Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Będę miał na nowym forum tyle serduszek ile plusów teraz? TO WAŻNE.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

<My heart will go on> <nutki>

Opublikowano

Zrobiłem sobie screena profilu, 2503 plusów będę miał w serduszku

Opublikowano

:dog:

Opublikowano
  • Autor

Witajcie na nowym forum... Oh, wait...

Wybaczcie wyrwanie z życia forumka blisko 7h, ale niestety pierwsze podejście do aktualizacji nieudane. W trakcie okazało się, że jest jakiś dziwny błąd (w sensie przy 3 innych aktualizacjach IPB go nie było) z kodowaniem forumka, co objawiało się tym, że po wykonaniu odpowiednich czynności na zaktualizowanym forum krzaczyły się polskie znaki lub nawet ucinało niektóre posty. 

Problem zdiagnozowany, rozwiązanie będziemy testować gdzieś "na boku" i jak już będzie OK, to wtedy będzie podejście drugie - dam znać (wstępnie kwestia przyszłego tygodnia).

Opublikowano

Jutro kolejna próba?  ;)

Opublikowano

No ale jak jest dobrze to po co zmieniac.

Opublikowano

T9 5 statusów teraz dziwnie wygląda; /

Opublikowano

Może to znak, że się nie udało. 

Opublikowano

Operacja nieudana, pacjent przeżył. :kaz:

Opublikowano
  • Autor

Tyle dobrze. Bo już przez chwilę było tak, że miesiąc postów wcięło.

10 statusów przywrócone. 

Opublikowano

No podoba mi się ten nowy wygląd forumka, wygląda całkiem jak stary. W końcu jakaś naprawdę dobra zmiana.

Opublikowano

Jutro kolejne 6h bez, słabo mi na samą myśl

Opublikowano

Bo już przez chwilę było tak, że miesiąc postów wcięło.

byłby dramat :smutas:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
  • Autor

Jutro kolejne 6h bez, słabo mi na samą myśl

Jutro na pewno nie. Admin musi gdzies spokojnie przetestowac to konwertowanie bazy, bo ogolnie sam update poszedl sprawnie w 1,5h, tylko jak sie okazalo z tymi krzakami, to trzeba bylo backup przywrocic, potem probowalismy z inna konfiguracja i dalej nic, wiec po przywroceniu dalismy na dzisiaj spokoj.

Opublikowano

Tej no ale róbcie w godzinach wieczornych jak wróce na chate co? :lapka:

Opublikowano

No to nie robcie wcale :potter:

Opublikowano
  • Autor

Mejm, problem tylko w tym, ze nie ma juz do tej wersji wsparcia, nikt tego nie kontroluje, nie łata. Teraz git, a sie jakas dziura znajdzie, jakis syf wpadnie, cos sie pokrzaczy i wtedy bedzie "trzeba bylo aktualizowac!".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.