Emet 1 090 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Tak sobie... tylko przypominam o swoim problemie, bo być może o nim zapomnieliście
Yano 3 697 Opublikowano 15 sierpnia 2014 Opublikowano 15 sierpnia 2014 nie wiem dlaczego tak się dzieje ale ostatnio kilka razy gdy próbowałem wejść na ppe.pl to automatycznie przerabiało mi na "m.ppe.pl" i firefox wywalał mi error o błędnym przekierowaniu gdy kasowałem ręcznie w adresie "m." to i tak się dodawało ponownie i nie mogłem wejść na ppe.pl mimo że miałem tak już kilka razy to po jakimś czasie problem sam sie naprawiał
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Miałem identycznie.
Perez 1 721 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 sierpnia 2014 Emet, pamiętam, tylko za nic pomysłu nie mam. Skórki były odświeżane przy okazji instalacji ostatnich dodatków, ale nie widać, aby po tym były jakieś problemy, stąd dziwi mnie, że akurat na PS3 coś się kaszani. Yano, ten problem miałeś dzisiaj/wczoraj? Był kilka dni temu, ale bodaj od środy usunęliśmy (a przynajmniej tak myślimy) ten problem z przekierowaniem.
Gość Kyo Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Emet - ja właśnie sprawdziłem i u mnie forum wygląda i wczytuje się normalnie na PS3. Wchodziłeś w narzędzia i usuwałeś zawartość bufora, cookies i historię etc.?
Square 8 609 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Ja odpalałem wczoraj i też wszystko wysypane było. Nic nie usuwałem, bo wcześniej działało bez problemów, ale rzuci się okiem.
Gość Kyo Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 No u mnie wygląda wszystko ok. (sry za jakość - robione tabletem)
Emet 1 090 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 (edytowane) Kilka razy czyściłem wszystko w przeglądarce w PS3 i nadal forum jest wykrzaczone e: Właśnie zobaczyłem, że z PPE jest to samo. e2: To samo jest z pssite. Edytowane 16 sierpnia 2014 przez Emet
Emet 1 090 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Sry, że zawracam głowę, ale wiecie Coś musi być na rzeczy.. może coś związanego z serwerem, bo jesteście na jednym z PSSite i wszystko się krzaczy na PS3. Wątpie aby miało to znaczenie, ale internet mam z vectry, na PS3 w teście połączenia jest NAT 1. 1
Perez 1 721 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2014 Pamiętam o Tobie, ale zabij, pojęcia nie mam. U siebie ostatnio sprawdzałem na Vicie i PS3 i śmiga. I nie jesteśmy na jednym serwerze z PS Site . Tam też Ci nie hula forum?
Emet 1 090 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Wykrzaczone jest PPE, forum PE i portal PS Site. Ich forum działa.
Square 8 609 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Ja wprawdzie sprawdzałem tylko forumek, ale też cały czas jest wysypane. Nie da się tego przeglądać w takiej formie :confused:
Emet 1 090 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Widzę, że nic z tego nie będzie Chyba pozostaje mi sie czekać do następnej aktualizacji silnika. Może wtedy przy okazji/przypadkiem się naprawi..
Perez 1 721 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 29 sierpnia 2014 Zabij, ale nie ma na to pomysłu. Przed chwilą przebudowałem (czyt. odświeżyłem cache) jasny skin. Spróbuj u siebie na konsoli poczyścić ciastka - może w końcu załapie.
Colin 1 974 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Drodzy użytkownicy, na forum pojawiła się nowa grupa. Jest to faza pośrednia pomiędzy Użytkownikiem a Senior Memberem. Grupa ta przeznaczona jest dla wyrazistych, wyróżniających się i bardzo aktywnych userów, którzy tworzą klimat oraz życie tego wspaniałego forum. Sztywnych kryteriów wyborów nie ma. Ci co mają zostać wyróżnieni to zostaną wyróżnieni. Jeśli nie od razu to na dniach. Przesadni pieniacze z CW, osoby z dużym dorobkiem warnów czy niezbyt pozytywną opinią (i nie chodzi mi tu tylko o plusiki) nie mają co się nawet dopominać Dziękuję za uwagę.
