Yano 3 697 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 (edytowane) Banasi dzięki za odpowiedź, chociaż ta opcja sprawdznia rozdanej reputacji nie pokazuje do końca tego co chciałem, ale zawsze coś z obliczeń wynika że w trakcie 7 lat przyznałem ok 350 plusów i minusów w sumie, niestety nie ma możliwości żeby sprawdzić w szybki sposób ile było konkretnie plusów a ile minusów jednak na szybko porównałem to z pierwszym lepszym użytkownikiem (padło na ragusa) i on przydzielił w sumie ok 2500 plusów i minusów w sumie ( w sumie), czyli tak jak myślałem, jestem oszczędny w tej kwestii Square przepraszam że zapytałem o coś co było na poprzedniej stronie, przyznaje że nie śledzę tego tematu zbyt dokładnie Edytowane 6 września 2014 przez Yano
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Fajna opcja by była popracujcie nad tym! Z tego co pamiętam to jakieś rok temu, może trochę więcej można było sobie sprawdzić ile postów się napisało w danych tematach/działach, w jakich godzinach ile postów się pisało i dużo, dużo więcej. Miło by było jakby to wróciło.
Square 8 609 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Z tego co ja pamiętam to to znikło w 2012 roku Jak wspomniał Perez na poprzedniej stronie można potestować z jakimiś dodatkami, ale muszą działać na aktualnym skrypcie. Z tego co widać po komentarzach do tych statystyk, to nie trybią one dobrze albo w ogóle na wyższych wersjach niż 3.3 :confused: @Yano Nie musisz przepraszać, po prostu odpisałem no ale czytaj uważnie temat
Gość _Be_ Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 jest jakaś opcja żeby dodać jakieś nowe paczki z emotkami? bo trochę bieda, że są praktycznie tylko te, które pamietam od 2004 roku. Pope jest na mojej liście must be
Perez 1 721 Opublikowano 21 października 2014 Autor Opublikowano 21 października 2014 jest jakaś opcja żeby dodać jakieś nowe paczki z emotkami? bo trochę bieda, że są praktycznie tylko te, które pamietam od 2004 roku. Pope jest na mojej liście must be Opcja jest zawsze . Podrzuć jakieś konkretne namiary i się zobaczy. PS Pope dorzucony.
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 (edytowane) bluber, nie mów, że podrzuciłeś emotki z nikogo? Edytowane 22 października 2014 przez Ludwes
Yano 3 697 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Hej psujecie cos w wersji mobilnej forum? Bo od wczoraj nie dziala mi część funkcji np ten gorny panel ktory pozwala wejsc w skrzynke albo na glowna stronei spoilerow nie da sie otworzyc nie moge też kliknąć na posta zeby sie pojawil guzik "edytuj" mam tak na nadroidzie sgs3 Edytowane 30 października 2014 przez Yano
Perez 1 721 Opublikowano 30 października 2014 Autor Opublikowano 30 października 2014 Ten sam tel. i wszystko smiga.
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Primo usuń cache Yano, secundo zainstaluj sobie tapatalk
Square 8 609 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Wszystko działa bez tapatalka. A jak już przy wersji mobilnej jesteśmy, to spoilery pokazuje jako Show, a jak klikniemy to wyświetla już po polsku i napis nie mieści się w przycisku
Yano 3 697 Opublikowano 30 października 2014 Opublikowano 30 października 2014 Primo usuń cache Yano, secundo zainstaluj sobie tapatalk taptalka nie chce ale wyczyszczenie cache pomogło, dzięki
Kosmos 2 712 Opublikowano 2 listopada 2014 Opublikowano 2 listopada 2014 (edytowane) Licznik postów jest zatrzymany ? Chyba mi nie wskakują, a przynajmniej nie zawsze. Edytowane 2 listopada 2014 przez Cosmos
Yano 3 697 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 (edytowane) witam wszelkich adminów i szefów mam pytanie - czy forum ostatnio wprowadziło jakąś nową funkcję zmniejszania obrazków? do tej pory każdy wielki obrazek był automatycznie scalowany do mniej-więcej 800x600, i to było fajne i przydatne ale 2 dni temu, oraz dziś przed chwilą zauważyłem pewną zmianę 2 dni temu wrzuciłem screena z BF3 pokazującego przyżądy celownicze FAMASa, i gdy go wrzuciłem to wyświetlał się standardowo - czyli wielka fotka (pewnie 1080p) wyświetlała się jako 800x600 albo coś koło tego. jednak gdy następnego dnia z innego kompa zobaczyłem tego posta to fotka wyświetlała się jako miniaturka, ok 300x150 px, to mnie zdziwiło ale pomyślałem że to jakiś jednorazowy przypadek jednak dziś, z godzinę temu napisałem posta który zawierał kilka niewielkich animowanych gifów i jeden spory statyczny gif, który się lekko przeskalował. i gdy najpierw zobaczyłem tego posta to wyglądał normalnie - czyli animowane gify były animowane i