Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

usunac forum  :dog:

No zabawnie będzie, jak kiedyś uznam, że to nie tylko słaby trolling, a prośba zatroskanego usera. To kiedy zamykamy? 

Opublikowano

PPE? Szanowani, wytrawni znawcy gejmingu, wysoka merytoryczną wartość komentarzy, najlepsze pióra branży dostarczają wybitnych tekstów i rzetelnych niusów.

Forum PE? Dzieciaki robiące trzodę w Console Wars, brak kultury i szacunku dla braci w graniu, średnio 1 na 1000 postów wykazuje jakąś szczątkową jakość. Ja bym się wstydził na takim forum pisać.

Wnioski nasuwają się same.

Opublikowano

Usuń Perez, I tak niedługo nowe lepsze forum PPE, a Nintendofagi I tak już na discord siedzą a "elita" na IRCu

za slaby psychicznie jesteś 

Opublikowano

Na glownej stronie widze, ze rejwen 45min temu napisal posta w temacie o YT. Wchodze do wkp i widac, ze ostatnim postem jest ten od nobody. Po wejsciu w temat widac reszte postow.

I tak w wiekszosci innych tematow, na glownej widac, w subforum juz nie. Czy tylko ja tak mam?

Opublikowano (edytowane)

Też tak mam. Ogólnie coś jest zje.bame dzisiaj, rano nie mogłem wejść do kącika sportowego (reszta forum działała) a potem, jak już zaczął działać to pomimo dodania posta w temacie o transferach nie maliczyło mi go.

Edit: tego tez nie naliczylo, nadal 8141 xD. Może to przez to ze pisze z telefonu.

Edytowane przez c0r
Opublikowano

U mnie tez po kliknieciu Napisz storna ciagle mysli. Wcisnalem F5, odswiezylo strone i post sie pojawil. Wczoraj w dziale souls kliknalem guzik 3x i mi skopiowalo 3x tresc posta do jednego posta. Cos jest wyraznie nie tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...