Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

U mnie nie działa, zostałem wylogowany i nie idzie sie zalogować przez tapatalk tylko wyskakuje info 'there is a problem with the forum. Please contact the forum admin or try again later."

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

U mnie "Forum PE jest obecnie niedostępny na Tapatalku... blablabla", wcześniej jeszcze niby się łączył, ale żadnych tematów nie wyświetlał. 

Opublikowano

zrobiłem ankietę goty pare dni temu i teraz zamiast ankiety wyświetla się coś takiego

Error: Could not load template '__f__f5dc2e1bddabfd3ce788f05d4062ed7c' from group 'topic'

Opublikowano
  • Autor

Hmm no to jest problem, bo to po prostu najnowsza aktualka, wiec nie wiem, o co biega. Jutro sprawdze, co za bledy.

Opublikowano

zrobiłem ankietę goty pare dni temu i teraz zamiast ankiety wyświetla się coś takiego

Error: Could not load template '__f__f5dc2e1bddabfd3ce788f05d4062ed7c' from group 'topic'

Z tego co widzę to wszystkie ankiety się zje'bały  :beksa:

Opublikowano

u mnie tapatalk od wczoraj dziala normlanie poki co

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem, ze z ankietami odpalanymi przez tapa? Sprobuje go jeszcze raz przeinstalowac.

Opublikowano

Nie na tapatalku, na kompie też nie działają.

Opublikowano

U mnie działają normalnie, zarówno na kompie jak i telefonie w wersji mobilnej. Tapa nie używam.

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie u mnie na mobilce tez OK. Podrzuccie screena z bledem czy czymkolwiek z ankiet, bo nawet nie wiem, czego szukac.

Opublikowano

W wersji mobilnej, ankiety działają, ale w wersji desktopowej (czy to na kompie, czy fonie), jest taki błąd:

e1d9dce2eee36d6958318abf308dcb11.png

Nie wiem, czy widać bom na tapalku:)

Opublikowano

Na kompie mam ok, ale na telefonie pełna wersja daje ten błąd.

Opublikowano
  • Autor

Poszło zapytanie do nich. Wywala jakiś błąd, że rzekomo apka nie widzi, że jest u nas zainstalowany Tapatalk, co jest dziwne, bo aktualizacja została wykonana tak samo jak zawsze. 

Jeśli zaś chodzi o ankiety - sprawdzamy. Problem najpewniej dotyczy domyślnej skórki w wersji desktop, bo na ciemnej ankieta jest OK, tak samo jest OK na wersji mobilnej. Odświeżenie skórki i przeładowanie stylu na razie nic nie dało. 

Opublikowano

serio używacie taptalka na mobilkach? imo bardzo nieporęczna apka.

Opublikowano

Tapatalk ma tylko jedną dobrą funkcję - powiadamia, że ktoś nas zacytował. Jak ktoś wali dużo postów, to można się pogubić, a tak przynajmniej apka nas powiadamia.

A najlepiej to i tak chodzi wersja mobilna na telefonie.

Opublikowano

Na mobilnej masz przecież takie powiadomienie.

Opublikowano

Ale jak tam powiadamia? Na maila? W tapatalku na ikonie widzę ile mam powiadomień, plus do tego na wysuwanej belce (?) wyświetlają się tematy, gdzie zacytowano.

Opublikowano

Nie mam teraz żadnego, ale pojawia się w menu (w prawym górnym rogu).

Sama lista powiadomień wygląda tak:

post-23740-0-83929100-1481032321_thumb.png

Opublikowano
  • Autor

Czekam na odpowiedź z supportu. Dadzą znać, co jest nie tak, będziemy działać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.