w normalnej wielkości ale kilkanaście minut potem znowu otworzyłem ten temat i odpisałem na nowego posta, i przwijam do góry i widzę że w poprzednim poście wszystkie obrazki są bardzo zmniejszone (wręcz do poziomu miniaturki), a animowane gify nie są już animowane tylko są statycznymi obrazkami pokazującymi pierwszą klatkę animacji z gifa. o co tu chodzi? czy forum ma nowy system zmniejszania obrazków? zmniejszania i odbierania animacji? jestem w stanie się z tym pogodzić, ale problem pojawia się gdy klikam na tą nową miniaturkę i otwiera mi się... dokładnie taka sama statyczna miniaturka! serio coś jest nie tak. rozumiem że na potrzby mobilnego internetu GIFy się miniaturyzują i nie animują, ale jak się na nie kliknie to powinna pojawać się całość gifa, a nie identyczna statyczna miniaturka. przecież w obecnej chwili wrzucanie jakiejkolwiek animacji na forum jest bez sensu bo i tak cała animacja zmienia się w statyczną miniaturkę serio mnie to zastanawia bo wrzucanie gifów, zarówno z nowych gier jak i z meme, to jest coś co było często na forum i bóg widział że to było dobre, dlatego pytam się - co oznaczają te statyczne miniaturki których nawet nie da się rozwinąć do pierwotnego pełnego GIFa? serio zróbcie coś z tym bo to dziwne, bardzo proszę Edytowane 5 grudnia 2014 przez Yano
Perez 1 721 Opublikowano 5 grudnia 2014 Autor Opublikowano 5 grudnia 2014 Z forum nie działo się nic od dobrych kilku tygodni - żadnych aktualizacji, nowych wtyczek etc., bo nie ma takiej potrzeby. Podrzuć konkretne linki do postów.
Yano 3 697 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 proszę bardzo, ten post, mimo że jego połowa dotczy kociej kupy to w drugiej połowie miał wrzucone 3 gify. dwa niewielkie i animowane, i jeden spory statyczny. gdy zapodałem posta obrazki wyświetlały się tak jak zawsze http://www.psxextreme.info/topic/99359-co-cie-w-życiu-w(pipi)ia/?p=3272350 jednak kilkanaście minut później gdy otworzyłem ten temat zobaczyłem że wszystkie obrazki zostały poważnie zmniejszone i żaden z nich nie jest animowany. co gorsze gdy sie kliknie na obrazek to zamiast zobaczyć go w pełnym animowanym rozmiarze widać dokładnie taką samą miniaturkę tutaj drugi przykłąd http://www.psxextreme.info/topic/89336-pokaż-swoją-twarz/?p=3271428 jeszcze wczoraj obrazek z tego posta (który jest duży) wyświetlał się standardowo, czyli jak nieco zmniejszony, mniejwięcej do szerokości 800px ale dziś wyświetla mi się jako miniaturka, w dodatku jak na niego klikam to nadal jest miniaturka (200x125px) a nie pełny rozmiar serio zastanawiam się co się dzieje, czy tylko ja to widzę w ten sposób?
Square 8 609 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Coś skopane linki do tych gifów są. Wrzucam jako test. A tutaj ten twój, który nie działa
Yano 3 697 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 hmmm czyżby to był kompletny zbieg okoliczności że fotki które wrzuciłem 2 dni temu zeszły do miniaturki, a gify dziś też stały się statycznymi miniaturami? no jest to możłiwe, ale to dosyć dziwne dla testu wrzucam gifa czy on też się zminiaturyzuje? wiecie dziwi mnie to o tyle że na forum wrzucałem już tysiące obrazków i gifów i nie pamiętam żeby któryś z nich zamienił się w statyczną miniaturę, dlatego byłem zdziwiony i dlatego napisałem w tym temacie
Zdunek 1 121 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Kiedy naprawicie ten błąd z nieliczonymi postami z WKP?
Perez 1 721 Opublikowano 6 grudnia 2014 Autor Opublikowano 6 grudnia 2014 Nie ma czego naprawiac, bo system dziala OK. Po prostu w WKP zliczanie jest wylaczone.
Square 8 609 Opublikowano 11 grudnia 2014 Opublikowano 11 grudnia 2014 Można, napisz do któregoś z adminów.
zorkadar 0 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Witam Nie działa mi opcja odznacz jako przeczytane?, obojętnie na jakiej przeglądarce mam to samo :-(
Yano 3 697 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 mam pytanie dosyć może głupio to zabrzmi dało by się wprowadzić na forum tryb "pijanego" ? człowiek wiedząc że będzie pił uruchamiał by taki tryb, i będąc w nim przed wysłaniem jakiegokowliek posta dostawał by pytanie "czy jesteś pewny że chcesz to napisać?" oraz na potwierdzenie musiał by wypełnić jakąś porąbaną capche w stylu żeby wyłączyć tryb też trzeba by wpisać trudną capche taki tryb uchronił by wielu użytkowników przed pisaniem głupich postów i dostawaniem warnów
Colin 1 974 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 i tak nikt dobrowolnie by tego nie uruchomił bo po co.
Rekomendowane odpowiedzi