Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Po stażu wyświetla, a i tak nie zobaczysz wszystkich bez wchodzenia w kalendarz.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 164,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Ech, znowu search nie działa, a działał. No i czy mozna zwiększyć liczbę ostatnich postów na profilu, z 5 na 10?

Jak się dużo postów pisuje, to potem się nie pamięta, gdzie się pisało, a grupowce się nie odkrywają po kliknięciu "pokaż nowe posty".

Opublikowano
  • Autor

Ech, znowu search nie działa, a działał. No i czy mozna zwiększyć liczbę ostatnich postów na profilu, z 5 na 10?

Jak się dużo postów pisuje, to potem się nie pamięta, gdzie się pisało, a grupowce się nie odkrywają po kliknięciu "pokaż nowe posty".

Nie działa już dłuższy czas, ale niebawem szykują się przenosiny na nowy serwer, to już ogarniemy kompleksowo. 

Co do ilości - z poziomu opcji tego nie widzę, więc gdzieś w kodzie trzeba zmieniać, a tutaj brak wiedzy :).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Forum będzie przenoszone dzisiaj (zaraz) na nowy serwer. 

Teoretycznie całość będzie odbywała się w tle, praktycznie gdyby coś nie działało, to proszę o cierpliwość. Po południu powinno być wszystko zrobione. 

Opublikowano
  • Autor

I gotowe. Jak jakieś błędy - zgłaszać. 

Wyszukiwarka też już chodzi, chociaż trochę zamula, ale to ze względu na wielkość forum. Mamy jeszcze opcje do przetestowania, ale to w swoim czasie. 

Opublikowano

Zniknelo troche postow w okolicy 11:00 ale na to sie juz chyba nic nie poradzi.

Opublikowano

A zastanawiałem się dlaczego ktoś mojego posta usunął :D

Opublikowano

Daty znow sa wyswietlane w jezyku angielskim: "Napisano 11 March 2015 - 14:52" (post Lucka).

Opublikowano
  • Autor

Daty znow sa wyswietlane w jezyku angielskim: "Napisano 11 March 2015 - 14:52" (post Lucka).

Zobacz na dole forum, czy czasem nie masz angielskiego odpalonego. U mnie wszystko OK. 

Opublikowano

Mialem pl ale dalem na usa i znow na pl i nadal jest March.

Pamietam, ze kiedys zglaszalem identyczny przypadek, nie pamietam jednak jak to zostalo rozwiazane.

Opublikowano
  • Autor

W pierwszej kolejnosci czyszczenie cookies i najlepiej pamieci podrecznej.

Opublikowano

Mam to samo. Czyszczenie nie działa. Przeglądarka u mnie to Firefox.

Opublikowano

zerknij poprzednią stronę, nie tylko ty masz problem. perez na tropie, cierpliwości ;)

Opublikowano
  • Autor

Rzućcie najlepiej jakimś screenem i info, jaka przeglądarka. 

Opublikowano

Ctrl+F5

Opublikowano
  • Autor

Jeśli samo Ctrl+F5 nie pomoże, to proszę jeszcze usunąć wszystkie ciastka związane z forum i zalogować się jeszcze raz (u mnie to wystarczyło). 

OK, coś jednak z tym odświeżaniem nie halo, najwyraźniej jakieś popłuczyny po przenosinach na nowy serwer. Zgłoszone, czekam na info od admina. Gdyby komuś nie wyświetlało pełnego edytora, to proszę jeszcze ewentualnie opcję z Ctrl+R.

Opublikowano

ctrl + R też nie działa (firefox 36.0.1)

Opublikowano

firefox 35.0 - wyczyściłem cały cache, wszystkie cookie, ctrf+f5 i ctrl+r nie pomogło

brak emotów i nie da sie cytować

zmiany są złe

Opublikowano

Firefox 36.01. Żadna z podanych metod nie działa.

Opublikowano

Potwierdzam problemy z Firefoxem. Brak emotów i wszystkich innych opcji edycyjnych...

Opublikowano

dodam tylko, że na chrome to samo, a przy edycji posta "TypeError: ipb.textEditor.getEditor(...) is undefined"

Opublikowano

To samo co wyżej, najnowszy firefox, nawet żeby dodać posta muszę kliknąć więcej opcji i dopiero dodaj odpowiedź.

Opublikowano

chrome na macu nie da sie edytowac postow, natomiast na safari smiga az milo 

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.