Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez cały dzień wyglądało na to, że jest wszystko ok, a teraz nagle cofnęło mi wpisy do 11:59 Jak żyć ?  :smutas:

hrEQrPG.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do tego zauważyłem, że ze statusami coś nie tak jest. Ktoś wstawi status, są dwie odpowiedzi, ja coś piszę i moja wypowiedź pojawia się jako pierwsza, a nie trzecia. Oczywiście nie zawsze, ale raz na jakiś czas tak się stanie.

Znowu to samo +

CaQm1De.png

Opublikowano

No postów poprzestawianych to jeszcze nie miałem, ale takie czary w statusach to norma. Do tego odświeżanie shouta w dalszym ciągu nie działa

Opublikowano

I jeszcze coś nie tak jest z zaznaczaniem tematów jako przeczytanych. Patrzę, oho widzę ktoś w temacie napisał o godzinie takiej i takiej, wchodzę, czytam, wychodzę,  przeglądam forumka gdzie indziej i po kilku minutach widzę ten sam temat jako nieprzeczytany i że minutę temu ten sam użytkownik napisał posta, wchodzę, a tam dokładnie ten sam post co kilka minut wcześniej.

• Plusik 1
Opublikowano

I jeszcze coś nie tak jest z zaznaczaniem tematów jako przeczytanych. Patrzę, oho widzę ktoś w temacie napisał o godzinie takiej i takiej, wchodzę, czytam, wychodzę,  przeglądam forumka gdzie indziej i po kilku minutach widzę ten sam temat jako nieprzeczytany i że minutę temu ten sam użytkownik napisał posta, wchodzę, a tam dokładnie ten sam post co kilka minut wcześniej.

Mam to samo :(

Opublikowano (edytowane)

ten z innego uploadu dziala  :lapka:

e: przynajmniej w twoim poscie colin, bo pod podpisem nadal mam OijGMTW.jpg

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

właśnie dziwne bo mi wyświetla ale Square napisał że u niego jednak też nie. zrobiłem upload na imgur, niebawem się wrzuci na forum to powinno odświeżyć :)

Opublikowano

Że tak spytam ktoś próbuje coś zrobić z tymi cudami, które dzieją się na szałcie i w statusach czy czekamy aż się samo naprawi ?

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

no hej, forumek mi nie działa w przeglądarkach:
Internet explorer: nie moge pisać postów, edytować.

Chrome: jw + czasami trzeba odświeżać milion razy zakładkę by doczytał sie forumek (np szałty i statusy)

sprawdzałem na różnych kompach i tabletach, problem występuje. wszystko poaktualizowane, z adblockiem, bez adblocka, nawet z internetem kombinowałem xd.

ogólnie i tak korzystam z mozilli, ale mogą być userzy co mają ten problem, sie odbijają od forumka i nawet nie napiszą bo nie mogą.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Forum zaktualizowane do 3.4.8. Proszę zgłaszać wszelkie błędy, zamuły, błędne godziny etc. 

Shoutbox zaktualizowany również do najnowszej wersji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...