Skocz do zawartości

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

Proponuję jednak wyłączyć reputację i będzie cacy.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 163,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Polecam gierki. :lapka:

Chciałem serdecznie podziękować, że zamiast siedzieć wieczorem na forumingu będę miał więcej czasu na ignorowane mojej rodziny.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Zawsze mówiłem, że system plusów i minusów zepsuł forum.

Opublikowano

Proponuję jednak wyłączyć reputację i będzie cacy.

Zm

Opublikowano

Bluber chyba Ty, a dla forumka jeszcze jest szansa :lapka:

Opublikowano

Reputacja jest mega udogodnieniem przy postach-rozprawkach niektórych użytkowników. Widzę posta na trzy akapity i same minusy? Daję minusa bez czytania  :cool: Długi post okraszony znakiem jakości? Czytam i zostawiam plusa.

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Dziękuję serdecznie za przerwę techniczną. Produktywność wzrosła dzisiaj o 400%.

Opublikowano

A jak się zwiększy produktywność podczas snu gdy się człowiek położy o tej 22 :obama:

Opublikowano

Bez forumka produktywność mi spada o 9001% bo ciągle sprawdzałem czy już chodzi :beksa:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.