Karas 433 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Ech teraz przynajmniej wiem czemu nagle obrodziło Premium Memberami i na jakiej zasadzie to działa. Dość ciekawy sposób na rozruszanie forumowego towarzystwa , jak swego czasu wprowadzenie leveli i osiągnięć na portalu
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Drodzy użytkownicy, na forum pojawiła się nowa grupa. Jest to faza pośrednia pomiędzy Użytkownikiem a Senior Memberem. Grupa ta przeznaczona jest dla wyrazistych, wyróżniających się i bardzo aktywnych userów, którzy tworzą klimat oraz życie tego wspaniałego forum. Sztywnych kryteriów wyborów nie ma. Ci co mają zostać wyróżnieni to zostaną wyróżnieni. Jeśli nie od razu to na dniach. Przesadni pieniacze z CW, osoby z dużym dorobkiem warnów czy niezbyt pozytywną opinią (i nie chodzi mi tu tylko o plusiki) nie mają co się nawet dopominać Dziękuję za uwagę. I jak tu takiemu odmówić ? 4
Perez 1 721 Opublikowano 4 września 2014 Autor Opublikowano 4 września 2014 Sierpień za nami: Posty: 25 888 (drugi wynik po czerwcu 2014, począwszy od stycznia 2008) Nowych rejestracji: 111 Nowych tematów: 276 Fora z największą liczbą wyświetleń tematów (TOP 10; Te statystyki pokazują liczby wyświetleń dla tematów utworzonych w wybranym okresie czasu, a nie liczby wyświetleń w wybranym okresie czasu.): Władza, Kobiety, Pieniądze - 20 850 PS4 - 15 838 Sony - 11 127 Ogólne - 3408 Opinie, komentarze - forum, magazyn - 3218 Nintendo - 2547 Microsoft - 2372 Kupię - 2171 Hyde Park - 2138 Inne - 1398
Emet 1 090 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Nie wiem czy to przypadek.. ale forumek znowu zaczął działać na PS3. Co prawda widzę, że nie wszystko jest jak trzeba (np. pole do pisania posta jest malutkie i ne wyświetlają się żadne dodatkowe opcje), ale przynajmniej da się znowu w miarę normalnie przeglądać i czytać, co piszą tutejsi psychole Jeśli to nie przypadek, to dzięki Edytowane 5 września 2014 przez Emet
Perez 1 721 Opublikowano 5 września 2014 Autor Opublikowano 5 września 2014 Nie, no skąd, jak przypadek . Ostatnio sporo majstrowaliśmy w panelu, ale raczej byłby to zbieg okoliczności (bo jednak o inne rzeczy chodziło), co tylko potwierdza, że dalej nie mam pojęcia, co było powodem wysypania się forum, a teraz jego (prawie) naprawienia.
Emet 1 090 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) A teraz (tak żeby było śmieszniej) znowu jest wykrzaczone Edytowane 5 września 2014 przez Emet
Yano 3 697 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 (edytowane) mam pytanko - da się jakość sprawdzić ile plusów i minusów przydzielił dany użytkownik innym ludziom? przyznam że najabrdziej mnie ciekawi ile ja dałem plusów i minusów, bo mam wrażenie że bardzo sporadycznie korzystam z tego "środka ekspresji emocji" i ciekaw jestem jak wyglądają statystyki, bo mam wrażenie że dałem zaledwie kilka(naście)dziesiąt minusów odkąd sie pojawiły na forum, plusów za to nieco więcej ale też mało. a mam wrażenie że niektórzy codziennie wykorzystują swoje limity + i - EDIT jeszcze jedno - kiedyś można było sprawdzić statystyki postowania, był wykres pokazujący ile postów się pisało o jakiej godzinie itp, przed chwilą tego szukałem i nie znalazłem, już skasowaliście tą możliwość? Edytowane 6 września 2014 przez Yano 2
Bansai 11 198 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 (edytowane) Na profilu ow uzytkownika masz kategorie reputacja ktora w prawym gornym rogu ma 2 opcje; "otrzymana i rozdana" - innej opcji chyba nie ma wiec musisz wertowac kazdy plus/minus jaki dal. Edytowane 6 września 2014 przez Bansai
Square 8 609 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Nie ma tego ficzera w tej chwili na forum, pisałem o tym na poprzedniej stronie. 1
Rekomendowane odpowiedzi