Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

dajcie żyć, czasu nie da się normalnie marnować

Opublikowano

forum jest zaniedbane. potrzebna będzie rewitalizacja.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co się odpier.dala znowu z forum?

Opublikowano

forumek forumkiem, ale pepełe całkiem zdechło xd dobrze Perez, dobrze, poświęć PPE na rzecz forumka

Opublikowano

Pora się przesiąść na nowy skrypt

I Taptalk zacząłby działać jak należy

Opublikowano
  • Autor

Niebawem zapewne będzie to konieczne, aczkolwiek akurat tym razem nie ma to związku. Baza forumka jest spięta z bazami niektórych innych naszych produktów - bo kiedyś to miało sens, działało. Teraz trochę się pozmieniało i po prostu niebawem forumka odepniemy, żeby nie obrywał rykoszetem, gdy gdzieś w innym miejscu są problemy. 

Opublikowano
  W dniu 25.07.2017 o 21:08, Perez napisał(a):

po prostu niebawem forumka odepniemy

helena mam zawał

Opublikowano

(*)

Opublikowano

forum odepniecie ale co z nami? śmieciarka chociaż przyjedzie?

Opublikowano

zostaw forumka, adminie zostaw forumka !!!!

Opublikowano

No na weekend akurat:/ Trzeba takie konserwacje robić w środku tygodnia.

Opublikowano
  W dniu 28.07.2017 o 21:53, Plugawy napisał(a):

Znowu zamula i 504.

Znowu? Od tygodnia nie ma dnia zeby sie nie wysypalo i to po pare razy. I w sumie zadnej informacji od adminow co tak wlasiciwie sie dzieje.

Opublikowano

Dwa dni chodzilo ok, przynajmniej mi na mobilce bo na pelna juz nie tak czesto wbijam.

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 28.07.2017 o 21:59, Mejm napisał(a):

W dniu 28.07.2017 o 21:53, Plugawy napisał(a):

Znowu zamula i 504.

Znowu? Od tygodnia nie ma dnia zeby sie nie wysypalo i to po pare razy. I w sumie zadnej informacji od adminow co tak wlasiciwie sie dzieje.

Sorki, wyjechany byłem. W kolejca czeka operacja, o której pisałem wyżej - wydzielenie bazy forumka z innych, które są bardziej problematyczne. Po tej zmianie powinien być już spokój, bo sama baza forumka nie powinna robić zamieszania. 

Opublikowano

Wlasciwie to sie samo jakby naprawilo bo od weekendu wszystko smiga i ani jednej zwiechy.

Opublikowano
  • Autor

Oki, to fajnie, teraz chodzi o to, aby usunąć problem, który powodował awarie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.