Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

no niestety, do niczego się nie nadaje

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Jak ktoś jest przyzwyczajony od wielu lat do tapatalka to ma problem. Mnie forum w wersji mobilnej doprowadza do pasji, jak jeden wątek wyświetlać po 8 razy, żeby wreszcie się wczytal.

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem, że Tapdalej sypie błędami? Wczoraj zmieniłem klucz apki na nowy. 

Opublikowano

Tak tylko dla porządku podpiszę się, że mi od 10.04 forum na tapie nie działa w ogóle...

Opublikowano
  • Autor

Tak tylko dla porządku podpiszę się, że mi od 10.04 forum na tapie nie działa w ogóle...

To w ogóle coś nie halo. Nie wiem, w Tapie jest jakieś usuwanie ciastek czy pamięci podręcznej? 

Opublikowano

To w ogóle coś nie halo. Nie wiem, w Tapie jest jakieś usuwanie ciastek czy pamięci podręcznej? 

Wyczyszczenie cache programu nic nie daje...

Opublikowano

Sprawdzcie opcje uninstall, ponoc pomaga na 100%

!

Opublikowano

!

Ale co...chodzi o odinstalowanie tapa i zainstalowanie ponownie? W moim przypadku to nie wchodzi w rachubę, bo Tapatalk już dawno temu zniknął ze sklepu WP...

Opublikowano

Czyli używasz jakiejś starej, niewspieranej wersji i się dziwisz że nie działa :/

Opublikowano

!

Ale co...chodzi o odinstalowanie tapa

:banana:

Opublikowano

Czyli używasz jakiejś starej, niewspieranej wersji i się dziwisz że nie działa :/

No faktycznie bardzo się dziwie, że inne fora działają bez zająknienia a to - nie.

Opublikowano

Inne fora mogą być na innych silnikach/buildach.

Opublikowano

No nie moge. Tap nie dziala na starym forum i dajcie spokoj Perezowi i wyje.bcie ta apke. Forum bedzie zaktualizowane to zainstalujcie ponownie. Jakby mial tap dzialac to juz by go Perez dawno naprawil.

Opublikowano

A po drugie od rana na forum są jakieś problemy, pewnie to wina tapatalka.

Opublikowano

proboelmy byly z forumem i ppe, raczej nie wina tapa ;) 

Opublikowano
  • Autor

Serwery. Większa awaria, ale już powinno być OK. 

Opublikowano

Wywala jeszcze co kilkanaście minut, ale po max dwóch odświeżeniach działa.

Opublikowano

200zł na psx premium rocznie a tu takie cyrki...

Opublikowano

Póki co śmiga bez błędów, Perez jakie sztuczki uruchomiłes? Nie można było tak miesiąc temu, pewnie jutro znów (pipi)nie, ale coś się ruszyło.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano
  • Autor

Nic nie zmienialem. Moze dzisiejsza awaria serwera miala jakis pozytyw...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.