Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Sprawdzilem, ze na Internet Exploderze tez wszystko lezy i kwiczy. Do roboty Panowie admini!

PS: Post dodaje tylko przez "Wiecej opcji".

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano
  • Autor

Problem zgloszony, czekam na info od admina zajmujacego sie serwerem, bo to najpewniej z tym zwiazane.

Opublikowano

Sprawdzilem, ze na Internet Exploderze tez wszystko lezy i kwiczy. Do roboty Panowie admini! PS: Post dodaje tylko przez "Wiecej opcji".

I tutaj lezy problem... IE :D

Opublikowano

Dlatego przesiadłem się na chrome. Już dawno tu pisałem, że na IE nie da się postów pisać.

Opublikowano

Cytuj i Odpowiedz tez nie dzialaja.

Opublikowano

Cytuj i Odpowiedz tez nie dzialaja.

U mnie działa, korzystam z Opery nic nie zmieniałem :)

Opublikowano

Sprawdzilem, ze na Internet Exploderze tez wszystko lezy i kwiczy. Do roboty Panowie admini! PS: Post dodaje tylko przez "Wiecej opcji".

I tutaj lezy problem... IE :D
Być może tak, ale na Forefoxie też wszystko leży. IE sprawdziłem z czystej ciekawości. Nie używam tej przeglądarki na co dzień.
Opublikowano

Notka dla Pereza - nie robic updatu foruma w piatki.

e: a to jednak byla sroda.ps. edycja nie dziala rowniez, wywala blad.

Opublikowano

no hej, nie działą mi na firefoxie i na IE pisanie postów, na ie odkąd pamiętam, na mozilli od dzisiaj rana, tydzień temu też miałem jakieś cyrki na chrome

Opublikowano
  • Autor

Mejm, juz sie nauczylem, zeby nie robic jakichkolwiek zmian, jak pod reka nie ma osob, ktore za nie odpowiadaja. Problem w tym, ze wszystkich ewentualnych problemow sie nie przewidzi. Ten obecny to w ogole jakis wynalazek.

Opublikowano

Nigdzie nie działa. Tylko nie wiem, czy wybranym userom, czy wszystkim :/

Opublikowano

wczoraj jeszcze na safari wszystko chodzilo super, dzisiaj lipa jedynie pozostaje tapatalk

o znow chodzi ;d

Edytowane przez kubson

Opublikowano
  • Autor

Proszę testować. Sprawdzałem u siebie na IE i Chromie i jest pełny edytor. 

Gdyby wciąż nie było, to ctrl+R lub ctrl+F5 lub/i czyszczenie cookies i pamięci podręcznej. 

Opublikowano

Wczoraj wszystko działało bez problemu, dziś nie mogę dodawać postów (FF i Chrome). Czyszczenie ciastek nie pomaga.

Opublikowano

Tez mi sie przed chwila cos zepsulo, posty pisac moge, ale emotki, edycja etc. nie wchodza w gre, probowalem wszystkie sposoby, nawet FFoxa przeinstalowalem (mialem stara wersje wiec uznalem ze dobry moment na upgrade) i bez zmian.

Opublikowano
  • Autor

OK, czyli walczymy dalej. 

Opublikowano

Też nie działa mi na żadnej przeglądarce,tylko fon.Ciasteczka były czyszczone,jak i wszystko inne.

Opublikowano

Mi z pisaniem wszystko działa, a jedyne co wyłapałem to, że przy najnowszych postach wyświetla godzinę, a dopiero po kolejnym odświeżeniu strony "minutę temu".

ei1qie.png

Ale to akurat jest bezpośrednio związane z ustawionym czasem na forumku, więc można łatwo naprawić.

Wiąże się to jeszcze z tym, że nie zawsze odznaczy jako przeczytany temat.

Opublikowano

Nie działa opcja przypomnienia/resetu hasła. Nie ważne czy wpisuję login, maila, czy oba, żaden mail nie przychodzi. W spamie też pusto.

Już pomijam fakt, że nie wyświetla opcji BBCode oraz wywala jakieś błędy przy pisaniu postów...

Opublikowano

Jak próbuje wejść w pełny edytor pierwszego posta Platinum Club to wywala "500 Internal Server Error" :/

Czyżby za dużo znaków?

Opublikowano

U mnie wszystko smiga bez zadnych problemow  :kaz:

Chrome, OSX

Opublikowano
  • Autor

Nie działa opcja przypomnienia/resetu hasła. Nie ważne czy wpisuję login, maila, czy oba, żaden mail nie przychodzi. W spamie też pusto. Już pomijam fakt, że nie wyświetla opcji BBCode oraz wywala jakieś błędy przy pisaniu postów...

Maile fix, testuj. 

Co do tego edytora nieszczęsnego - to jest jakaś kosmiczna sprawa. W podobnych przypadkach na innych forach okazywało się, że czasami miało to związek z reklamami. Co lepsze, u niektórych był to problem związany z tym, jakie cookies miał u siebie user i nic tu serwer nie miał do rzeczy. Stąd trochę takie szukanie igły w stogu siana. Nasz admin np. godzinę odświeżał tematy, edytor i za nic mu nie chciał wskoczyć ten uszkodzony, aby naocznie to sprawdzić. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.