Ludwes 1 682 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Kiedy pojawia sie nowe posty w temacie to po wejsciu do niego kropka (albo gwiazdka) przy jego nazwie powinna wyblaknac kiedy wybierzemy np. strone glowna. A tak sie nie dzieje, albo dzieje sie rzadko, a czesciej po opuszczeniu tematu widac go ponownie jako zawierajacego nowe posty (mimo, ze takie sie nie pojawily).Dzieje się tak, gdy ktoś edytował ostatniego posta. Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Nie, bo wtedy w poscie jest to widoczne. Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 Było już o tym Mi z pisaniem wszystko działa, a jedyne co wyłapałem to, że przy najnowszych postach wyświetla godzinę, a dopiero po kolejnym odświeżeniu strony "minutę temu". Ale to akurat jest bezpośrednio związane z ustawionym czasem na forumku, więc można łatwo naprawić. Wiąże się to jeszcze z tym, że nie zawsze odznaczy jako przeczytany temat. Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 23 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2015 No wlasnie wiedzialem, ze ktos juz to poruszal ale myslalem, ze to byl Red a jak szukalem jego postow to z kolei myslalem, ze sie przewidzialem. Tak czy inaczej. Ten blad jest powiazany wlasnie z tym, ze tematu nie odznacza jako przeczytany (nie znika pogrubiona kropka/gwiazdka). Jak wyzej w przykladzie, dopoki post Ficusia nie zmieni "statusu" z 18:33 na "minute temu" tak mozna wchodzic do tematu i wychodzic z niego, a forum nadal bedzie pokazywalo, ze temat jest nieprzeczytany. Jak juz zatrybi na "minute temu" to bedzie po staremu. Sprawdzalem. Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 27 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2015 Podbijam. Mam teraz ten sam problem co Mejm opisał w poście powyżej. Wcześniej tego u mnie nie było, czy to na kompie, czy na srajfonie. Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2015 Jest tu jakiś admin? Doda ktoś emotę z popcornem? Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 (edytowane) Pojawiał się już tu opis problemu z brakiem powiadomień mailowych po Prywatnej Wiadomości? Dostałem PMkę, ale maila z info o tym brak (w spamie też sprawdziłem). Niczego nie zmieniałem w ustawieniach forumka. edit: a mulenie to nadal swoją drogą Edytowane 29 marca 2015 przez _Red_ Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 Forum dalej muli na taptalk Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 29 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2015 W mobilnej wersji przy próbie oznaczenia działu jako przeczytany (przy naciśnięciu w dymek po lewej) pojawia się komunikat: UPS! Coś poszło nie tak. [#20312,1] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza (jeśli jest dostępny). Wcześniej działało bez problemu. Przeglądarka chrome, nexus 5, android 5.0.1 Dziwne. Problem ogranicza się do pod-działów. Główne działy mogę "czyścić" bez błędu. Wciąż nie zostało to naprawione. Planujecie coś z tym zrobić, czy wersję mobilną zostawiacie na "deser"? Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 30 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Zamulanie się robi - serwer się dociera na nowej konfiguracji, stąd czasami problemy. Tapatalk - zaktualizowany do najnowszego (chociaż jego mulenie to raczej efekt tego co wyżej). Shankor - hmm, właśnie testowałem na S3 LTE i bez problemu odznacza, przeładowuje i po sprawie. Może ktoś jeszcze dać znać, czy ma ten problem? Co do oznaczania forum - podpytam admina, możliwe, że jest jakiś cache ustawiony i dlatego od razu forum "nie łapie", że ktoś przeczytał dany temat. Pojawiał się już tu opis problemu z brakiem powiadomień mailowych po Prywatnej Wiadomości? Dostałem PMkę, ale maila z info o tym brak (w spamie też sprawdziłem). Niczego nie zmieniałem w ustawieniach forumka. edit: a mulenie to nadal swoją drogą Hmm, przed chwilą dostałem PM i normalnie mail przyszedł. Ktoś coś więcej może dać znać? Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Potwierdzam, że przy kolejnej PMce od tego samego usera, nie dostałem maila (w spamie też nic). Możesz zobaczyć w logi, czy serwer mailowy w ogóle coś wysyłał ok 11:04? Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 U mnie nie działa tylko w wersji mobilnej. Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Czy w wersji mobilnej jest możliwość otwarcia tematu od ostatniego posta? Bo jak bym nie kombinował, ZAWSZE otwiera mi temat pod ostatniego nieczytanego posta, co w tematach dawno nie odwiedzanych jest strasznie irytujące. Podobnie z poziomu tematu, strony mogę przewijać tylko poprzednia/nastepna. Brak możliwości przeskoczenia do ostatniej strony danego tematu. To bug, feature czy tylko ja tak mam? Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Wersja mobilna tak ma Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Czy w wersji mobilnej jest możliwość otwarcia tematu od ostatniego posta? Bo jak bym nie kombinował, ZAWSZE otwiera mi temat pod ostatniego nieczytanego posta, co w tematach dawno nie odwiedzanych jest strasznie irytujące. Podobnie z poziomu tematu, strony mogę przewijać tylko poprzednia/nastepna. Brak możliwości przeskoczenia do ostatniej strony danego tematu. To bug, feature czy tylko ja tak mam? Jasne, kliknij po prostu na godzinę dodania tego posta. Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 W wersji mobilnej nie ma jak kliknąć na godzinę (może na tapatalku jest?) i trzeba odznaczyć jako przeczytane (co nie działa), albo wprowadzić ręcznie ostatnią stronę do adresu. Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Ja klikam na to, co zaznaczyłem na obrazku i działa, przenosi mnie do ostatniego napisanego posta. Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Po aktualizacji taptalka forum śmiga Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Mi nie wyświetla nic w Nowej Zawartości więc nie sprawdzę. A w subforach też możesz kliknąć godzinę? Bo ja mam tak i nie da rady. Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Faktycznie nie da rady. Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 6 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2015 Co do oznaczania forum - podpytam admina, możliwe, że jest jakiś cache ustawiony i dlatego od razu forum "nie łapie", że ktoś przeczytał dany temat. Jakis czas byl spokoj ale problem z "minuta temu" wrocil. Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Coś się dziś kaszani z opcją pokazywania nowej zawartości? Wyświetla mi się często "Brak nowej zawartości". Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Może sobie coś zmieniłeś w tej ramce po lewej stronie (nieczytana zawartość ostatnich 24 godzin, tygodnia, od ostatniej wizyty)? Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 (edytowane) Nope, caly czas mam opcje "nieczytana zawartosc". Odtworzenie problemu u mnie:- pokaz nowa zawartosc- kliknij np. pierwszy temat- kliknij ponownie "pokaz nowa zawartosc"wynik: lista jest pusta.edit: dziś wygląda na to, że sytuacja się poprawiła (bez żadnych zmian z mojej strony)edit 2: jednak nie. Nadal przy opcji "nieczytana zawartość" mam pustą listę, mimo że miałem wcześniej z 20 nieodwiedzonych postów. Edytowane 19 kwietnia 2015 przez _Red_ Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2015 (edytowane) Czy tylko ja mam ostatnio probelmy z linkami do YT? Czasem filmik normalnie sie pojawi po wklejeniu linka,a czasem wysakuje sam link jak np. tu http://www.psxextreme.info/topic/100369-battlefield-4/?p=3416428 Edytowane 2 maja 2015 przez Zaqair Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi