Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hmm mam tę samą wersję i nic się nie zmieniło. Może coś ze słownikiem Ci się skopało?

a0188e978119d80b.jpg

Edytowane przez _Red_
  • Plusik 1
Opublikowano

Dzieki Red. Screen pomogl. Nie mialem zaznaczonej opcji "Polski". O tyle dziwne, ze tylko w przypadku foruma musialem ja sobie wlaczyc manualnie. Wszedzie indziej samo zadzialalo.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Gość Zaqair
Opublikowano

Czy jest szansa,na wprowadzenie obslugi twitter?A dokladnie chodzi mi o opcje wklejenia kodu w post,zeby wyswietlal sie tweet.

Opublikowano

Kwestia zdefiniowania media tagu. Niestety nie widzę nigdzie takiego. Jeśli komuś wpadnie w ręce, proszę o info i dodamy. 

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego Titanfall ma 2 tematy? PC i Xbox One. Przecież gra kwalifikuje się jako multiplatforma, więc powinna mieć jeden temat w Ogólne w Multiplatformach. 

Edytowane przez Blue
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Gry na PC maja osobne tematy,zeby nie bylo wojnny miedzy pc i konsolami.  Multiplatformach sa gry ktore wychodza na obie konsole.

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

Objection

Gry takie jak Witcher 3, Watch_Dogs czy Assassin's Creed IV: Black Flag również mają (będą miały) wersje PC, jednak nie mają odpowiadających im tematów. Osoby, które grają na PC lub wyczekują by na nim właśnie zagrać w te gry, wypowiadają się w dziale multiplatformy. 

Po za tym, tak jak może dochodzić do wojenek pomiędzy PC a konsolami, może dochodzić do wojenek pomiędzy wersjami na poszczególne platformy (vide MGS: GZ które lepiej chodzi na PS4). Jest temat do tego odpowiedni na forum, więc w tych tematach dla nicponi powinny wystarczyć ostrzeżenia i bany. 

Opublikowano

przy łączeniu działów i tworzeniu nowego "drzewka" tematów ustaliliśmy, że multiplatformy konsolowe łączymy, pc pozostaje osobne.

między piecem a konsolami są większe różnice niż między samymi konsolami. stąd taka decyzja i tak jest najlepiej.

o metody wychowawcze w razie wojenek nie masz co się martwić ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego może mi nie działać integracja z facebookiem? Po próbie ustawienia tego w profilu pokazuje mi się błąd "Błąd

App Not Setup: The developers of this app have not set up this app properly for Facebook Login.
"
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy istniałaby możliwość stworzenia oddzielnego działu dla serii Assassin's Creed ? Seria rok w rok się rozrasta i utrzymuje całkiem zadowalający poziom. Dodatkowo dużo osób z forum w nią gra i wykazuje zainteresowanie kolejnymi częściami. Dobrze byłoby zebrać tematy o każdej z części w jedno miejsce + ewentualnie stworzyć parę dodatkowych, np.: o fabule. 

Opublikowano

@terror: wybacz, gdzieś to mi umknęło. Podpytam moderację, czy coś z tym będziemy działać. 

Z ogłoszeń forumowych - z piątku na sobotę w godz. 22-6 mogą wystąpić przerwy w funkcjonowaniu forum związane z aktualizacją serwerów. 

Opublikowano (edytowane)

Nadal nie działa. Używam chrome. Wyczyszczenie ciasteczek też nic nie pomogło :( A chce wkleić tylko odnośnik z ikonką do statsów z BF4.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

Napisz do któregoś z adminów, żeby spróbował Ci zmienić. Jeżeli tobie nie wyskakuje żaden komunikat o błędzie to może u nich się pojawi. Może link jakiś felerny, podeślij na PW to się sprawdzi.

Opublikowano

Wyślij mi na PW to co chcesz wkleić. Sprawdzimy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...