Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety jeszcze to potrwa. Tabel nie daje sie naprawic w podobny sposob jak ostatnio, bedzie trzeba wylaczyc baze - plan na dzisiaj wieczor.

Opublikowano

Trzynasty dopiero w niedzielę, no ale jak ma się psuć, lepiej w tygodniu...

Walnęły dwie tabele - z profilami i tematami, stąd taka awaria z tym odświeżaniem czy problemami z dostępem do tematów. Sama naprawa tabel nie pomogło, konieczna była też przebudowa wszystkich tematów i profili + statystyk. 

Wydaje się, że jest już OK, ale proszę sprawdzać i dać znać. 

No nic, po cichu liczę, że wreszcie z serwerem się uspokoi, no i baza też już nie będzie robiła wyskoków. Oby. 

PS Tak jak wspominałem wyżej - przeliczone zostały też statystyki, tak że moga być zmiany np. w liczbie postów, bo silnik przeliczył je na podstawie tego, co ma w bazie, czyli np. mogą być odjęte posty, które zostały np. skasowane przez moderację. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

Rozumiem, że użytkownicy premium dostaną rekompensatę w postaci zdjęcia gołego Rogera na plaży

Opublikowano

Oczywiście wszystkie konta premium zostaną przedłużone o czas, kiedy forum nie działało należycie. A wychodząc naprzeciw prośbom Rayosa i Orzeszka - roczna prenumerata PE z plakatem Rogera powinna ukoić nerwy spowodowane niestabilnością forum. 

Opublikowano

Mam nadzieję że dotrzymasz słowa Perez bo inaczej będę musiał wyciągnąć na wierzch te wszystkie brudy, sam wiesz jakie, więc lepiej się zastanów czy warto ryzykować i mnie zwodzic :shotgun:

Opublikowano

Ale ja nie chcę prenumeraty z plakatem Rogera...

Wolisz nagiego Rayosa, rozumiemy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie wiem gdzie zadać to pytanie wiec zadam tutaj bo to chyba w miare dobry temat

czey forum coś robi specjalnie żeby animowane gify na avkach nie działały czy to ja mam coś zwalone? kolejny gif jakiego wrzucam, w podglądzie avka podczas wrzucania widze animacje ale już na forum nic sie nie rusza, czy to specjalnie tak zrobione jest czy jakiś błąd?

Opublikowano

Takie zabezpieczenie zostało wprowadzone po tym, jak jakaś banda zje,bów zaczęła wstawiać określony rodzaj avatarów

200.gif

2259659.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I co teraz niby sami mamy wiedziec czy ktos jest chu.jowy czy fajny? Niby skad? Czytac posty?

Tak to bylo wiadomo czy czytac post dluzszy niz dwie linijki a teraz to loteria

Opublikowano

Bansaj sie przyznał, pewnie juz mu się nie chciało robić gifow pod plusy wiec uznal ze je.bac całą zabawę.

Jeszcze licznik postów wyłączcie bo się wstydze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...