Opublikowano
  • Autor

Tak, o to chodzi i jeszcze z tym walczymy. Nawet osoba, ktora robila audyt forum, na razie nie znalazla rozwiazania. Niby wszystko dobrze skonfigurowane, a wyglada jakby modul od tego 5-6 wrzesnia po prostu nie wyswietlal zawartosci.

Opublikowano

Perez, ogólnie cała przeglądarka jest zrypana i nie wyświetla postów od września. Sortowanie w niej też nie trybi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.