Square 8 555 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Wklejasz tylko link czy używasz jakiegoś BBCode?
Gość Zaqair Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Do tego postu probowalem dac link z opcji share i link z gory. Oba wyskakuja jako sam link. Edytowane 2 maja 2015 przez Zaqair
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) bo wkleja się z http://, a nie z https:// jutub się zmienia Edytowane 2 maja 2015 przez grzybiarz
Square 8 555 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Ja zawsze wklejam sam link i jeszcze nie miałem z tym problemu, może tak próbuj, albo to co podał grzybiarz.
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 maja 2015 Opublikowano 3 maja 2015 Forum chyba się znowu sypie, Tokar pisze, że mu wpisów w shoutboksie nie odświeża i ja miałem kilka razy to samo. Do tego zauważyłem, że ze statusami coś nie tak jest. Ktoś wstawi status, są dwie odpowiedzi, ja coś piszę i moja wypowiedź pojawia się jako pierwsza, a nie trzecia. Oczywiście nie zawsze, ale raz na jakiś czas tak się stanie.
Perez 1 701 Opublikowano 4 maja 2015 Autor Opublikowano 4 maja 2015 Pamięć podręczna przebudowana, powinno pomóc w kwestii lagowania.
_Red_ 12 009 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Czy zglaszany brak powiadomien mailowych po PMce to serio tylko problem na moim koncie?
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 Ja nigdy nie dostałem żadnego powiadomienia na maila, a pisuje dość sporo i wiecznie full:(
Perez 1 701 Opublikowano 5 maja 2015 Autor Opublikowano 5 maja 2015 Sprawdzimy, chociaż wbudowany tester e-mail potwierdza, że jest wszystko OK "To jest testowa wiadomość IP.Board. Jeśli ją otrzymałeś, oznacza to, że wszystko działa." Zerknijcie w swoich ustawieniach, czy w ogóle macie włączone powiadomienia mailowe.
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Faktycznie, skoro dostaję powiadomienia na maila o ostrzeżeniu, tak zaznaczyłem odpowiednią opcję przy PMkach: http://www.psxextreme.info/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications Red, wyślij mi jakąś ciekawą wiadomość, sprawdzę, czy zadziałało.
_Red_ 12 009 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 (edytowane) Caly czas mialem zaznaczone i nic.Zaraz Ci wysle PM. edit:wysłaliśmy sobie privy i nikt z nas nie dostał maila. Mam zaptaszkowane wszystkie opcje z serii: Prywatne wiadomościWyświetl informację, gdy otrzymam nową wiadomość (zostanie pokazana najnowsza)Powiadom mnie, gdy otrzymam nową prywatną wiadomość Powiadom mnie o nowych odpowiedziach w prywatnych rozmowach Powiadom mnie, gdy zostanę zaproszony do prywatnej rozmowy Edytowane 5 maja 2015 przez _Red_
_Red_ 12 009 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Dostałem PMkę 10 min temu, a powiadomienia na mailu brak (w spamie też 0).
Perez 1 701 Opublikowano 6 maja 2015 Autor Opublikowano 6 maja 2015 Kończą się pomysły... Właśnie przetestowaliśmy PM w różnych opcjach i powiadomienie zawsze jest (fakt faktem często w spamie). Jeszcze coś się pokombinuje, ewentualnie spróbuj z innego maila jednorazowo (zmień w profilu), bo może to dostawca poczty jakoś wybitnie blokuje te nasze maile.
_Red_ 12 009 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Sprobuje. Mam forumkowa poczte na wp.pl, a Grzybiarz, Ty gdzie masz?
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Ja mam w o2.pl, ale to bezsensu. Mam zaznaczone tam wszystko i np. jak dostaję warna to mail przychodzi, a tak nie.
Gość Kyo Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Możesz sprawdzić czy teraz może coś przyszło?
grzybiarz 10 294 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Kyo jak napisał, to mail przyszedł.
_Red_ 12 009 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Do mnie już przychodzą od każdego. Nawet od grzybiarza.
Gość Kyo Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Jedyne co zrobiłem to zaznaczyłem Wam powiadomienia na forum ponieważ z poziomu panelu nie były zaznaczone na Waszych kontach. U mnie powiadomień na forum nawet nie da się odznaczyć. Prawdopodobnie to było przyczyną. Być może jest jakaś korelacja powiadomień na emaila z powiadomieniami na forum.
Tokar 8 265 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Ej serio, co się z tym szałtboksem dzieje ? Nie wiem w jakim stopniu problem występuje u innych, ale co najmniej 2 osoby poza mną też skarżyły się na nie ładowanie się wpisów. Problem występuje na chromie i firefoxie na kompie oraz na mobilnym chromie i dolphinie, więc nie jest to kwestia komputera ani przeglądarki. Zresztą oczywiście w międzyczasie czyściłem komputer i telefon, w tym wszystkie dane przeglądarek, żeby wykluczyć jakieś problem z cookies czy czymś takim. Wczoraj to już w ogóle szałtboks w pewnym momencie zwariował, bo wyświetlał stronę wpisów z ok. 24h wcześniej, pomijając wpisy, które już wcześniej odświeżył. Był jeszcze problemy ze statusami - moje komentarze wyświetlały się jako powielenie komentarza ostatniej osoby albo wskakiwały nie jako ostatni komentarz, tylko gdzieś pomiędzy poprzednie. Ale w tym temacie jest już akurat w porządku.
Gość Kyo Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Możesz sprawdzić czy teraz wszystko działa ok.? Pamiętasz może kto jeszcze się skarżył że coś nie tak działa?
Tokar 8 265 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 (edytowane) W dalszym ciągu nie odświeża, zeżarło wpis kermita z 8:51. Pół biedy, gdyby mi pokazywało wpisy po manualnym odświeżeniu, ale ja muszę w tym celu coś napisać. Denuncjuję iż użytkownicy zgłaszający podobne obiekcje to assasine i Mecenas vel darude sandstorm Edytowane 7 maja 2015 przez Tokar
balon 5 333 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Jak dodać kogoś do ingnorowanych userów ?
Gość Kyo Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Ustawienia -> Ignorowani użytkownicy - tam dodajesz nick i zaznaczasz co ma być ignorowane. Jak coś to link - powinien działać: http://www.psxextreme.info/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=ignoredusers
Rekomendowane odpowiedzi