Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No i odpowiedzieli - wszystko OK, ma działać. W panelu Tapa też widzę, że zniknął komunikat o problemie z łącznością, u nas apkę zrestartowałem, tak że proszę testować i optymalnie screen z błędem jak będzie, bo support Tapa chce jakieś zdjęcie z opisem, co nie tak. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

fe8a5f6ffefb276dbf37dc7a645c376b.jpg

d14f97b63cb506b96a6390c29118008b.jpg

Nadal nie halo, po parę razy trzeba odswiezac.

No (pipi)a, podczas dodawania postu :

a066d14d973bb89f3acd45a8a8b1f892.jpg

Opublikowano
  • Autor

OK, to uderzam znowu do supportu. 

Opublikowano

Nonstop są problemy na Tapatalk iOS. Nie ładują się nie przeczytane posty, samo się wylogowuje. Tylko tutaj mam takie problemy.

63f57f5503e16ff7ede476d8673ca794.jpg

0fce1207273f7ae6e9da3011d569e257.jpg

Edytowane przez mattaman

Opublikowano

Nadal to samo..Jeszcze po nowej aktualizacji gdzieś sie działy zawieruszyły np: WKP

7b15e79a72be61ae3e1436af9801b85b.jpg

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano
  • Autor

Szczerze - nie mam pojęcia. Zainstalowany jest najnowszy skrypt. W panelu Tapa wszystko ładnie na zielono, w ustawieniach Tapa na forum też wszystko OK (porównywałem dodatkowo z 2 forami, gdzie też jest Tap). Czekam jeszcze na odpowiedź supportu, co może być powodem tych niewidocznych wątków czy problemów z łączeniem. 

Opublikowano

No, ten "błąd sieci" w Tapatalku to na prawdę irytuje. :( Dzisiaj to nawet wiadomości nie mogę normalnie wysłać.

Opublikowano

Nie lepiej przeglądać forumka na telefonie w wersji mobilnej? Tapatalk tylko informuje, czy ktoś odpisał, a tak - po co się męczyć?

Opublikowano

Jakby było lepiej to nikt by Tapatalk nie używał.

Opublikowano

Czasami śmiga że aż miło, ale wczoraj wieczorem był dramat, do tego stopnia że się obraziłalem z Tapatalkiem i kaplica.

Opublikowano
  • Autor

Support coś odpisał?

Dzisiaj: "it works fine for me, did you still expermienting this issue?" 

Jeszcze rozmawiam z adminem od nas, czy sam Tap nie cierpi na ten problem, co forumek miał, że są jakieś problemy z łączeniem z bazą. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj: "it works fine for me, did you still expermienting this issue?"

Z jakiego kraju jest ten support? Zalatuje trochę curry tikka masala.

Opublikowano

jesteś rasistą

Opublikowano

Dalej nie da się przeglądać.. Który to już miesiąc?

Opublikowano
  • Autor

Wybacz, ale nie mam kiedy się z tym mordować, zupełnie szczerze. Support nie widzi problemu, u nas też nie widać, aby coś nie działało. Nie mam pojęcia, skąd się biorą takie akcje, jak napisał wyżej czeski, że raz działa spoko, raz nie. Ogarnę pilniejsze tematy, to jeszcze support podpytam. 

Opublikowano

Wszystko działa pięknie, żadnych errorów.

Opublikowano

Mi tylko na taptalku działa w kratke

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.