Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to następnym razem po prostu nie będzie pisał. chyba że jest niereformowalny to sam sobie problem robi bo nie może się powstrzymać ;)

Opublikowano

To nie lepiej wprowadzić dla ciebie happy hours bez warnów z piątku na sobotę jak walisz wódkę do monitora? Powiedzmy 20:00-04:00.

Opublikowano (edytowane)

@Yano

Trzeba po prostu uskuteczniac zasade "Piles ? Nie pisz" a nie jakies zabezpieczenia wprowadzac xD

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Coś jest nie tak, bo nie mogę pisać postów. Nie mam bana, ale po wduszeniu przycisku "napisz" nic się nie dzieje.

Muszę wybierać "więcej opcji" i tam dopiero mogę kliknąć "dodaj", chociaż widzę, że i teraz nie działa mi to:

erh1fp.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nie, mam dwie przeglądarki: jedna do szpiegującego fejsa i druga do wszystkiego innego. Wyczyściłem cache, dalej nie działa.

---

Edycja:

Już działa:)

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano (edytowane)

Ja mam podobny problem jak kolega grzybiarz. Założyłem temat (dwa raz) - zniknęły. Napisałem - posty (dwa razy) zniknęły. Ciekawe jak szybko zniknie ten post - pewnie nikt nie zdąży go przeczytać. Mam Firefoxa

Widzę że ten post nie znikł. Ale inny napisany w innym dziale, znikł po kilku minutach...:(

Edytowane przez steve
Opublikowano

Wybaczcie chwilową zwiechę strony głównej - efekt uboczny aktualizacji. 

Forum zostało zaktualizowane do najnowszej obecnej wersji - 3.4.7. Jak wyłapiecie jakiś błąd, proszę o informację. 

Opublikowano (edytowane)

W mobilnej wersji przy próbie oznaczenia działu jako przeczytany (przy naciśnięciu w dymek po lewej) pojawia się komunikat:

UPS! Coś poszło nie tak.

[#20312,1] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza (jeśli jest dostępny).

Wcześniej działało bez problemu. Przeglądarka chrome, nexus 5, android 5.0.1

Dziwne. Problem ogranicza się do pod-działów. Główne działy mogę "czyścić" bez błędu.

Edytowane przez Shankor
Opublikowano

Ta wyszukiwarka działa tak słabo, że lepiej wpisywać nazwy tematów w google:/

"Brak wyników dla 'klocki lego'.", a wpisanie "playstation plus" pokazuje mi tematy z targów i wii u.

No i to też wkurza:

Kontrola antyfloodowa jest aktywna. Należy odczekać 10 sekund przed rozpoczęciem kolejnego wyszukiwania.

Może tą kontrolę usunąć dla tych co mają xx postów?

Opublikowano

To nie kwestia antyflooda. Po ostatniej aktualce cos index szwankuje i stad takie wyniki. Juz zglaszalem adminowi, czekam jeszcze na wiesci.

Opublikowano

To nie kwestia antyflooda, ale czasem coś szukam i te 30 sekund denerwuje. Można je zmniejszyć, albo najlepiej usunąć? Spamboty i tak są tu szybko tępione.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Można zwiększyć wyświetlenie na profilu nie 5, a 10 ostatnich postów? W sumie pisuje się w różnych działach, a "wyświetl nowe posty" nie działa z grupowcami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...